moi_soleil3 29.10.07, 21:21 Witam panie Januszu Czy mógłby pan sprawdzić dla mnie datę 15.12.1984 to jest 4/13 mój obecny chłopak. (moja data 24.04.1984 już była opisywana) Z góry dziękuję Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
terpukoo Re: czy mogę prosić? 02.11.07, 11:08 4: Czwórki to osoby poważne i wytrwałe. Dzięki umiejętności organizacji i koncentracji osiągają w życiu sukces. Ich wyzwanie to zapewnienie bezpieczeństwa sobie i ludziom, których kochają. Czwórki są ambitne i wytrwałe w dążeniu do obranego celu. Ich marzenia wykraczają poza przeciętność. Umiejętność logicznego myślenia i narzucenia sobie dyscypliny jest domeną Czwórek. Mają też poczucie moralności i sprawiedliwości, potrafią aktywnie protestować przeciwko krzywdzie. Zawsze dotrzymują danego słowa i nie zostawiają przyjaciół w potrzebie. Czwórki nigdy nie ryzykują. Kalkulacja jest ich żywiołem, angażują się jedynie w dobrze przemyślane i opłacalne przedsięwzięcia. Kierują się rozsądkiem i mocno stoją na ziemi. Cechuje je zdolność do analitycznego myślenia i inteligencja, choć w dzieciństwie uczą się powoli. Są uparte i trudem zmieniają swoje poglądy. Bardzo konkretne Czwórki irytuje rozmowa o niczym, zazwyczaj też nie mają wielu przyjaciół. Bywają spięte, nie pragną publicznych wystąpień i pochwał. Interesuje je materialna strona życia, a rozważania duchowe pozostawiają innym. W głębi serca są konserwatywne, nie lubią zmian i z trudem przystosowują się do zmieniających się okoliczności. Osiągają w życiu sukces dzięki cierpliwości i upartemu działaniu. Czwórki są wyjątkowo sumienne i pracowite, nie znoszą narzekania i lenistwa. Są wymagające, potrafią jednak nagrodzić ciężką pracę. Nie tolerują spóźnień i bałaganu. Odpowiednie dla Czwórki zawody to urzędnik, księgowy, inżynier, lekarz, mechanik, ekonomista, a także doradca czy krytyk. Są dobrymi żołnierzami i sędziami. W miłości Czwórki są stałe i odpowiedzialne. Lojalność wobec partnera jest ich przyrodzoną cechą. Uczucia wyrażają z pewnym trudem, potrzebują czasu aby nabrać swobody i zaufania. Boją się odrzucenia swoich uczuć, dlatego są nieśmiałe i powściągliwe. Rzadko zakochują się od pierwszego wejrzenia. Bardzo dbają o całą swoją rodzinę i dzieci, są też trochę zazdrosne i zaborcze. Nie mają zbyt wielu przyjaciół, bo męczące życie towarzyskie nie pociąga Czwórek. Odpowiedni partnerzy dla Czwórki to Dwójki, Szóstki i Siódemki. Odpowiedz Link
moi_soleil3 Re: czy mogę prosić? 02.11.07, 22:31 Dziękuję Terpukoo jeśli chcesz mogę Ci powróżyć zadaj proszę jakieś pytanie. Opisz w kilku słowach na czym polega problem. Jeśli chcesz interpretację prześlę Ci na maila. Acha mam pytanie jak wpływają na 4kę cykle 1szy: trzy, 2gi: sześć? Czy będzie bardziej kreatywna i swobodna i łatwiej będzie nawiązywać kontakty? Acha i jakie są czarne szczyty 15.12.1984? Niestety zapomniałam jak się to oblicza.Ewentualnie podaj mi proszę wzór pozdrawiam Odpowiedz Link
terpukoo Re: czy mogę prosić? 04.11.07, 23:23 czarne szczyty: 1,2,3 ............1......... ............7.......... .........9.....7...... ......6....3......4..... ------------------------ .....15...12....1984.. ........3.....1..... ...........2.......... tak samo jak u mnie, w sumie to te wyliczenia sa do siebie podobne- czesto jest '1,2,3' w czarnych szczytach cykle-masz juz wyliczone odejmij je kolejno od l. 36... Odpowiedz Link
terpukoo korekta 04.11.07, 23:32 .........9.....1............ .....3......6......4.............. ---------------------------------- .....15.....12....1984.... Odpowiedz Link
terpukoo korekta!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.11.07, 23:34 ............7........... ............1............... .........9.....1............ .....3......6......4.............. ---------------------------------- .....15.....12....1984.... .........3......2....... ............1.............. szczyty czarne: 1,2,3, glownosc i proewotnosc ulegly przy korekcie mzienie reszta jak wyzej! (odjac od 36) Odpowiedz Link
janus50 Re: korekta!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.11.07, 13:27 Witaj ponownie Zapis wyjściowy, od ktorego zaczynasz obliczanie, powinien wyglądać: 12----15-----1984 Pozdrawiam Odpowiedz Link