3miecia 08.06.09, 12:42 Doradźcie, czy warto kupować Maclarena XT dla 2 latki. A może jednak już dla niej jakiś mniejszy wózek, typu Quest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saimirka Re: Maclaren XT dla 2 latki ? 08.06.09, 20:59 też chętnie zapoznam się z odpowiedziami również planuję zakup XT dla dwulatki biorę pod uwagę jeszcze Quest, ale posiada ogromny minus- brak amortyzacji i siedzisko nie rozkładane na płasko (moje dziecię uwielbia spać na spacerze...) Odpowiedz Link Zgłoś
pstrabiedronka Re: Maclaren XT dla 2 latki ? 09.06.09, 08:40 ja wozilam dwulatkę takze da rade, ale wygodniej pcha się mniejsze i lzejsze wózki z ciężkim dzieckiem. Takze Questem bedzie sie Wam wygodniej jeździło, w pchanie nie trzeba wkladac wysilku. Ale XT tez da rade, oczywiscie ze jak dziecko spi regularnie no to wygodniej mu bedzie w XT. Amortyzacja - no niby jest w XT ale nie przesadzajmy - nie jest to jakas rewelacja. No i ja osobiscie to nie potrzebuje amortyzacji dla dwuletniego dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
agg3 Re: Maclaren XT dla 2 latki ? 09.06.09, 12:29 moja corka jeszcze nie ma 2 lat, a juz sprzedaje maclarena xt. mysle, ze jesli chodzi o wielkosc to bedzie ok, jednak dla wiekszego dziecka wybralabym cos mniejszego np. questa czy quinny zapp. moja nie spi juz na dworzu i wogole malo w wozku jezdzila. jesli bedziecie zainteresowane to mam do sprzedania maclarena :) ---Moja córeczka, moje szczęście Dominika 04.10.2007 r. godz. 21:06, 4820 gr. fotoforum.gazeta.pl/3,0,1207997,2,5.html Odpowiedz Link Zgłoś