pinik 17.02.09, 10:08 Widzialyscie na stronie bugaboo (www.bugaboo.nl) wersje specjalna bugaboo Paul Frank? W malpke i wzorki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziobek25 Re: Bugaboo - wesja specjalna Paul Frank 17.02.09, 20:01 Ja widziałam i nawet chcę już zamówić - można już w Polsce. Tylko trzeba czekać do kwietnia. Wybrałam ten we wzorki bo bardzo fajnie komponuje się z denimem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pawimi455 Re: Bugaboo - wesja specjalna Paul Frank 18.02.09, 05:15 widzialam na zywo na targach kids expo abc w las vegas ubieglej wiosny....sa swietne! U nas pojawily sie niedawno na ebayu a za kilka tygodni maja byc w sklepach. Odpowiedz Link Zgłoś
olivereczka Re: Bugaboo - wesja specjalna Paul Frank 18.02.09, 09:33 Pierwszy raz teraz zobaczyłam te wózki na ich stronie, są rewelacyjne :) tylko wydaje mi sie że ta spaceróka do góra do roku jest :) ale tego nie wiem. Jak wyapdają cenowo ?? Odpowiedz Link Zgłoś
pinik Re: Bugaboo - wesja specjalna Paul Frank 18.02.09, 10:27 Mnie sie tez podobaja te rzeczy we wzorki. Tyle lat byly gladkie wozki, ze w koncu musza wejsc wzorki. I juz to u kilku firm widac (bugaboo, stokke, easywalker). Odpowiedz Link Zgłoś
pinik Re: Bugaboo - wesja specjalna Paul Frank 18.02.09, 10:28 Ta spacerowka wcale nie jest taka mala. Wg. mnie to od lat najlepszy wozek na swiecie na taki od poczatku do konca plus parasolka. Odpowiedz Link Zgłoś
pawimi455 Re: Bugaboo - wesja specjalna Paul Frank 19.02.09, 03:29 zgadzam sie z pinik - nie ma lepszego wozka i chyba dlugo nie bedzie :( a spacerowka jest spora i spoko 2 i pol latki a nawet wzwyz w niej jezdza wygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś