Dodaj do ulubionych

Pliko P3, Zooper Hula, BabyDesign Sprint Pomocy :)

12.05.09, 07:49
Witam :)

Od jakiegoś czasu próbuje znaleźć wózek dla mojej 6 miesięcznej córci mam na oku:
Pliko P3, Zooper Hula i Baby Design Sprint

Który z tych wózków polecacie a może jakieś inne typy ?

Bardzo proszę o pomoc, nie myślałam, ze wybór spacerówki jest tak trudny :((
Obserwuj wątek
    • mama_nikodemka Re: Pliko P3, Zooper Hula, BabyDesign Sprint Pomo 12.05.09, 14:34
      ja dla swojego 9-miesieczniaka wybralam hule :) chce zeby byl to juz ostatni
      wozek takze wozki w stylu sprinta odpadaja, nad pliko tez sie zastanawialam ale
      jest dosc duza parasolka takze tez odpadla, w huli podoba mi sie to ze budka
      naciagana jest do palaka i ze mozna ja z tylu odsunac i jest siatka
      wentylacyjna, poza tym szerokie, glebokie siedzisko, synkowi bardzo wygodnie sie
      w nim siedzialo a mi wygodnie prowadzilo :) porownywalam z kilkoma innymi
      wozkami i ten bezapelacyjnie wygral, poza tym ma bardzo dobre opinnie tu na
      forum i to jest tez dla mnie gwarancja ze nie rozpadnie mi sie po 2 m-cach
      • ask-ak Re: Pliko P3, Zooper Hula, BabyDesign Sprint Pomo 12.05.09, 16:17
        dzieki bardzo a jaka jest jakos materiału w wózku, trudno mi go znalezc zeby
        zobaczyc na zywo

Z gory dzieki
      • linkap_wawa Re: Pliko P3, Zooper Hula, BabyDesign Sprint Pomo 12.05.09, 20:44
        a jak zooper sprawuje sie na sniegu? no nie mowie o jakichs zaspach ale takich
        zasniezonych, zlodowacialych chodnikach?
        • ask-ak Re: Pliko P3, Zooper Hula, BabyDesign Sprint Pomo 12.05.09, 21:46
          tez sie nad tym zastanawiam ma małe kółeczka, Sprint ma dość duże, ciekawe czy
          kolekcja 2009 jest lepiej wykonana, jutro ide zobaczyc na zywo
    • mija0206 Re: Pliko P3, Zooper Hula, BabyDesign Sprint Pomo 13.05.09, 08:09
      Zobacz sobie Jane Solo
      • mama_nikodemka Re: Pliko P3, Zooper Hula, BabyDesign Sprint Pomo 13.05.09, 13:26
        nie wiem jak ten wozeczek sprawdza sie w zime, trzeba popytac uzytkowniczek :)
        ja na zime mam x-landera wiec zooper bedzie wiosenno-letni, tez obawialam sie
        tych malych kolek ale tyle dziewczyn ma ten wozek i jeszcze nie przeczytalam
        zadnej negatywnej opinni na ich temat wiec znakiem tego ze nie sa wadliwe, ja
        mam fuzziona, wyglada prawie tak samo jak sprint i ma przekladana raczke
        (obecnie sprzedaje go wiec jak bys byla zainteresowana to daj znac :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka