mada-jul 02.03.09, 23:07 Proszę użytkowniczki tego wózka o wymiary siedziska: dł oparcia, siedzenia i podnożka i szerokość.dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ela-e22 Re: Wymiary Emmaljungi scooter 03.03.09, 08:28 www.emmaljunga.com/start.asp?lang=PL&country=PL Tak jest na tej stronie: Wymiary siedziska (wewnętrzne) 87x30x16 Odpowiedz Link Zgłoś
mada-jul Re: Wymiary Emmaljungi scooter 04.03.09, 14:01 tak, dziękuję te wymiary znam. Ale chodzi mi o wysokość samego oparcia. Mamy dość spory wózek -ABC design Novus- bo długość siedzonka to 90cm ale oparcie jest za krótkie i dziecku wystaje ponad nie głowa... Odpowiedz Link Zgłoś
ela-e22 Re: Wymiary Emmaljungi scooter 04.03.09, 15:17 Emmaljunga słynie z dużych siedzonek, a Scooter jest przeznaczony dla większych dzieci. Mam Nitro City i tu wyskosc oparcia wynosi 50cm. Myślę ,że Scooter nie będzie miał mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
madzix88 Re: Wymiary Emmaljungi scooter 04.03.09, 20:45 oparcie ammy scooter ma 52ca a powierzchnia leżenia przy podniesionym podnóżku to 102 na 30cm. Jeśli jeszcze jakieś pytania to służę. Odpowiedz Link Zgłoś
mada-jul Re: Wymiary Emmaljungi scooter 05.03.09, 12:24 dziękuję za wszystkie podpowiedzi...Czy scooter sprawdza się faktycznie w każdych warunkach??? śnieg? plucha? piach? góry? cięzka decyzja, bo jestem z tych, którzy nie lubią wymieniać wózków zawsze znajdą sie jakieś pilniejsze wydatki. A nasze mamy jezdziły z nami jednym wózkiem do końca :) Odpowiedz Link Zgłoś