annya11 19.03.09, 18:09 Mam czy pytanie odnośnie montowania gondoli navetta. Czy kładzie się ją na spacerówkę, czy jest możliwość wypięcia tapicerki ze spacerówki i bezpośrednie wpięcie gondoli w stelaż? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majatusia Re: Peg Perego AT4 - pytanie praktyczne 19.03.09, 23:06 Można i tak i tak. W At4 (jak wszystkich PegPerego) tapicerka jest całkowicie zdejmowalna więc można ją zdemontować i wozić gondolkę bez tapicerki spacerówki. Ale zdejmuję się tylko tapicerkę - elementy konstrukcyjne spacerówki zostają. Nie wygląda to jakoś dziwacznie ale widać plastikowe elementy. Osobiście ja tak właśnie robiłam. Zdemontowałam tapicerkę i woziłam gondolkę na samym stelarzu. Odpowiedz Link Zgłoś
mirka69 Re: Peg Perego AT4 - pytanie praktyczne 20.03.09, 15:47 ja zdjęłam tapicerkę tylko raz ale u mnie to się nie sprawdziłam- bez tapicerki były takie "luzy" że gondolka na każdej nierówności skakała mi w wózku.doszłam do wniosku że tapicerka pełni funkcję amortyzacji dla gondolki i już nigdy jej nie zdejmowałam.Zauważyłam że na oparciu są takie same przyciski do wypinania oparcia jak w GT3 ale nie zadałam sobie trudu by to sprawdzić- mój syn jest już za duży i ponad rok temu sprzedałam swoją Navettę. Odpowiedz Link Zgłoś