pe.se 26.06.09, 17:25 Czy ktoś użytkował może wózek Murano firmy Bebetto? Potrzebuje wózka na dużych kołach i ten jest moim zdecydowanym faworytem. Podzieli się ktoś opinią? Z góry dziękuje:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
free.groszek Re: Wózek Murano 12.07.09, 17:55 Mam i nie polecam. Ja się bardzo zawiodłam. Co prawda kółka rewelacyjne na teren ale reszta już gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
pinky16 Re: Wózek Murano 12.07.09, 18:29 a mogłabyś napisać co dokładniej było nie tak, bo tez się nad nim zastanawiałam Odpowiedz Link Zgłoś
free.groszek Re: Wózek Murano 13.07.09, 09:35 W pierwszym tygodniu poszła dętka, po kilku dniach zepsuły się hamulce. Fotelik samochodowy ma tak bardzo niestabilne mocowanie na stelażu że ja tak na pewno nie będę woziła dziecka. Fajne w nim jest to że ma duże pompowane koła a ja dużo mam jazdy po terenie. Gondolka jest głęboka. Nie ma niestety skrętnych kół i dość ciężko się prowadzi. Skrętne koła z tej samej firmy ma Vulcano. Odpowiedz Link Zgłoś