nikanik 10.12.04, 09:47 zeby nie uslyszaly: ruszyly sie troszke moje uda ;-))) spodnie r. 38 sa luzne w udach.... tralalalala teraz tylko walka o brzuch pozostala! acha - waga dalej bez zmian! nienirmalna jakaś czy co?! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bera68 Re: cichaczem wam powiem 10.12.04, 10:29 to odpowiadam po cichutku: gratulacje bera Odpowiedz Link
sabba no to gratuluje!!!!! 10.12.04, 20:00 wlasniem po sporcie, bylo dzis ciezko ale superowo!!!! jejku jak cudownie sie biega o poranku oszronionym szadzia!!!! Odpowiedz Link
sabba a nikus 10.12.04, 20:03 mam dla ciebie cwiczenia na szyneczke:) Lezymy na boku, calym cialem, nie potpieramy sie niczym. Unosily jedna noge do gory, starac sie pieta do sufitu. No i sobie tak jedziemy 100wke. NOge unosimy niewysoko ale tez nie za nisko i tak w dol w gore na przemian. Potem to samo tylko podpieramy sie lokciem, tez po 100wce a potem podpieramy sie cala wyciagnieta reke...i jak dasz rady to tez 100wka a jak nie to 5o....:))) Odpowiedz Link
nikanik sabba...... 13.12.04, 08:22 wiedzialam, ze na Ciebie mozna liczyc..... Wlasnie rozprulas moj worek z wyrzutami sumienia ;-) przez caly weekend nie zrobilam nic... nic w sensie sportowym. Zeszlo mi na jezdzeniu na szmacie w szafkach kuchennych, spotkaniach towarzyskich odbytych celem wymiany nart dla Mloiddej, spotkaniach towarzyskich 0odbytych celem degustaji nowych trodzajo drinkow (pycha byly! a jak artystycznie uszlylam stroj na jaselka dla Mlodej;-))). A dzis mamy poiniedzialek i wieczoram na pewno mozesz na minie liczyc ->wracam do formy ;-) Odpowiedz Link