Dodaj do ulubionych

Prosba do Pana Janusza

25.01.15, 20:37
Drogi Panie Januszu, prosze o pomoc ur. 2.04.1973, na jednym portalu internetowym mozna wpisac date urodzenia i wyskakuje wynik np. dzisiaj po wpisaniu mojej daty wychodzi: droga zycia 8, dzien osobisty 6, miesiac osobisty 9, rok osobisty 7, a w pewnym miesieczniku podaja , ze 8-ki w styczniu 2015 sa w osobistym miesiacu 8! prosze napisac czy jestem w miesiacu osobistym 9 cz 8. Nastepne pytanie, czy u Pana jest mozliwosc zamowienia portretu numerologicznego, jesli tak, to prosze podac cene i czas wykonania takiej uslugi. Dziekuje i pozdrawiam.

Obserwuj wątek
    • lena2.04 Re: Prosba do Pana Janusza 26.01.15, 22:38
      moglby ktos pokazac jak obliczyc miesiac i dzien osobisty? prosze, musze podpisac umowe, ale nie wiem czy jestem w 9 miesiacu osobistym czy 8.
      • porucznikowa Re: Prosba do Pana Janusza 27.01.15, 12:21

lena2.04 napisał(a):

> moglby ktos pokazac jak obliczyc miesiac i dzien osobisty? prosze, musze podpis
        > ac umowe, ale nie wiem czy jestem w 9 miesiacu osobistym czy 8

Witam i służę pomocą
        Dla twojej daty ur. 2.04.1973, jesteś obecnie w roku osobistym 5 w miesiącu osobistym 6 i w dniu osobistym 6.Rok osobisty liczy się tak miesiąc ur+ dzień ur+ rok obecny 2+4+2+1+5=14/5, żeby wyliczyć miesiąc osobisty musisz do roku osobistego dodać miesiąc obecny 5+ 1(styczeń)=6 żeby wyliczyć dzień osobisty musisz do miesiąca osobistego to jest 6 dodać dzień który Cię interesuje 6+27=33=3+3=6.

Pozdrawiam
    • lena2.04 Re: Prosba do Pana Janusza 28.01.15, 11:50
      porucznikowa z całego serca dziekuje,pozdrawiam, zycząc wszelkiej
      pomyslnosci.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka