aerea 02.08.09, 09:05 Hej mamy, Ma któraś z was może wózek Cybex Callisto i może mi podać wymiary siedziska bo niestety na stronach producena cisza jak makiem zasiał. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cyberkrotka Re: Cybex Callisto - szerokość siedziska 02.08.09, 11:48 Siedzisko: szer. 33cm gł. 22cm gł. z podnóżkiem 35cm Oparcie: wys. 44cm szer. od rurki do rurki 34cm Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
megi-84 Re: Cybex Callisto - szerokość siedziska 07.11.09, 17:59 cyberkrotka rozumiem, ze jestes posiadaczka tego wozka. Czy ten wozeczek nie jest waski...?? tzn widze wymiary :) ale jakos wizulanie taki sie wąziutki wydaje. W jakim wieku jest Twoj dzieć i czy myslisz, ze np 2 latek w zimowym ubranku sie zmiesci? Odpowiedz Link Zgłoś
cyberkrotka Re: Cybex Callisto - szerokość siedziska 09.11.09, 00:39 Jestem byłą posiadaczką tego wózka. Moja dzidzia miała półtora roku, kiedy nim jeździła i nie przyszło mi do głowy, żeby ten wózek nazwać wąskim. Może nie jest jakoś strasznie szeroki, ale wg. mnie miejsca jeszcze trochę było. A nie masz możliwości przymierzyć dziecka do wózka w sklepie? Odpowiedz Link Zgłoś
megi-84 Re: Cybex Callisto - szerokość siedziska 09.11.09, 08:49 dzieki za odp, mam ew zamiar kupic ten wozek na wiosne i wtedy synek bedzie mial 1,5 roku i mam mozliwosc przymierzania w sklepie takze ok, tylko chcialabym kupic taki wozek zeby posluzyl Nam juz do konca jazdy w wozki chcialam sie doradzic uzytkowaniczek jak to jest ze starszymi dzieciaki w tyhc wozkach czy jets ok? Odpowiedz Link Zgłoś
aribeth1 Re: Cybex Callisto - szerokość siedziska 09.11.09, 09:04 Moim zdaniem, wysokość oparcia 44 cm to stanowczo za mało na dwulatka... Szukałabym raczej czegoś z oparciem ok 50 cm. Odpowiedz Link Zgłoś
megi-84 Re: Cybex Callisto - szerokość siedziska 09.11.09, 09:37 powaznie???? szczerze to ja nie martwilam sie wysokoscia tylko szerokoscia! akurat wyjatowo wysoki mi sie wydawal... ale to moze tylko wrazenie... Odpowiedz Link Zgłoś