krzysiom1 14.04.06, 21:12 Normalnie sie wkurzyłem. Wszystkie jajka przeznaczone do malowania popękały w trakcie gotowania. Żadna sól, wcześniejsze moczenie, gotowanie w jajcarce nie pomogły.. Fatum jakieś czy co? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kmsanczia Re: Jak ugotować jajko? 14.04.06, 21:15 Ocet podobno pomaga, ale te jajka jakieś teraz oszukane. Mi co prawda tylko 1 pękło, ale za to drugie nie chciało zafarbować. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: Jak ugotować jajko? 14.04.06, 21:18 Ptasia grypa? Może na kacze trzeba się przestawić? Odpowiedz Link Zgłoś
frags Re: Jak ugotować jajko? 14.04.06, 22:44 krzysiom1 napisał: > Ptasia grypa? > Może na kacze trzeba się przestawić? Kaczki krzysiom, to tez ptaszki, ale o tym w zawodówkach mogą nie uczyć. Ptaszki robią nie tylko kukuryku, czy ćwir ćwir - robią też kwa kwa. Ale nie chrum chrum, o tym krzysiom może sobie doczytać np w bajce o Misiu Uszatku, literki duże słowa proste. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: Jak ugotować jajko? 14.04.06, 23:01 Dzięki za radę. Widzę że pomimo świąt nie tracisz formy..... Odpowiedz Link Zgłoś
frags Re: Jak ugotować jajko? 14.04.06, 23:03 to krzysiom nadal czyta moje posty???? Ojjj, krzysiom potem nie zaśnie, niby jutro do szkoły nie trzeba się zrywać, ale miło by było w domku grzecznie posiedzieć, ubranko ładne odziać, a krzysiom niewyspany będzie i zły. Odpowiedz Link Zgłoś