Dodaj do ulubionych

pytanie do Pana Janusza

13.06.06, 14:51
Mam powazne problemy na uczelni, kompletnie nie wiem jak z tego wybrnąć...
Moje zycie uczuciowe tez nie przedstawia sie najlepiej. Wydaje mi sie, ze
człowiek, którego kocham nic juz do mnie nie czuje.
Moze doradzi mi Pan coś?
Moja data urodzenia to 30.08.1984
a partnera 09.01.1977
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: pytanie do Pana Janusza 18.06.06, 12:32
      witaj
      do 33 roku życia pozostajesz w pierwszym szczycie życiowym o wibracji 11, który
      z reguły realizuje się do momentu osiągnięcia dojzałości emocjonalnej jako 2,
      być może teraz następuje ten moment, jedenastka jest bardzo trudna w realizacji
      wzniosłe aspiracje. Nauka altruizmu, tolerancji, wglądu w drugiego człowieka.
      Należy unikać angażowania się w sprawy czysto finansowe.
      pozytywnie: ambicja, sukces, poważanie. Zrealizowanie pewnego ideału.
      Porozumienie na planie subtelnym. Oryginalne projekty. Intuicja służąca celom
      praktycznym.
      negatywnie: straty, ruina. Rozstania nagłe i trudne. Czasami nierealne plany.
      Fanatyzm.
      Może być nasycony większym napięciem i możliwością konfliktów.

dodatkowym problemem może być 5 w czarnych szczytach, masz ich dwie - może to
      powodować kręcenie się w kółko wokół własnych doświadczeń, ciągłe wzloty i
      upadki emocjonalne.
      Rada - skoncentruj się na jednym temacie i wykonaj go na 100 procent inaczej
      nie jesteś w stanie zrobic niczego ponieważ próbujesz zrobić wszystko
      jednocześnie..

jeśli chodzi o twojego partnera to z chwilą ukończenia 28 roku życia wszedł w
      drugi cykl o wibracji 9, w cyklu tym większą uwagę zwraca się na otaczający
      świat i wzrasta pragnienie pomagania innym, partner związkowy moze odnieść
      wrażenie że nie jest już darzony uczuciem, nie jest to jednak prawda, odczucie
      to może być potęgowane przez to, że jest on urodzeniową 7, co sprawia że może
      się zamykać w sobie. od 29 roku życia wszedł również w drugi szczyt 6 - jest to
      wibracja bardzo przychylna dla związków. dodatkowo muszę stwierdzić, że oboje
      macie w czarnych szczytach 5, takie związki zazwyczaj są bardzo trwałe..
      Mężczyzna 7 w związku największą uwagę zwraca na seks, siedem jest też bardzo
      podatne na wszelkie nałogi. Jeszcze jedno - twój partner ma w czarnych
      szczytach bardzo trudną wibrację 8 - może ona powodować totalną niestabilność
      na planie finansowym, np. maksymalne skąpstwo lub też trwonienie zasobów
      finansowych, przejawia się również w braku kontroli na własnymi finansami..

Podsumowując, twoje wibracje urodzeniowe nie są złe, jeśli twoje problemy są
      bardzo dramatyczne to być może problem tkwi w wibracjach z imion i nazwiska,
      dlatego należy je sprawdzić...

Pozdrawiam
    • troll16 Re: pytanie do Pana Janusza 18.06.06, 14:06
      dziekuje,
      Czy pana zdaniem mamy szanse na trwały zwiazek?
      • janus50 Re: pytanie do Pana Janusza 18.06.06, 17:58
        witaj
        piątka w czarnych szczytach u dwóch partnerów w związku, działa jak
        niewidzialna nić, jak magnes stale je do siebie przyciągający..
        związki takie zazwyczaj są trwałe aczkolwiek bywają bardzo burzliwe, np ciągłe
        rozstania i powroty.. typowym przykładem takiego związku może być
        stwierdzenie: "naprawde nie wiem dlaczego ciągle z nim jestem, coś mnie do
        niego ciągnie"
        Pozdrawiam
        • troll16 Re: pytanie do Pana Janusza 18.06.06, 19:31
          dziekuje bardzo Panu,
          tak własnie u nas jest, taka niewidzialna nić - cos nas do siebie ciagnie, a w
          sumie nie wiem czemu...
          A co do analizy z liter imion i nazwiska to czy wykonuje Pan takie i jaki jest
          ewentualny koszt?
          pozdrawiam bardzo serdecznie
          • janus50 Re: pytanie do Pana Janusza 18.06.06, 20:47
            witaj
            ja osobiscie nie wykonuję takich analiz, mam za to zbyt małe doświadczenie a i
            czasu chronicznie brak, mogę tobie jednak dać namiar do odpowiedniej osoby
            jeśli zechcesz..
            pozdrawiam
            • troll16 Re: pytanie do Pana Janusza 19.06.06, 09:20
              Bardzo prosze, moze na gazetowego maila smile
              Napisał Pan gdzies, ze zwiazki dwóch 5 w czarnych szczytach sa jak
              zcementowane, ciagłe rozstania i powroty. Czy i gdzie mogłabym sie dowiedzuec
              wiecej na ten temat?
              dziekuje bardzo za dotychczasowa pomoc
              • janus50 Re: pytanie do Pana Janusza 19.06.06, 11:24
                jeśli chodzi o czarne szczyty, zwane też wyzwaniami lub czarnymi trójkątami, to
                w przypadku czarnego szczytu 5 lub 6, osoby które mają takie same czarne
                szczyty, a więc oboje 5 lub oboje 6, osoby takie doskonale się rozumią, lubią
                ze sobą przebywać, są doskonałymi partnerami, nie musi być to koniecznie
                związek uczuciowy, ale np. relacja matka-córka, ojciec-syn, przyjaciele itp.
                czarne szczyty oblicza się odejmując od siebie zredukowane liczby składowe daty
                urodzenia miesiąc-dzień- rok. Dla przykładu czarne szczyty dla daty 26-2-1980
                będą wyglądać następująco:
                1 czarny szczyt (wtórny) miesiąc - dzień 2 - 8 (zawsze odejmujemy mniejszą
                liczbę od większej) = 6
                2 czarny szczyt (wtórny) dzień - rok czyli 8 - 9 = 1
                3 czarny szczyt (główny - najważniejszy) odejmujemy od siebie 1 i drugi czarny
                szczyt czyli w tym przypadku 6 - 1 = 5

wtórne czarne szczyty dość rzadko ujawniają się w pełnym brzemiu, zazwyczaj
                pokazują się cząstkowo a nawet pozostają uśpione.
                główny czarny szczyt z reguły jest dość mocno odczuwalny..

namiar do numerologa wyślę na twój @gazetowy
                Pozdrawiam
                • troll16 Re: pytanie do Pana Janusza 20.06.06, 16:46
                  Dziekuje bardzo za namiary, ale sprawdziłam cennik i póki co niestety mnie nie
                  stac sad
                  Z tym moim facetem jest troche tak, jak w piosence "I can't live with or
                  without you" Czasem wydaje mi sie, ze nie skonczy sie to wszystko dobrze. A Pan
                  co widzi w cyferkach? Moze to miec jakies pozytywne zakonczenie?
                  A i jeszcze jedna malutka rzecz, chciałabym wiedziec co bedzie z moimi
                  wakacjami?
                  pozdrawiam
                  • janus50 Re: pytanie do Pana Janusza 20.06.06, 19:47
                    witaj
                    jeśli chodzi o wakacjie to zależą one również od cyferek ale tych znajdujących
                    się na banknotach smile)
                    żarty na bok, jestes w roku własnym w wibracji 1 więc będzie dużo dynamiki i
                    nowych szans, jest to jednak trochę przyćmione tym że jest to jedynka z 19
                    karmicznej...
                    twój partner jest w roku własnym 9 nie jest to zbyt dobry rok na przebojowość,
                    raczej wyciszenie, spokój, pomoc bliźnim itp..
                    Ponadto znajduje się również w cyklu 9 co może spotęgować działanie obu
                    dziewiątek...
                    Pozdrawiam
                    • troll16 Re: pytanie do Pana Janusza 20.06.06, 20:56
                      dziekuje za wszystko smile
                      i az mi głupio z powodu nadmiernej ekspoloatacji Pana...
    • troll16 one more time :-) 25.06.06, 00:21
      Czy z tymi 5 w czarnych szczytach jest tak, ze jak je pooznajemy to czujemy
      odrazu, ze to bedzie ktos wazny w naszym zyciu? ja tak własnie miałami tak sie
      zastanawiam, czy to tylko intuicja czy numerologia? wink

pozdrawiam]
      wiecznie czegogoś ciekawa
      A
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka