Dodaj do ulubionych

Do jadacych poboczem

11.04.14, 11:48
Sluchajac dzis rano dyskusji dwoch Panow na Temat jazdy poboczem zastanawiam sie czy to spoleczenstwo moze jeszcze bardziej zidiociec. I jednek moze. No bo jakim idiota trzeba byc aby pedzic 70- 80km/h poboczem (odcinek pomiedzy gorka z grochowka a ul. Woycickiego?!?!?!).
Obserwuj wątek
    • kolikuj34 Re: Do jadacych poboczem 16.11.14, 11:05
      ???
    • jojcorz Re: Do jadacych poboczem 29.11.14, 12:05
      Nie można stopniować rzeczownika - IDIOTA (w przeciwieństwie do przymiotnika).
      Wówczas pytanie powinno brzmieć:

Jak bardzo trzeba być zidiociałym...

W tym konkretnym przypadku zaszeregowanie jest proste.

Tak zachowują się Ci:
      - w dresach
      - BM-kach (BMW)
      - nowobogaccy
      - żołnierze (wszelkiej maści zlikwidowanych przecież grup przestępczości zorganizowanej)
      - Ci po 5 klasach szkoły podstawowej (mnóstwo ich wybieramy do różnych gremiów nas reprezentujących)
      - eh, szkoda wyliczania (każdy z Nas gdy go najdzie chandra - ja, co ja nie połknę!!!)

Każdy człowiek ma pewien określony horyzont myślowy. Kiedy ten zwęża się i staje się nieskończenie mały, zamienia się w punkt. Wtedy człowiek mówi: "To jest mój punkt widzenia".
      [David Hilbert]
    • jerzes Re: Do jadacych poboczem 29.11.14, 13:29
      kiedys mnie ten temat tez wkurzał na max. myslalem sobie " czy ten typ w BMW mysli ze ja sie mniej spiesze do pracy? "
      zobaczylem jak ludzie zjezdzaja kawalek aby utrudnić pajacom jazde bokiem , i uznałem to za ciekawy temat.
      delikwent w BMW nawet jak jechał po trawie - to dostawał syngał "ty cymbale - kazdemu sie spieszy "

ale nie ja jestem od porzadku - tylko policja.
      zrobiłem kilka fotek - i pokazałem na policji - i ponoc mieli interweniowac, ustawic patrol.

a skonczylo sie ze rozeslali mandaty do gosci z fotek ( o dziwo kazdy zaplacil ) ale dalej nie widzialem reakcji.
      wiec jak cie wkurza ta sytuacja - zrob fotki - daj na policje - goscie dostaja mandaty - płacą bez wahania .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka