esscort 22.03.11, 17:49 Żeby nie było tylko narzekania, może warto napisać, coś pozytywnego Podoba mi się propozycja nadania imienia Czesława Niemena jednej z ulic na os. Chopina. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roberto19633 Re: podoba mi się 22.03.11, 17:55 esscort napisał: > Żeby nie było tylko narzekania, może warto napisać, coś pozytywnego > > Podoba mi się propozycja nadania imienia Czesława Niemena jednej z ulic na os. > Chopina. Czemu, nie. Jestem za . Czy koleżanki maja podobne zdanie? Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: podoba mi się 22.03.11, 18:16 ale chyba niebezpiecznie byłoby mieszkać przy takiej ulicy. Człowiek by siedział w nocy na tarasie, puszczał Czy mnie jeszcze pamiętasz, albo Obok nas, ciągle popijał jakieś trunki, coś palił i w końcu by się zupełnie zatracił ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wardecka78 Re: podoba mi się 22.03.11, 18:18 a nie sadzisz ze mamy juz przykłady na to w łomiankach? Odpowiedz Link Zgłoś
roberto19633 Re: podoba mi się 22.03.11, 18:24 wardecka78 napisała: > a nie sadzisz ze mamy juz przykłady na to w łomiankach? No pewnie z łąk przy Chopina zniknęła - żubrówka/trawa/ . Wardecka , zostaw coś dla smakoszy. Odpowiedz Link Zgłoś
wardecka78 Re: podoba mi się 22.03.11, 18:27 nie mowilam o sobie (choć nie powiem lubię żubrówkę) - ...a podobno złego diabli nie biorą... Odpowiedz Link Zgłoś
dorota.alex Re: podoba mi się 22.03.11, 18:31 Fajna nazwa dla ulicy. Zwłaszcza na osiedlu nad Wisłą. Niemen nad Wisłą. Wileńskie Kaziuki w DK zyskają nowy wymiar :-) Odpowiedz Link Zgłoś