aniagab 06.08.08, 14:29 Jak w temacie. Jesteście zadowolone? Jakieś uwagi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pinik Re: Czy ktoś ma Emmaljungę Cangaroo? 06.08.08, 15:11 Ja mam wozek na identycznym stelazu: One tree hill urban jungle (chyba emmaljunga kupila od nich wzor na stelaz). Jest genialny! Super jezdzi, dobrze wywazony, ma super kosz z wieloma fajnymi kieszonkami, dobry dostep do niego. Cangaroo jest troche nawet jeszcze lzejsze od mojego i wogole fajnie wyglada i tansze. Emmaljungi ogolnie to super dobre wozki, wiec mysle, ze jest fajny. Niestety dosc dlugi stelaz po zlozeniu (dla mnie jedyna wada mojego). Odpowiedz Link Zgłoś
pstrabiedronka Re: Czy ktoś ma Emmaljungę Cangaroo? 07.08.08, 08:15 pinik napisała: > Niestety dosc dlugi stelaz po zlozeniu (dla mnie jedyna wada mojego). > dosyc długi ale bardzo płaski :) widziałam złożony w sklepie Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe pranie tapicerki 07.08.08, 11:59 podepne sie - a czy tapicerke KAZDEJ emmy mozna prac? wszystko sie sciaga? bo sie zastanawiam nad jasnym wozkiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aniagab Re: pranie tapicerki 07.08.08, 12:42 A czy ktos wie czy w zestawie jest śpiworek / okrycie na nóżki do spacerówki? Odpowiedz Link Zgłoś
aniagab Re: pranie tapicerki 07.08.08, 13:00 To Emmaljunga Cangaroo ma jeszcze jakiś podział na modele? Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: pranie tapicerki 07.08.08, 13:11 aaaa myslalam, ze pytasz ogolnie, tak jak ja ;) bo mi chodzi o to czy mozna sicgaac tapicerke we WSZYSTKICH mdoelach emmaljungi, nie konkretnie o model cangaroo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pstrabiedronka Re: pranie tapicerki 07.08.08, 13:17 co do spiworka to niestey - do Cangaroo nie jest on standardowo dołączony. Jest tylko folia przeciwdeszczowa. Tak jest ze wszystkimi droższymi modelami Emmaljungi. Spiworek i torbę ma w zestawie tylko Emma Smart. Gioseppe - ja kupiłam bardzo jasną Emmę :) Byłam z nią właśnie przez ostatni tydzień na wsi - po wiejskich piaszczystych drogach rewelacja :)) - a tapicerka jakoś się trzyma :). W kazdym razie w moim modelu zdejmuje się bardzo łatwo. Mam model Classic Duo Combi to starszy model obecnego Mondsal Duo Combi. Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: pranie tapicerki 07.08.08, 13:35 pstrabiedronka napisała: > > co do spiworka to niestey - do Cangaroo nie jest on standardowo dołączony. Jest > tylko folia przeciwdeszczowa. Tak jest ze wszystkimi droższymi modelami > Emmaljungi. Spiworek i torbę ma w zestawie tylko Emma Smart. > > Gioseppe - ja kupiłam bardzo jasną Emmę :) Byłam z nią właśnie przez ostatni > tydzień na wsi - po wiejskich piaszczystych drogach rewelacja :)) - a tapicerka > jakoś się trzyma :). > W kazdym razie w moim modelu zdejmuje się bardzo łatwo. Mam model Classic Duo > Combi to starszy model obecnego Mondsal Duo Combi. > mi sie bardzo podoba jasny krem - stad moje pytanie ;) a wozek - city cross ;) chyba jednak na niego padnie Odpowiedz Link Zgłoś
szyszka39 Re: pranie tapicerki 07.08.08, 15:42 Mnie interesuje ten sam model, korol cooper. Czyli tez jasny. Wiecie w kr sklepie mozna zobaczyc jak city cros wygladaja? Na zywo mialam okazje widziec tylko w tej najbogatszej wersji, co wymieniacie na poczatku watku. Maja inne kolka, dlatego pytam bo nie wiem jak sie city cros prowadzi. Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: pranie tapicerki 07.08.08, 16:19 z tego co wiem w KRK nigdzie ale Tobie pewnie chodzi o Wwe ;) macie wieksze pole do popisu Odpowiedz Link Zgłoś
pstrabiedronka Re: pranie tapicerki 07.08.08, 16:33 no tak - w Warszawie to w wielu sklepach sa Emmaljungi. Najszerszy wybór do obejrzenia to w Świecie Dziecka na Towarowej (Jupiter Centrum) Odpowiedz Link Zgłoś
szyszka39 Re: pranie tapicerki 08.08.08, 11:57 Interesuja mnie gl sklepy w wielkopolsce. W pati a Poznaniu sa ,ale tylko te z metalowym koszm:( Dzwonilam nawet do bobowozków i tez nie maja na stanie zeby podjechac i obejrzec, kazali dzwonic w przyszlym tyg. Odpowiedz Link Zgłoś
roeven Re: pranie tapicerki 20.08.13, 14:20 Kazdy material można wyprać bądź wyczyścić. Praktycznie nie ma plamy nie do usunięcia, pod warunkiem ze zajmie sie nią osoba z odpowiednimi kwalifikacjami gioseppe napisała: > podepne sie - a czy tapicerke KAZDEJ emmy mozna prac? > wszystko sie sciaga? > bo sie zastanawiam nad jasnym wozkiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
basia752 Re: Czy ktoś ma Emmaljungę Cangaroo? 28.08.13, 10:36 Aniagab, kupiłaś w końcu Cangaroo? Wie ktoś ile waży ten wózeczek? Odpowiedz Link Zgłoś