guslawka 03.09.09, 12:32 Szukałam,ale nie znalazłam tu nic na temat tego wózka. Czy ktoś korzysta i może coś o nim napisać? ;o) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mimi0300 Re: Britax BEEP ? 03.09.09, 14:12 To chyba nowsza wersja britax verve-bo jest tak podobny ale to tylko moje przypuszczenia, poczytaj o britaxie ogólnie.. no i zawsze możesz być tą pierwszą posiadaczką! Odpowiedz Link Zgłoś
guslawka Re: Britax BEEP ? 03.09.09, 21:19 Dzięki,faktycznie to może być nowy Verve-bo takiego nie ma w katalogu. Poszukam więc o tym i pomyślę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mawri Re: Britax BEEP ? 04.09.09, 09:44 Wózek jest zaprezentowany na stronie Britax. Byłam juz zdecydowana na Verve ale doradzono mi Beep jako bardziej wygodny dla dziecka ze względu na większe siedzisko,jest tylko troszkę cięższy od Verve. Są juz na niemieckim e-bay.Tez czekam na opinie użytkowniczek,czy warto kupić Beep Odpowiedz Link Zgłoś
mawri Re: Britax BEEP ? 30.10.09, 22:01 Właśnie kupiłam Britaxa Beep. Spełnia moje oczekiwania a mianowicie : lekki( waga 6,4 kg),zwrotny,łatwy do składania w jednej części , duże siedzisko z pozycją leżąca oraz pałąk do prowadzenia. Wady też są moim zdaniem: nie stoi po złożeniu,brak torby do transportu,słaba gama kolorystyczna( czarny z czerwonymi elementami lub brąz z bladobłękitnymi elementami),brak barierki dla dziecka. Ale jestem bardzo zadowolona ,dobrze ze poczekałam z zakupem verve ,beep jest wygodniejszy dla mojego synka. Wózeczek prowadzi się lekko ale oczywiście to model miejski ze względu na kółeczka ,natomiast poprawnie prowadzi się go po nierównych płytach chodnikowych. Bardzo miła obsługa ze strony przedstawiciela Britaxa, nie mieszkam w pobliżu ich sklepu firmowego i mogłam przymierzyć dziecko do beepa w zaprzyjaźnionym sklepie ,gdzie przywieziono wózek i mogłam na miejscu zdecydowac o zakupie bez ponoszenia kosztów rezygnacji z zakupu,a w sklepie nie oferuja wozeczkow britaxa. BEepa kupiłam jako drugi wózek,taki "do auta" ,synek od razu go zaakceptował i usnał w nim od razu wiec chyba wygodny dla dziecka Odpowiedz Link Zgłoś
greenland Re: Britax BEEP ? 30.10.09, 22:12 jakie są jego wymiary po złozeniu? masz moze jakies swoje zdjecia wózka? Odpowiedz Link Zgłoś
froobek Re: Britax BEEP ? 31.10.09, 10:44 Jejuuuu, jak fajnie, ja go chcęęęę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
froobek Re: Britax BEEP ? 31.10.09, 10:46 Mnie się kolory podobają, szczerze mówiąc mam problem, który bardziej, ale chyba jednak mrożona kawa. Zresztą taki miał przyjechać do Calineczki, a jak mi się spodoba, to chyba od razu wezmę. Odpowiedz Link Zgłoś
mawri Re: Britax BEEP ? 31.10.09, 15:48 NO własnie mam mrożona kawę ,ale dlatego że czarnego nie chcialam więc wybór padł na ten. dzis na spacerku zablokowałam przednie kółko na wyboistej kostce ,bo wygodniej jedzie.Super jest okienko w budce,widać malucha.wymiary po złozeniu to 63cm x 93cm,pomiar w miare dokładny,nie sprawdzałam czy producent podał wymiary. Ale jak wnosiłam wożek na schody,poczułam róznice,chociaż drugi mój wózek wazy ponad 9 kg. mam fotki ale cos nie moge ich wkleic przez fotosik,spróbuje je pokazać wam Odpowiedz Link Zgłoś
mawri Re: Britax BEEP ? 31.10.09, 16:01 www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/93b0a2a47741ce49.html www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/134efd904ad73a16.html www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1849ccee8ffed35e.html mały ma ok 72 cm wzrostu i 8 kg wagi-dla zobrazowania wielkosci siedziska www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ce8b1b273a805f38.html Odpowiedz Link Zgłoś
froobek Re: Britax BEEP ? 01.11.09, 21:35 > złozeniu to 63cm x 93cm,pomiar w miare dokładny,nie sprawdzałam czy producent > podał wymiary. Przepraszam, ale nie pomyliłaś się przypadkiem? 93 cm to bardzo dużo jak na taki wózeczek...! To przecież Verve był mniejszy... Dla mnie wymiar po złożeniu jest priorytetem w tym wózku. W tym układzie to ja nie mam co się na niego napalać, lepszy będzie dla mnie Graco Mirage (86 x 49 x 36 cm) lub Espiro Magic (36 cm / 43 cm / 74cm) :-( Albo Verve, przynajmniej tanio kupię... Buuuu.... Odpowiedz Link Zgłoś
mawri Re: Britax BEEP ? 01.11.09, 21:43 to ja zmierzę jutro dokładnie,żeby nie napisać nic błędnego. Samo siedzisko na moje oko jest wygodne dla wysokiego dziecka i nóżki nie będą dyndały a miały oparcie. odpisze jutro Odpowiedz Link Zgłoś
froobek Re: Britax BEEP ? 01.11.09, 21:55 > to ja zmierzę jutro dokładnie,żeby nie napisać nic błędnego. Ja Ci będę bardzo wdzięczna, bo z takim wymiarem go nie kupię, więc po co mam gnać na drugi koniec Wawy do sklepu? Zresztą ja sobie do Akpolu zadzwonię, niech mi powiedzą. Jakiś miesiąc temu zaczepiłam w sklepie dziewczynę z Verve i była bardzo zadowolona. Wiadomo, ten wózek ma swoje ograniczenia, ale... nasz bagażnik też ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
froobek Mawri 01.11.09, 22:56 Wygląda na to, że mniej więcej dobrze zmierzyłaś - ta różnica nic dla mnie nie zmienia, to nie wózek do mojego samochodu :-( www.misterbaby.co.uk/3-wheelers/britax-beep-3-wheeled-strollerred-black.html W sumie mogłam to sprawdzić wcześniej. Przynajmniej nie będę jechać na Grochów. Będzie Magic. Odpowiedz Link Zgłoś