gosiaw29 29.07.09, 09:05 właśnie dostałam maclarena xlr 2009, chciałam z pałąkiem i dostałam, tylko, że to pałąk uniwersalny i nie pasuje ze względu na śrubę z boku wózka. macie pałąki jeśli tak to jakie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mija0206 Re: pałąk do maclarena xlr 30.07.09, 07:04 Mam pałąk uniwersalny. Mąż musiał go trochę dogiąć ale pasuje firma chyba Kutnik. Odpowiedz Link Zgłoś
annalena1976 Re: pałąk do maclarena xlr 30.07.09, 11:59 Jakby Ci nie pasował w szerokości, to czasami też trzeba trochę dopasować, przygiąć, np. ja do volo musiałam dużo przygiąć, ale mam taki sam, uniwersalny, nie ma oryginalnych. Nie wyobrażma sobie swojego wózka bez pałąka. Odpowiedz Link Zgłoś
emma30 Re: pałąk do maclarena xlr 30.07.09, 11:20 pałąk zamocuj pod śrubą. macleren nie ma oryginalnych pałąków, są tylko uniwersalne. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaw29 Re: pałąk do maclarena xlr 30.07.09, 18:15 dziękuję za odpowiedzi, również nie wyobrażam sobie wózka bez pałąka, a dotad słyszałam raczej opinie "po co ci pałąk", a ja jakoś go potrzebuję:). Pałąk zamontowałam pod śrubą, trochę dziwne to mi się wydawało, ale się przyzwyczaiłam. niesty pałąk zamawiałam przez internet i dostałam taki obciągnięty folią,niezbyt ładny, no cóż może z czasem zmienię lub folię obedrę. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mija0206 Re: pałąk do maclarena xlr 31.07.09, 09:40 Ja też mam z tą obrzydliwą folią. Odpowiedz Link Zgłoś
annalena1976 Re: pałąk do maclarena xlr 31.07.09, 15:21 Dla mnie folia jest super pomysłem, nie jest obrzydliwa bo właśnie bez byłaby obrzydliwa, a ta to wycieram chusteczką i jest higienicznie:) dziecko gryzło i śliniło się bez przerwy (teraz większe ma ciągle brudne ręce) Nie jest to hicior ale jest dobrze pomyślana. Odpowiedz Link Zgłoś