aguch31 26.06.08, 09:14 Wy wiecie wszystko :) Jakie są różnice? Sądziłam że w oparciu, ale czytam, że oba mają regulację położenia. Czy triumph będzie lepszy dla starszego dziecka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cambire Re: maclaren triump a quest?? 26.06.08, 09:30 Triumph nie ma regulowanego podnóżka,oparcie w Quescie można chyba ciut bardziej rozłożyć,choć tego akurat pewna nie jestem,Quest ma okienko z tyłu budki,natomiast Triumph nie,jeśli chodzi o wagę to specjalnie się nią nie różnią,Quest jest może nieodczuwalnie cięższy. Ja bym szczerze mówiąc wzięła Questa między innymi przez ten regulowany podnóżek,no i Quest wydaje mi się praktyczniejszy... Odpowiedz Link Zgłoś
koma.edziecko Re: maclaren triump a quest?? 26.06.08, 09:38 dodam tylko że Quest ma trochę głębsze siedzonko i regulację oparcia na mechanizm, w triumphie odpina się klamrę na pasku żeby je rozłożyć. W Queście pozycja siedząca jest bardziej pionowa, w triumphie półleżąca. Odpowiedz Link Zgłoś
aguch31 Re: maclaren triump a quest?? 26.06.08, 09:53 ooo, mechanizm w oparciu mnie przekonuje:) wydawało mi się, ze triumph jest pomyślany dla starszaków ale z rożnic przez Was podawanych wcale tak nei jest.... dzięki za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś