zjawa1 20.01.09, 21:34 Hej! Chce kupic wozek firmy Graco. Czy ktos slyszal na jego temat jakies opinie? Z gory dziekuje za odpowiedz! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamamai77 Re: Spacerówka GRACO?! 20.01.09, 22:44 HEJ! JA MAM GRACO VIVO.Jese zadowolona,bo dziecko ma dużo miejsca,jest dość obszerna budka,okrycie na nózki.Nie jest to wózek dla ludzi którzy dużo podróżują bo jest spory po złożeniu i dość ciężki.Ogólnie fajny na dalekie spacery szczególnie jesienią i zimą.Na lato chyba fajnieszy jest np.zooper Odpowiedz Link Zgłoś
mbw78 Re: Spacerówka GRACO?! 21.01.09, 09:30 polecam graco quatro tour sport, skłąda się na płasko ale nie jest zbyt mały po złożeniu za to cała reszta super: amortyzacja, podbijanie, tapicerka łatwo ściągalna do prania, doskonale wykonczony, bardzo duża folia, super ciepłe okrycie na nóżki ... Odpowiedz Link Zgłoś
sasznika Re: Spacerówka GRACO?! 21.01.09, 11:34 mam Graco spree, od nie dawna ale sprawuje się ok Odpowiedz Link Zgłoś
kiniak22 Re: Spacerówka GRACO?! 21.01.09, 11:43 a jaki model??? ja mam graco ultim plus za co glownie moge pochwalic ten wozek to rozkladane oparcie na plasko i rewelacyjny wielki i opuszczany kosz na zakupy, podbija sie tez rewelacyjnie nawet z duzym i ciezkim dzieckiem Odpowiedz Link Zgłoś
zjawa1 Re: Spacerówka GRACO?! 21.01.09, 20:29 Hej! Dziekuje Wam za opinie:) Mnie spodobal sie ogolnie, oryginalna kolorystyka. Znalazlam taki na Allegro: www.allegro.pl/show_item.php?item=515571995--- www.youtube.com/watch?v=5OMFiqNA6Ag Odpowiedz Link Zgłoś
zjawa1 podaje link, bo tamten nie dziala.... 21.01.09, 20:32 www.allegro.pl/item515571995_2008_graco_wozek_glider_safari_sun_st.html Odpowiedz Link Zgłoś
kiniak22 Re: podaje link, bo tamten nie dziala.... 21.01.09, 21:01 jak dla mnie to ten wozek wyglada jak "polski" mirage, no chyba ze rzeczywiscie do tego jest fotelik i baza to by sie oplacalo :) Odpowiedz Link Zgłoś
mbw78 Re: podaje link, bo tamten nie dziala.... 22.01.09, 11:39 a nie wydaje ci się on jakiś taki prosty, plastikowy i sztywny??? to oczywiście kwestia gustu ale jeszcze radzę nie kupować tak jasnych kolorów bo będziesz mieć ciągle wózek brudny i od syfu z ulicy, i od auta a głównie od rączek pociechy! zobacz ten, polecam: www.allegro.pl/item514214482_wozek_graco_quattro_tour_sport_2008_folia_nosidlo.html i na innej aukcji z torbą w komplecie, torba jest super, sama jej używam, sama torba kosztuje nieco ponad stówkę www.allegro.pl/item531522416_quattro_tour_sport_graco_nosid_folia_osl_torba.html polecam tego sprzedawcę, sporo u niego kupiłam, pzresyłka jest zawsze gratis a telefonicznie jeszcze z 15% utargujesz, kurier pod dom dowiezie a gwarancję masz i paragon w środku Odpowiedz Link Zgłoś
kiniak22 Re: podaje link, bo tamten nie dziala.... 22.01.09, 14:40 roznica jest taka ze graco quattro wazy 13kg bo jest solidniejszy niz ten prezentowany przez zalozycielke watku, a jak juz pisalam wczesniej ten wozek wyglada jak "polski" mirage ktory wazy jakies 7kg wiec nic dziwnego ze jest plastikowy i sztywny (ja mam ultime ktora jest podobna do mirage i roznia sie tlyko kilkoma szczegolami bo porownywalam kiedys w sklepie) Odpowiedz Link Zgłoś
zjawa1 mbw78 22.01.09, 21:59 Oczywiscie, ze bardziej podoba mi sie model tego, ktory pokazalas. Ale ja szukam spacerowki lekkiej, malej po zlozeniu i z cała raczka. A co do koloru to mnie nie przeraza:) W chwili obecnej mam taki: www.allegro.pl/item529286350_0052_implast_wozek_bolder_fotelik_spiworek_parasol.html Ten kremowy w kwiaty 206 i jest czysciutki:) Myslałam jeszcze o Chicco www.allegro.pl/item532204911_spacerowka_chicco_simplicity_2kol_kolekcja_2009.html#gallery --- www.youtube.com/watch?v=5OMFiqNA6Ag Odpowiedz Link Zgłoś