sylwek07 08.11.04, 19:32 Witam widziesliscie moze Lade Samare lub tez Lade Nova w waszym miescie?Ja widzialem w Montrealu Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bambus_us Re: Lada Samara...... 08.11.04, 20:03 Widzilem Nive ale jakies 2 lata temu w Kitchener ,ale wiecej nie widze . Odpowiedz Link
sylwek07 Re: Lada Samara...... 08.11.04, 20:31 i jak odczucia?mnie zamurowalo pozytywnie ) Odpowiedz Link
karul samara - kiedys bylo 08.11.04, 22:08 ich w kanadzie sporo, bowiem byly montowane w halifax w nowej szkocji razem z lada. gdy zsrr upadl, skonczyla sie fabryka w togliatti a z nia i te samochody. a ze teraz (ponad 10 lat pozniej) niewiele ich na drogach to dlatego, ze produkt byl nedznej jakosci i dlugo nie trwal. z egzotycznych marek, podniecajacych nowo przybylego polaka, wymienie dacie ktore jeszcze mozna zobaczyc tutaj w latach osiemdziesiatych, fiaty i peugeot'y mniej wiecej w tym samym czasie. w latach dziewiecdziesiatych znowu pojawily sie male, prymitywne pudelka za $5 tysiecy o nazwie yukos. tez wielka kleska. moze 10 lat temu jakis rodowity kanadyjczyk ktory wrocil z kontraktu nauczycielskiego z trzebnicy (to kolo wroclawia) przywiozl z powrotem do toronto autentyczna syrenke. widzialem ja moze dwa razy jak perkotala po ulicy, potem slad po niej zaginal. Odpowiedz Link