Dodaj do ulubionych

Prosba do Azety2

02.02.07, 11:18
Miła Azeto2.
Zastanów sie ,moze lepiej byłoby ,gdybys włączyła się w jakakolwiek pracę
społeczna( może byc stowarzyszenie,pomoc np.w organizacji imprez itd.),a nie
próbowała wywoływać plotkarskie tematy pt.seksafery itd.
napewno są lepsze miejsca ,inne fora np.towarzyskie ,gdzie tego typu tematy
będą żyły długo i obficie karmiły swoich wyznawców.
Jeżeli była to próba ozywienia tego forum to liczę na inteligencję
uczestników. Jest tyle tematów na które możemy dyskutować ,próbować
podpowiadać rozwiazania ,uczyć się od innych i przede wszystkim szanować się
nawzajem.Jeżeli większość ,zaczęłaby się wypowiadać merytorycznie i z
sensem ,to moze nadejdzie czas ,że nie bedziemy sie chować za pseudonimami i
bedziemy dumni z tego ,ze sprawy w naszym małym miasteczku ida w dobrym
kierunku a my też dołozylismy do tego swoja cegiełke.
Paweł Kalisz
Obserwuj wątek
    • azeta2 Re: Prosba do Azety2 02.02.07, 11:43
      Panie Pawle - jak oboje zauważyliśmy forum stało się plotkarsko, brukowo
      zawistne. Wiele wątków ma na celu jak rozumiem wywołanie niechęci do
      poszczególnych osób, czy to zeświecznika czy też je popierających. Moje
      włączenie się w tą dyskusję jest dość przewrotne i może dlatego niewielu odczyta
      je tak jak ja. Ale zobaczymy -może w końcu wzajemne obrzucanie sie błotkiem
      wyjdzie z mody nawet jeżeli jest czynione anonimowo. Natomiast co do spraw
      idących w dobrym kierunku to odpowiem Panu że osobiście mogę odczuwać dumę ze
      swoich osiągnięć i nie zaliczam się do osób, które będa dumne np z tego że w
      Piechowicach jest czysto - choć będzie mi przyjemniej. Natomiast dumą napawa
      mnie fakt, że nasi sportowcy ostatnio odnoszą coraz większe sukcesy i choć
      żadnego w tym wkładu nie mam to jednak jest to budujące.
    • obserwatorka12 Re: Prosba do Azety2 02.02.07, 11:52
      Azeta2-Twoje posty są chore.Co chcesz przez to zyskać? To ma być sensacja, czy
      grożba? Całkowicie zgadzam się z propozycją Pawki11.Zajmij sie jakąś konkretną
      robotą , albo zacznij się leczyć!
      • queenfan1 Re: Prosba do Azety2 02.02.07, 17:16
        ekipa mogłaby sobie dać spokój z wszelkimi chorymi komentarzami bo i tak już
        nikt z ich zdaniem sie nie liczy - każdy ma swoje 5 minut chociaż w tym wypadku
        3 kadencje to i tak za dużo-trzeba umieć przegrywać
        • azeta2 Re: Prosba do Azety2 02.02.07, 18:51
          Staram się poprzez naśladownictwo właśnie to pokazać. Dobrze że to zostało u
          mnie zauważone ale czy pozostałe posty są zdowe? omega, ziuta, netbot, gdech -
          to raczej do nich skierujcie oburzenie bo narzucają swoje reguły z niskich pobudek.
          • goldenboy2 Re: Prosba do Azety2 02.02.07, 20:49
            widze ze nie bardzo wiesz o co ci chodzi a te wcześniejsze twoje posty to
            raczej wydają mi się bez sensu, ale wielu maniaków i psychopatów miało jakieś
            swoje dziwactwa
          • omega_7 Re: Prosba do Azety2 02.02.07, 22:59
            azetko, jakie to reguły narzuca ci np omega?
            Czy swoją indolencję usiłujesz przerzucić na innych?
            Proszę o odpowiedź.
            • azeta2 Re: Prosba do Azety2 03.02.07, 00:13
              No proszę - okazuje sie że to forum to merytoryczna dyskusja bez chamstwa i
              zawiści. Jedynie to co zostało powiedziane przeze mnie jest poniżej poziomu
              reprezentowanego przez pozostałych uczestników forum. Wobec tego wypada mi
              przeprosić Panią Beger że przypomina mi niektóre osoby w Piechowicach,
              wszystkich zabierających głos w jakże ważkiej sprawie libacji, Posłow Samoobrony
              i ich wyborców za zranienie ich uczuć poprzez użycie słowa Sex w połączeniu ze
              słowem afera, osoby które odczuły zacytowanie artykułu o zastrzelonym radnym
              jako groźbę, gdyż mogą teraz mieć dyskomfort w podejmowaniu decyzji, a może
              nawet koszmary. Omego a Ciebie przepraszam za wymienienie razem z ziutą i g_dech.
              • queenfan1 chyba Ci się nudzi 03.02.07, 10:40
                zawsze możesz odśnieżyć chodniki albo zająć się czymś innym a nie pisać bzdety
                na forum
              • queenfan1 Re: Prosba do Azety2 03.02.07, 10:42
                już była taka cisza po wyborach i było tak normalnie to zawsze jakiś rzep się
                przyczepi byle czego aby zaistnieć
              • omega_7 Re: Prosba do Azety2 03.02.07, 15:38
                azetko, nie uciekaj od zapytania. Nie potrzebuję przeprosin, ponieważ nie ma obrażania się. Odpowiedz tylko, jakie to reguły narzuca Tobie omega i jakie niskie pobudki nią, wobec ciebie kierują. Chyba czyjesz się odpowiedzialna za to, co piszesz i nie piszesz niczego bez zastanowienia.
                Oczekuję merytorycznej dyskusji bez chamstwa i zawiści i nie wierzę, że nie stać Cię na to.
                • azeta2 Re: Prosba do Azety2 04.02.07, 12:12
                  Nie chodzi mi o narzucanie przez konkretną osobę jakichś reguł, ale o ogólnie
                  narzucający się charakter tego forum, gdzie więcej właśnie jest wrogości i
                  niechęci niż otwartości i zrozumienia. Niechęć i wrogość często jest tu
                  manifestowana wobec konkretnych osób powszechnie w Piechowicach znanych jak i
                  innych anonimowych rozmówców. Ciągle na forummam oczekuję, że uda sie prowadzić
                  na nim merytoryczne dyskusje, gdzie różne poglądy będzie można wyrażać i o nich
                  rozmawiać. Brakowało i brakuje w Piechowicach dyskusji, bez uprzedzeń
                  osobistych, ale coraz mniejsze widzę na nią szanse.
                  • omega_7 Re: Prosba do Azety2 04.02.07, 23:04
                    Zaprzeczasz sama sobie.
                    "omega, ziuta, netbot, gdech - to raczej do nich skierujcie oburzenie bo narzucają swoje reguły z niskich pobudek."
                    "Nie chodzi mi o narzucanie przez konkretną osobę jakichś reguł, ale o ogólnie..."
                    Przecież wymieniłaś konkretne osoby. Nie czytasz własnych wpisów? To jest ta merytoryczna dyskusja?
                    • loonapark Dialogi na cztery nogi 05.02.07, 08:06
                      Nic, tylko pozazdrościć Wam problemów :o)
                      Globalne ocieplenie np. to przy tym małe miki.
                      • omega_7 Re: Dialogi na cztery nogi 05.02.07, 12:32
                        Zamiast czytać te głupie posty, można wyłączyć komputer.
                        To w temacie globalnego ocieplenia.
                        • azeta2 Re: Dialogi na cztery nogi 05.02.07, 21:36
                          Omega - rozmowa z toba jest męcząca, nie wiem czy Ci to ktoś już kiedyś
                          powiedział, ale może sobie weź to do serca, bo jak zmieniasz temat łapiąc za
                          szczegół całości i to wypacza sens rozmowy. Zaczęło sie od tego że forum
                          podszyte jest nienawiścią. Nie podoba mi się to. Te głupawe posty napisane
                          przeze mnie miały wg mnie obrazować jak się tu pisze. Co prawda intencje moje
                          nie zostały odczytane ale uważam, że przynajmniej osoby, które pobyślały że to
                          bzdurne to same w ten sposób nie będą sie wyrażać. Ale nie jest moim celem
                          zamykanie komukolwiek ust - interesują mnie poglądy innych forumowiczów i
                          chętnie porozmawiam z każdym oby jednak nie była to wymiana inwektyw. Mam
                          nadzieję że twoje oburzenie nie jest odezwaniem sie przysłowiowych nożyc. Ja nie
                          wskazuję na Andrzeja Iksińskiego czy inną konkretna osobę, ja wskazuję na posty
                          napisane anonimowo, podpisywane jakimiśtam pseudonimami. Nie staram się też
                          rozszyfrowywac kto jest ziutkiem omegą czy klopsikiem. Takie umieszczanie
                          niewiadomo czyich słów w ustach konkretnych osób wg mnie też może być
                          krzywdzące. Nie pamiętam juz kto pierwszy zaczął takie dochodzenia, ale w ślad
                          za nim posypały się domysły wypisywane PUBLICZNIE. Jakiej odpowiedzi na swoje
                          pytanie oczekujecz omego - Uważam, że sprawa poziomu forum jest ważna.
        • zenek.zenek1 Re: Prosba do Azety2 01.12.14, 14:59
          jk
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka