Dodaj do ulubionych

mogę prośić i ja

13.02.11, 21:45
ja16.08.1983 on06.02.80
znamy sie ws umie od dłuższego czasu...ale dopiero zobacvzyłam ze on chyba uderza w moim kierunku...ale mogę się mylić...czy coś będzie pomiędzy nami??? jeżeli tak to kiedy ewentualnie zdecydowałby się mito powiedziedzieć...dziękujesmileipozdrawiam cieplutko
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: mogę prośić i ja 16.02.11, 13:43
      Witaj
      Urodzeniowo jest to korzystny układ, ty dziewiątka on ósemka - możecie stworzyć trwały i zgodny związek.
      On znajduje się aktualnie w cyklu o wibracji sześć (do 56 roku życia) oraz drugim szczycie również 6 do 37 roku życia. Tak więc wibracja sześć bardzo wyraźnie zaznacza się w jego zyciu obecnie. Wskazuje to na silne zainteresowanie budowaniem trwałego związku, domu rodzinnego, rodziny. Oczywiście pod warunkiem, że nie pozostaje aktualnie w związku małżeńskim. Jeśli jednak tak, to wasza znajomość może być dla niego jedynie dążeniem do romansu.
      Ty weszłaś w tym roku w drugi cykl 7/16, co może nieść ze sobą niebezpieczeństwo, że będziesz przyciągała niewłaściwych partnerów, takich, którzy nie są w stanie dać ci trwałego związku i mogą przynosić straty osobiste, rozczarowania. Dlatego w sferze osobistej konieczna jest daleko posunięta ostrożność i rozwaga. Żadnych pochopnych decyzji.
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka