Dodaj do ulubionych

Świąteczny Informator Piechowicki

23.12.05, 20:43
Ostatni numer Informatora Piechowickiego opisuje wiele imprez mikołajkowo-
świątecznych. Dziwnym trafem udana akcja mikołajkowa w Piastowie nie została
dostrzeżona. Czyżby nie radość dzieci, lecz nazwa organizatorów miała wpływ
na zamieszczanie informacji o życiu miasta?
Obserwuj wątek
    • z.michalek Re: Świąteczny Informator Piechowicki 26.12.05, 13:54
      Za to niejaki obok1 swoim zwyczajem wyszpiegował,że na tej imprezie dzieciaki z
      Pakoszowa zostały przegnane i zauważył,że
      Stowarzyszenie "opluwa"P.Marconi,ktora ufundowała paczki.Może właśnie taki mały
      felietonik podpisany inicjałem "obok1" zostanie umieszczony w następnym IP?
      • chester_74 Re: Świąteczny Informator Piechowicki 27.12.05, 09:05
        W "śniegOBAWIE" Obok1 "ujadał jak pies".... tutaj "wyszpiegował"....
        a nikt nie pisze,że Obok1 kłamie..... czyli mam rozumieć,że mówi prawdę?????
        • ngo1 Re: Świąteczny Informator Piechowicki 27.12.05, 10:39
          Nie na każdy post i zniewagę należy odpowiadać. Pod wieloma osobami z SP były
          kierowane i to na forum publicznym różne obraźliwe stwierdzenia. Gdybym miał
          odpowiadać na nie to musiałbym zniżyć się do poziomu którego się brzydzę.
          Jestem zwolennikiem rozmów i polemiki.
          • chester_74 Re: Świąteczny Informator Piechowicki 28.12.05, 03:10
            Może różnimy się w ocenie postu Obok1... dla mnie to było pytanie a nie zniewaga.
            A odpowiedź już sobie przeczytałem w "śniegOBAWIE" i to mi wystarczy :)
    • pawka11 Re: Świąteczny Informator Piechowicki 30.12.05, 11:36
      Adamie zadam Ci pytanie:
      czy Ty lub ktokolwiek z Waszego Stowarzyszenia daliście osobie lub choćby
      przesłaliscie listownie lub mailem jakąkolwiek informację o Waszej inicjatywie
      z zapytaniem o możliwość publikacji w IP?
      • ngo1 Re: Świąteczny Informator Piechowicki 30.12.05, 12:03
        Tak. 09.12.2005 o godzinie 16.12 wysłałem mailem na adres Pani redagującej
        biuletyn dwa pliki. Jeden dotyczył Mikołajkowej imprezy w Piastowie, a drugi
        ogólne informacje o Stowarzyszeniu.
        Informator Piechowicki ukazał się 23.12.2005
        Pozdrowienia dla pawka11
        • pawka11 Re: Świąteczny Informator Piechowicki 30.12.05, 12:19
          Tak czysto technicznie:
          Z moich wiadomości wynika ,że materiały do drukarni wysyła się 10 ,czyli
          teoretycznie zdążyłeś.
          A tak na marginesie to zawsze dobrze jest potwierdzic telefonicznie to że się
          coś wysłało.
          Od 1 grudnia jest nowa Pani od IP.
          Pozdrawiam
          • ngo1 Re: Świąteczny Informator Piechowicki 30.12.05, 12:23
            Poszedłem o jeden krok dalej. Osobiście poinformowałem nową Panią o przesłanych
            materiałach.
            • pawka11 Re: Świąteczny Informator Piechowicki 30.12.05, 12:26
              Wychodzi na to ,że jej nie oczarowałeś.
              • ngo1 Re: Świąteczny Informator Piechowicki 30.12.05, 12:49
                No i depresyjka gotowa. Chyba zamknę się w czterech ścianach aby nie straszyć
                ludzi. A tak swoją drogą, to nie sądziłem, że wszystko opiera się tylko na
                powierzchowności :)
                • inferno_m Re: Świąteczny Informator Piechowicki 30.12.05, 18:01
                  Jeśli zamieszczanie informacji jest uzależnione od widzi mi się osoby za to
                  odpowiedzialnej opartym na powierzchowności to i pawka11 i ja nie moglibyśmy tam
                  nic zamieścić.
                  Ciekawy też jestem czy pan byłby odważny do wyrażenia takiej opinii o
                  powierzchowności członków SP przy spotkaniu oko w oko w tymi osobami.
                  • mzk200 Re: Świąteczny Informator Piechowicki 30.12.05, 21:26
                    Teraz z innej beczki. Dlaczego w Światecznym Informatorze Piechowickim nie ma
                    informacji o tak ważnej imprezie jaką jest turniej piłki nożnej o Puchar
                    Burmistrza Miasta ? Może drużyna z ubiegłego roku nie chce go oddać ?
                    • inferno_m Re: Świąteczny Informator Piechowicki 30.12.05, 21:44
                      Nie informują bo nie ma turnieju, czy jest turniej ale nie informują bo drużyna
                      nie chce oddać pucharu przechodniego:)
                      • inferno_m Re: Świąteczny Informator Piechowicki 30.12.05, 21:46
                        Jestem ciekawy czy muszą płacić za salę gminastyczną jako organizatorzy
                        turnieju. Ale to chyba burmistrz płaci, to jego turniej.
                        • ngo1 Re: Świąteczny Informator Piechowicki 30.12.05, 21:47
                          Albo nie oddają pucharu bo zgłosiła się jedna drużyna.
                          • inferno_m Re: Świąteczny Informator Piechowicki 30.12.05, 21:49
                            Pewnie ta sama drużyna co przednio.
                            Całkiem sprytnie.
                            Puchar przechodni przechodzi do tej samej drużyny bez rozgrywania turnieju.
                            Żyć nie umierać.
                        • alif5 Re: Świąteczny Informator Piechowicki 30.12.05, 21:50
                          Trzeba zebrać drużynę i po sportowemu odebrać im ten puchar.
                          Apel do Stowarzyszenia.Wyzwanie czeka - do ROBOTY!!!!!
                          • inferno_m Re: Świąteczny Informator Piechowicki 30.12.05, 21:55
                            Chętnie podejmę się zadania:)
                            • krzysztof.jarzyna Re: Świąteczny Informator Piechowicki 30.12.05, 21:56
                              Ciekawe kto dostanie więcej czerwonych kartek.
                              • alif5 Re: Świąteczny Informator Piechowicki 30.12.05, 22:04
                                Pierwsze pytanie brzmi:Czy zostaniemy dopuszczeni do turnieju przecież"jedziemy"
                                na sporej dawce entuzjazmu i z coraz większym poparciem uświadamianego
                                społeczeństwa Piechowic.
                                • mzk200 Re: Świąteczny Informator Piechowicki 31.12.05, 10:00
                                  O czym wy piszecie, teraz już pozamiatane, bo turniej już się odbył w połowie
                                  grudnia. Niektóre drużyny nawet nie zdążyły się przebrać i spocić, a już byli
                                  zwycięzcy i co najważniejsze "król strzelców".
                                  • alif5 Re: Świąteczny Informator Piechowicki 31.12.05, 10:35
                                    I znowu nikt o tym nie wiedział.Ale czego można było się spodziewać po naszej
                                    władzy.Już nie takie sprawy udawało im się zataić.
                                    Ale niech się nie cieszą,prędzej czy póżniej wszystkie te sprawy zobaczą światło
                                    dzienne a wtedy ###

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka