Dodaj do ulubionych

Cybex Callisto - szerokość siedziska

02.08.09, 09:05
Hej mamy,
Ma któraś z was może wózek Cybex Callisto i może mi podać wymiary siedziska bo
niestety na stronach producena cisza jak makiem zasiał.

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • cyberkrotka Re: Cybex Callisto - szerokość siedziska 02.08.09, 11:48
      Siedzisko:
      szer. 33cm
      gł. 22cm
      gł. z podnóżkiem 35cm

Oparcie:
      wys. 44cm
      szer. od rurki do rurki 34cm

Pozdrawiam :)
      • megi-84 Re: Cybex Callisto - szerokość siedziska 07.11.09, 17:59
        cyberkrotka rozumiem, ze jestes posiadaczka tego wozka. Czy ten wozeczek nie
        jest waski...?? tzn widze wymiary :) ale jakos wizulanie taki sie wąziutki
        wydaje. W jakim wieku jest Twoj dzieć i czy myslisz, ze np 2 latek w zimowym
        ubranku sie zmiesci?
        • cyberkrotka Re: Cybex Callisto - szerokość siedziska 09.11.09, 00:39
          Jestem byłą posiadaczką tego wózka. Moja dzidzia miała półtora roku, kiedy nim
          jeździła i nie przyszło mi do głowy, żeby ten wózek nazwać wąskim. Może nie jest
          jakoś strasznie szeroki, ale wg. mnie miejsca jeszcze trochę było. A nie masz
          możliwości przymierzyć dziecka do wózka w sklepie?
          • megi-84 Re: Cybex Callisto - szerokość siedziska 09.11.09, 08:49
            dzieki za odp, mam ew zamiar kupic ten wozek na wiosne i wtedy synek bedzie mial
            1,5 roku i mam mozliwosc przymierzania w sklepie takze ok, tylko chcialabym
            kupic taki wozek zeby posluzyl Nam juz do konca jazdy w wozki chcialam sie
            doradzic uzytkowaniczek jak to jest ze starszymi dzieciaki w tyhc wozkach czy
            jets ok?
            • aribeth1 Re: Cybex Callisto - szerokość siedziska 09.11.09, 09:04
              Moim zdaniem, wysokość oparcia 44 cm to stanowczo za mało na dwulatka...
              Szukałabym raczej czegoś z oparciem ok 50 cm.
              • megi-84 Re: Cybex Callisto - szerokość siedziska 09.11.09, 09:37
                powaznie???? szczerze to ja nie martwilam sie wysokoscia tylko szerokoscia!
                akurat wyjatowo wysoki mi sie wydawal... ale to moze tylko wrazenie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka