lapassion2 10.03.07, 11:33 czesc w tym roku koncze studia, do ktorych firm polecacie zlozyc aplikacje a ktore omijac szerokim lukiem????? z gory dzieki za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lomek2 Re: ŁOMIANKOWSKIE FIRMY 12.03.07, 12:43 Bo to, czy się będziesz dobrze czuł w firmie, zalezy nie tylko od szefa i jugo pracowników ale i od Ciebie. Co chciałbys usłyszeć? Żale tych, którym jedna czy druga praca z jakichś powodów nie odpowiadała? Odpowiedz Link Zgłoś
lapassion2 Re: ŁOMIANKOWSKIE FIRMY 12.03.07, 13:25 nie nie chodzi mi o zale pracownikow, ale nie oszukujmy sie, sa firmy w ktorych traktuje sie pracownika jak smiecia a sa i takie, w ktorych panuje naprawde mila atmosfera. jezeli co nieco slyszeliscie o atmosferze w Łomiankowskich firmach, to bylbym wdzieczny za podpowiedz. oczywiscie zgadzam sie, ze wiele zalezy od samego kandydata do pracy. ja koncze sgh. Odpowiedz Link Zgłoś
lomek2 Re: ŁOMIANKOWSKIE FIRMY 12.03.07, 14:16 Nie wiem, czy w Łomiankach jest wiele firm, które docenią Twoje SGH. Nie wiem czy są jakiekolwiek... Szukałbym w dużych firmach, które zbudowały tu sobie siedzibę, a nie w małych firmach lokalnych, które wyrosły z zakładów rzemieślniczych. Zobacz na stronach www tych firm, czy nie szukają obsady. I bardziej niż szefem martw się o współpracowników, którzy jeśli poczują się zagrożeni, nie umilą Ci zycia :) Odpowiedz Link Zgłoś
lapassion2 Re: ŁOMIANKOWSKIE FIRMY 12.03.07, 14:44 dzieki za odpowiedz. tez mysle, ze lepsza opcja to szukanie pracy w firmach duzych, z ugruntowana pozycja, jak np. CAT czy Inter Cars. wiele juz slyszalem na temat pracy w malych firemkach, w ktorych szefem jest wlasciciel. chociaz oczywiscie nie nalezy generalizowac. Odpowiedz Link Zgłoś
lomek2 Re: ŁOMIANKOWSKIE FIRMY 12.03.07, 14:52 W większośc firm szefem jest właściciel. Pytanmie tylko czy mu podlegasz bezpośrednio. W duzych firmach zwykle nie. I to jest wada a nie zaleta. Odpowiedz Link Zgłoś
boziewicz Re: ŁOMIANKOWSKIE FIRMY 12.03.07, 13:20 Może IQ mi nie staje, ale jakoś sie niedoczytałem, jaką sprawność na studiach zdobyłeś? Obawiam sie, że moga być takie kierunki, które i w Łomiankach będą mało przydatne. Myślę oczywiście o pracy w zawodzie, bo na inną to chyba szkoda było czasu na studia. Pozdrawiam i sukcesów zyczę. Odpowiedz Link Zgłoś