skayowa 06.06.09, 09:54 Nabyłam ten wózek, ale nie ma do niego żadnej instrukcji (być może wcale jej nie ma). Jeśli ktoś jest w posiadaniu to proszę o podesłanie na maila. Dziękuję K. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hoop_cola Re: instrukcja do Jedo Fyn 08.06.09, 13:07 wiesz, ja tez nie mam instrukcji do jedo, ale mysle ze sobie poradzisz z obsługą wózka. bo ona jest naprawdę banalna (składanie i rozkładanie zajeło nam chwilkę). jak chcesz, to pisz na prv z czym masz problem to ci napisze co i jak. Odpowiedz Link Zgłoś
skayowa Re: instrukcja do Jedo Fyn 09.06.09, 09:56 Bardzo dziekuje za pomoc, póki co jakos sobie poradzilismy z gondolą. O spacerówce jeszcze nie myślimy (25 czerwca powinien przyjść na świat nasz Synek:). Jakby coś skorzystam z propozycji pomocy i się odezwę. Pozdrawiam K. Odpowiedz Link Zgłoś
cameron81 Re: instrukcja do Jedo Fyn 11.06.09, 00:00 Zgadzam sie, ze obsluga tego wózka jest bardzo prosta i intuicyjna, ale kupilismy ten wózek zeszlym miesiacu i razem z karta gwarancjna byla dolaczona instrukcja obslugi. Na pewno sobie poradzisz bez, ale w razie problemow pisz. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś