roksana216 31.01.09, 21:39 www.pudelek.pl/artykul/14567/alba_na_spacerze_z_corka_i_mezem/ co to za wózek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ksiezniczka_ewelajda Re: wózek córki Alby 31.01.09, 21:44 Już o tym było-nawet chyba to samo zdjęcie: Orbit Baby: www.orbitbaby.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
mbw78 Re: wózek córki Alby 31.01.09, 21:55 wstrętny, okropny,bleeeeeeeeee dużo bardziej podoba mi się pan mąż... Odpowiedz Link Zgłoś
roksana216 Re: wózek córki Alby 31.01.09, 22:02 a mnie się podoba tylko nie za bardzo mi odpowiada że jest "niski" Odpowiedz Link Zgłoś
mbw78 Re: wózek córki Alby 31.01.09, 22:13 wygląda jak fotelik samochodowy mojej córci z przedziału 9-18 zarzucony na stelaż... Odpowiedz Link Zgłoś
pawimi455 Re: wózek córki Alby 01.02.09, 03:46 wozek Orbit - sklada sie ze stelaza,fotelika niemowlecego, fotelika dla starszego dziecka, torby ktora wpina sie w podwozie i gondoli oraz osobnego siedzenia spacerowego. Na dzien dzisiejszy sa dwie wersje gondoli - standardowa i ekologiczna tzw."green" ktora jest dwokrotnie drozsza od tej zwyklej.Mozna go kupic tylko na terenie USA. wozek bardzo drogi wart kazdego wydanego centa - wynik wieloletnich badan, cud techniki wozkowej. Odpowiedz Link Zgłoś
angka2 Re: wózek córki Alby 03.02.09, 14:39 Miał ktoś może ten wózek. Bardzo mi się spodobał ale pewnie w Polsce nie do kupienia... Może ktoś miał przywieziony z USA? Ania Odpowiedz Link Zgłoś
pawimi455 Re: wózek córki Alby 03.02.09, 23:39 ktos gdzies wklejal tu link na allegro w ktorym "sklep" sporowadza takie te wozki z usa- poszukaj pod orbit albo wozki gwiazd... Narazie jest dostepny tylko na naszym rynku. Ja mam wersje spacerowa - nigdy nie mialam fotelika bo tymczasowo zdecydowalam sie na maxi cosi ktore moj maz wczesniej zakupil i tak juz zostalo biorac pod uwage ze dziecko przesadzilam do wiekszego juz w wieku 10 mc. Generalnie jesli chcesz pelny komplet to u nas kosztuje okolo dwoch tysiakow. $900 sam fotelik 0-13 plus stelaz i torba ....fotel dla starszego dziecka $360, spacerowe siedzisko $220 gondolka albo zwykla $360 albo ekologiczna $680 no i dodatki...Jest warty swojej ceny. Uwazam ze to przyszlosc wozkow. Ale to moje zdanie... Odpowiedz Link Zgłoś
pawimi455 Re: wózek córki Alby 03.02.09, 23:42 www.allegro.pl/item523479678_orbit_baby_system_wozek_kolyska_fotelik_st.html Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_nyc Ostrzezenie 04.02.09, 15:57 Ostrzegam przed ta firma co sprzedaje towary z USA - czytajcie komentarze - moja znajoma z Polski tez sie naciela. Zbieraja niby na ratowanie koni ale to zwykli handlarze - NIE POLECAM VITAPERTUTTI Odpowiedz Link Zgłoś
matylda07_2007 Re: Ostrzezenie 04.02.09, 16:55 Boszszsz... tyle kasy za takie paskudztwo. Musiałabym pierdzieć kasą, żeby takie coś kupić. Jak za wózek, straszne pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
pawimi455 Re: Ostrzezenie 05.02.09, 03:32 moja droga to twoja prywatna opinia a sa tacy ktorzy maja absolutnie przeciwne zdanie.... Odpowiedz Link Zgłoś
pawimi455 Re: Ostrzezenie 05.02.09, 03:30 jestes pewna? mam kolezanki w polsce ktore cos chcialy przez nich kupowac.... Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_nyc Re: Ostrzezenie 05.02.09, 04:05 Czytaj ich komentarze w dodatku na forach tez jest sporo o tej firmie wysylaja towar z duzym opoznieniem w dodatku tak wysylaja paczki ze ludzie placa clo i vat choc na aukcji tego nie pisza a nie wszyscy czytaja strone o mnie. Dziwne jest dla mnie to ze fundacja zajmuje sie handlem na allegro w dodatku nie wierze w sponsorow ktorzy daja wozki po 5 tys i to nie jedna sztuke - sama prowadze sklep w USA i wiem na czym polega handel z usa na allegro Wysylajac paczke do Polski mozna ominac clo bo kupujac lezaczek za 340 - 400 zl zaplacisz polowe z tego na clo i vat. Wysylalam paczki do Polski wiec znam praktyke Jest wiele osob ktore wysyla towar z USA niz firma o ktorej mowa ja nie kupilabym nic u nich czytajac ich komentarze zreszta moi znajomi tez sie nacieli kupili lozeczko zaplacili 520 zl a w rzeczywistosci wyszlo im z clem + vat okolo 850 zl - chcieli zaoszczedzic bo w Polsce bylo drozej wiec zaplacili wiecej niz to warte czekali na paczke okolo 100 dni a miala przyjsc w ciagu 4 tygodni Wiem ze ludzie nie zwracaja uwagi na komentarze a to jest blad - bo czasami szkoda zachodu i nerwow oraz pieniedzy :( Odpowiedz Link Zgłoś
matylda07_2007 Re: Ostrzezenie 05.02.09, 17:20 Ależ oczywiście, że to moja prywatna opinia :) Nigdy nie wypowiadam się za ogół. Raz, że mi się nie podoba, dwa, że szkoda byłoby mi takiej kasy na wózek. Jakikolwiek. Wiem, że są ludzie, którzy mają mnóstwo pieniędzy, więc kupią. Normalne. Odpowiedz Link Zgłoś