Dodaj do ulubionych

Łka przez Sadowę

02.09.10, 10:46
Mam takie pytanie,czy zastanawiał się ktoś nad tym dlaczego rozkład jazdy autobusów Ł jadących przez Sadowę
jest tak ustawiony żeby dzieci jadące z Sadowy do Łomianek spóźniały się do szkoły (podstawowej gimnazjium na
styk) o kilka minut albo czekały godzine wcześniej bez opieki przed szkołą.Czy autobusy nie mogły by wyjeżdżać
10minut wcześniej???
Obserwuj wątek
    • tgserwis Re: Łka przez Sadowę 02.09.10, 23:12
      Pewnie by mogły. Tylko że trzeba o tym problemie poinformować Władze. Samo
      pisanie na forum sprawy nie załatwi.
    • czesio71 Re: Łka przez Sadowę 03.09.10, 18:46
      Czytam Cię tomlis7 po raz kolejny i nijak nie potrafię zrozumieć.
      Widocznie niekumaty jestem.

Spróbujmy uporządkować Twoje przelane na "internetowe forum" myśli.

Mam takie pytanie,czy zastanawiał się ktoś nad tym dlaczego rozkład jazdy autob
      > usów Ł jadących przez Sadowę
      > jest tak ustawiony żeby dzieci jadące z Sadowy do Łomianek spóźniały się do szk
      > oły (podstawowej gimnazjium na
      > styk) o kilka minut albo czekały godzine wcześniej bez opieki przed szkołą.

Uważasz iż dzieci jadące z Sadowej do Łomianek spóźniają się do szkół ponieważ niezbyt dawno temu zmarł prezes KMŁ i nikt już w gminie nie dba o przyszłość polskiej nacji?
      Uważasz jednocześnie (tak wynika z tego nad wyraz skomplikowanego zdania) że te dzieciaki które wracają autobusem do Sadowej mają aż nadto czasu czekając przed szkołą?

Reasumując, wg Ciebie byłoby wskazane wysłanie autobusów w trasę, w odstępach czasowych co 45 minut, poczynając od godziny 7 rano jadących z kierunku Sadowa-Łomianki i co 45 minut począwszy od godziny, gdy pierwsi uczniowie szkoły opuszczają w kierunku odwrotnym?

Mam lepsze rozwiązanie.

Załóż Własną firmę komunikacyjną i Swoim dzieciom taki transport zapewnij, a jeżeli to nie możliwe - zejdź na ziemię. ;)
      • tomlis7 Re: Łka przez Sadowę 04.09.10, 09:49
        No tak czesiu nie kumaty jesteś to trzeba przyznać,chodzi o to że cała grupa dzieciaków z Sadowy
        przyjeżdża do szkoły o 8-02 a lekcje zaczynają się o 8-00.Jak ktoś nie ma samochodu to nie ma
        innej alternatywy, gimbusów nie ma, jest tylko Łka.Nie chodzi o to żeby zmienać cały rozkład,i
        autobusy jeździły co 45 minut,tylko ten rano zamiast 7-35 wyjeżdżał 7-30.Sprubuj skumać.Ja swoim
        dzieciom zapewniam dojazd bo pracuję w Warszawie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka