mbw78 26.01.09, 16:41 czy wasze Loole się kiwają na stelażu??? podobno to normalne, że ten wózeczek się chwieje i przy większości wózków wielofunkcyjnych tak jest, no cóż, moja się chwieje... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
figama Re: LOOLA proszę o inf 26.01.09, 17:43 moja minimalnie, ale każdy wózek parasolka się chwieje:) Odpowiedz Link Zgłoś
mbw78 Re: LOOLA proszę o inf 26.01.09, 20:49 no moja się kiwa, wprawdzie kupiłam używaną ale jest naprawdę w bdb stanie, żadnych zarysowań na stelażu, czyściutka tapicerka, kółka ok tylko się kiwa... Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_s_k Re: LOOLA proszę o inf 26.01.09, 21:59 Właśnie zastanawiam się czy lepiej kupić Maclarena czy Loola. Może jakaś pomoc w tym temacie? Odpowiedz Link Zgłoś
mbw78 Re: LOOLA proszę o inf 27.01.09, 17:43 ja kupiłam używaną Loolę, jest w stanie bdb, tapcerka czyściutka, stelaż bez żadnych zadrapań tylk to kiwanie się... podobno wszystkie parasolki się chwieją, zwłąszcza te wielofunkcyjne maclaren nie podoba mi się, Loola ma fajne takie grubsze siedzisko, miękkie i przekłąda się w obie strony ogólnie bardzo fajny wózeczek ale lekki nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
mbw78 Re: LOOLA proszę o inf 27.01.09, 17:45 a wie ktoś może gdzie jest serwis bb confort??? Odpowiedz Link Zgłoś