Dodaj do ulubionych

LEKKA SPACERÓWKA LUB PARASOLKA dla 9 mc bobaska

22.08.08, 23:21
Dziewczyny jestem w rozterce, poszukuję spacerówki dla syneczka, Buggster odpadł bo pozycja leżąca jest za mało płaska-synuś śpi głownie na boczku lub brzuszku. Będzie to jedyny wózek, nie jeżdzę po wertepach tylko po mieście, w grę wchodzi jeszcze kiedyś wymiana więc nie musi byc do końca:). Wózeczek najlepiej niech spełnia następujące cechy:
- wygodne siedzisko
- amortyzacja
- regulowany podnóżek
- oparcie opuszczane do pozycji napewno niższej niż Buggsterze
- budka z prawdziwego zdarzenia :)
-cena do 700zł, no może do 800 (zalezy za ile sprzedam obecny wózio):)
Będę wdzięczna za każdy typ, bardzo prosze napiszcie jakie wózeczki nadają się dla syneczka, bo mam mętlik w głowie... Myślałam juz o cybex topaz, zooper waltz,bc streety, inglesina trip,peg perego p3, chicco multiway, jane energy... wiele godzin spędziłam juz przetrząsając to furum,ale ciągle mam mętlik w głowie.
Piszcie cokolwiek Wam przyjdzie do głowy :)
Obserwuj wątek
    • pola_1981 Re: LEKKA SPACERÓWKA LUB PARASOLKA dla 9 mc bobas 23.08.08, 07:57
      mam ten sam dylemat, ja dodatkowo rozważam zakup maclarena
      XLR.widziałam go na żywo i nie jestem pewna, czy wart jest swojej
      ceny.
      innym moim typem jest chicco for me
      początkowo chciałam kupić Inglesinę Zippy, ale na różnych forach
      rodzice piszą, że z czasem użytkowania robi się rozklekotana.
      Potem mój wybór padł na PP Pliko 3, ale wszyscy piszą, ze to nie
      jest wózek "do konca".
      liczę na pomoc
    • hercia83 Re: LEKKA SPACERÓWKA LUB PARASOLKA dla 9 mc bobas 23.08.08, 09:08
      Witam :)Z tego co wyczytałam na forum, nie kupuj Chicco For Me! dziewczyny pisały,że jest tandetny :( a ja im wierzę! Najlepiej byłoby kupic Buggstera, tylko ja mam ten dylemat,że moje bobo lubi spać na boczku i Buggster niestety odpada ze względu na to opacie w poz półleżącej. Ja dzisiaj jadę oglądac cybexy sa podobne do Maclarenów, ale tańsze i napisze potem co myślę. Mocno zastanawiam sie nad Inglesiną trip no a Jane Energy to juz w ogóle super mi sie podoba. Obydwa sa rozkładane na płasko i amortyzowane. Zooper Waltz raczej u mnie odpada, widziałam na Allegro zakończona transakcje sprzedarzy mało uzywane Zoopera, który miał już pościerany wzorek ten na plastiku, taką falę :(( . u mnie xlr odpada ze względu na cenę, poza tym chyba nie jest konieczny dla 9 miesięcznego bobcia. Napewno coś wymyślimy ,dziewczyny na forum cos podpowiedzą nam ! :))
      • hercia83 Re: LEKKA SPACERÓWKA LUB PARASOLKA dla 9 mc bobas 23.08.08, 09:48
        Znalazłam coś takiego - u mnie odpada ze względu na cenę :
        "Re: lekka spacerówka dla niemowlaka 10 m-cy...
        anjany 04.01.06, 21:48 zarchiwizowany

szukałam dwa lata temu wg takich samych kryteriów, możliwie najlżejszy przy jak
        największym siedzisku. Polecam Peg perego atlantico bądź prawie identyczny Peg
        perego A3. Kupiłam, sprwdza się idealnie, córcia ma prawie trzy lata i 105cm a
        w nim ciągle jeździ. Wózek idealny!!!
    • territta Re: LEKKA SPACERÓWKA LUB PARASOLKA dla 9 mc bobas 23.08.08, 11:21
      Może Chicco Enjoy? Duzo osób chwali ten wózek, choć ja, jak miałam bardzo
      podobny model, Chicco Ct01, to z ulagą go sprzedałam, bo w wieku 8 m-cy córka
      miała w nim za ciasno ze względu na boczki oparcia. Poza tym był całkiem OK,
      moze trochę chybotliwy.
    • kasulka79 Re: LEKKA SPACERÓWKA LUB PARASOLKA dla 9 mc bobas 23.08.08, 13:07
      Jeśli typowa spacerówka (spełniająca wyznaczone przez Ciebie kryteria) - to ja
      poleciłabym zooper waltz , u nas sprawdził sie świetnie; jeśli parasolka to
      maclaren xlr lub xt - w tej chwili mamy xt i jestem poprostu zachwycona (przy
      czym również spełnia Twoje oczekiwania). Nie wiem tylko jak ocenic amortyzację w
      obu wózkach, ale jak na te małe kółka to oba w tym temacie sprawują sie naprawdę
      nieźle.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka