Dodaj do ulubionych

Baby Jogger Citi Mini Series - jest na ebayu

04.03.09, 09:07
cgi.ebay.de/orig-Babyjogger-USA-City-Mini-Serie-Weltneuheit-SC_W0QQitemZ220291614995QQihZ012QQcategoryZ15470QQcmdZViewItemQQ_trks
idZp1742.m153.l1262

Nie wiem jak Wam, ale mnie się jakoś nie podoba...
porównuję go do mojego Swifta i jakoś blado wypada...
Co sądzicie?
Obserwuj wątek
    • monjan Re: Baby Jogger Citi Mini Series - jest na ebayu 04.03.09, 14:58
      mi sie podoba:)
      • polijanka Re: Baby Jogger Citi Mini Series - jest na ebayu 04.03.09, 17:45
        Swift lepiej wygląda, dla mnie jest ładniejszy.
        • damask Re: Baby Jogger Citi Mini Series - jest na ebayu 04.03.09, 17:47
          Nie podoba mi się. Dziwnie pochylony do przodu, koła absolutnie,
          porażka, stelaż nie sprawia wrażenia wygodnego. Tylko budka jest ok,
          reszta odpada.
          • maja3333 Re: Baby Jogger Citi Mini Series - jest na ebayu 04.03.09, 22:03
            Mialam city mini :) ogolem wozeczek w porzadku - baaaardzo maly po zlozeniu - taka kostka, latwo sie prowadzi go jedna reka, buda rewelacyjna, pojemny kosz.
            Minusy dla mnie to to, ze to przednie skretne kolo jakos tak sie czasem blokowano, nawet na malych nierownosciach (uzywalismy go tylko w miescie) no i ja nie przepadam za 3-kolowcami, bo sa szerokie z tylu (wiem, ze takie musza byc, zeby byly stabilne, no ale coz- mnie sie to nie podoba)
            • pinik do maja 04.03.09, 23:14
              Ten wozek jest inny niz swift. Swift ma o wiele bardziej komfortowe
              kola, ale ten sie sklada na mniejszy duzo mysle.

Maja, a nie wchodzilas w nim na kola? I wygodna byla dla Ciebie ta
              raczka? Bo to byly dwie rzeczy, ktore mnie od niego kiedys
              odstraszyly.
              • maja3333 Re: do maja 04.03.09, 23:56
                nie, nie wchodzilam na kola (mam 170cm) :) gdzyby tak bylo, to by mnie bardzo
                wkurzalo ;) co do raczki to nie moge jej nic zarzucic - bardzo wygodna byla w
                prowadzeniu - latwo sie nim manewrowalo, zawracalo - nawet jedna reka.
                raczka w tym wozku jest tak zrobiona jak w wiekszosci joggerow - czyli mozesz
                biec, stawiac dlugie kroki i nie kopiesz w kola (wyprobowalam to, choc ten
                konkretny wozek do bieganie nie sluzy :P)

moim zdaniem 3-kolowce sa mniej stabilne niz 4-kolowe. jak zjezdzalam z wyzszego
                kraweznika i przez moment wozek opieral sie tylko na tym jednym przednim kole,
                to zawsze balam sie, ze mi sie wykopyrtnie na bok :/
                • pinik Re: do maja 05.03.09, 00:08
                  Dzieki za odp.

Nie, ja sie nie boje, ze mi sie trojkolowy wywali. Uwielbiam taki
                  model wozka i nigdy nie mialam z nimi niepewnej sytuacji. Sa dla
                  mnie super do manewrowania, wiec mi 3 kola nie stoja na
                  przeszkodzie :)
                  • maja3333 Re: do maja 05.03.09, 00:13
                    moze widzialas film na you tube o city mini? tam wlasnie dziewczyna pokazuje, ze
                    mozna ten wozek prowadzic nawet jednym palcem :D
                    mnie sie to jakos nigdy nie udalo, ale moj maz to go tak wlasnie prowadzil,
                    nawet zakrecal nim.
                    w kazdym razie jedna reka sie da :)

jak lubisz 3-kolowce, to pewnie bys nad nim panowala (ja nie mialam takiej
                    wprawy, stad wrazenie przy zjezdzaniu, ze mi sie wywroci na bok)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka