mik_uta 27.02.09, 14:09 Dziewczyny! Czy któraś z Was mi powie czy można zdjąć budę do prania z maclarena techno XLR, tapicerka wyprana przed wiosną ale chciałabym ładnie budę wyczyścić..... Będę wdzięczna za informację! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monjan Re: do posiadaczek i znawczyń MACKARENA ;) 27.02.09, 15:53 :D sorry ale jedyne skojarzenie jakie mam to.. www.youtube.com/watch?v=sN62PAKoBfE Odpowiedz Link Zgłoś
dziubekl Re: do posiadaczek i znawczyń MACKARENA ;) 28.02.09, 09:24 tak, da sie zdjąć. ja zdejmuje za każdym razem. zdejmujesz budjke ze "szkieletem" ale bez problemu ja wyczyscisz. budka jest przyczepiona w górnej częsci paseczkami na rzep a po bokach na dole są plastikowe zaczepy, które nalezy odpiąc. Odpowiedz Link Zgłoś
mik_uta Re: do DZIUBEKL 02.03.09, 21:25 dziękuję Ci pięknie za odzew ;)! to wszystko co napisałaś się zgadza :D, jest rzep, jest zaczep ale jak to zdjąć... rzep odpięłam, zaczep wciskam (jest tam taka część wystająca) ale co dalej....?? nie chce się zdjąć....nie wiem czy mam coś pociągnąć mocniej... boję się żeby nie popsuć... Odpowiedz Link Zgłoś
ela-e22 Re: do DZIUBEKL 02.03.09, 21:36 Trzeba "to" pomęczy, co nie jest łatwe :) Odpowiedz Link Zgłoś
mik_uta Re: do DZIUBEKL 02.03.09, 22:09 dzięki za odzew! ale jak to pomęczyć... ;)? boję się że coś złamię. Ja wcisnę już TO TO to potem co: ciągnąć, przekręcać.... wrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
pstrabiedronka Re: do DZIUBEKL 03.03.09, 08:43 naciskać :) i próbowac wyjąć jedną część z drugiej :) To ciężko chodzi ale da się:) Odpowiedz Link Zgłoś
mik_uta udało się!!!! 03.03.09, 23:12 Ale musiałam się pofatygować do sklepu aby mi pokazali bo bałam się za bardzo naciskać/przyciskać aby czegoś nie złamać! rzeczywiście ciężko to chodzi! ale dzięki za pomoc dziewczyny! Odpowiedz Link Zgłoś
dziubekl Re: udało się!!!! 04.03.09, 00:58 fajnie, ze sie udało, nastepnym razem będzie łatwiej. sorki, że nie odpowiedziałam na czas ale nie zaglądałam na forum :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ela-e22 Re: Brawo!! ;) 04.03.09, 07:34 Następnym razem też będzie ciężko, ale nie aż tak :) Odpowiedz Link Zgłoś