Dodaj do ulubionych

Mysidło na festynie w Nowej Iwicznej 21 kwietnia

20.04.07, 15:39
Witam.Zapraszam wszystkich na festyn z okazji otwarcia boiska przy szkole w
Nowej Iwicznej.Szereg atrakcji//szczegóły na plakatach/Oficjalne rozpoczęcie o
godz.14.W trakcie festynu będzie zorganizowany punkt informacyjny
Sołectw:Mysiadło i Stara Iwiczna.Można przyjść porozmawiać z członkami Rad
Sołeckich,Sołtysami,Zgłosić swoje uwagi,wnioski,zapytania.Będziemy informować
o sprawie Okęcia i innych ważnych sprawach obu sołectw.Zapraszamy .Do
zobaczenia na festynie/oby pogoda dopisała/Pozdrawiam.Sołtys Mysiadła
Obserwuj wątek
    • sfp1 Sprostowanie 20.04.07, 20:49
      Małe sprostowanie...

OTWARCIE OBIEKTU SPORTOWEGO W NOWEJ IWICZNEJ

Wójt Gminy Lesznowola, Dyrektor ZSP w Nowej Iwicznej, Sołtys i Rada Sołecka
      Sołectwa Nowa Iwiczna mają zaszczyt zaprosić na uroczystość otwarcia obiektu
      sportowego, która odbędzie się dnia 21 kwietnia b.r. w Zespole Szkół Publicznych
      przy ul.Krasickiego 56. Impreza rozpocznie się o godz. 14.00 i towarzyszyć jej
      będzie wiele różnych atrakcji.

Jak widać pani sołtys nie ma prawa zapraszać bo nie jest organizatorem...

Pozdrawiam i proszę admina o zwrócenie na takie rzeczy uwagi, po co znowu mają
      być niedomówienia

ps. festyn zaczyna się o 12.00 meczem naszych radnych
      • marcindobrowolski grrrrrr... 21.04.07, 00:10
        Zaczyna mnie to naprawdę potężnie wnerwiać...

Pani Sołtys nie jest może oficjalnym organizatorem, ale ma prawo do zaproszenia
        mieszkańców na tę imprezę, ponieważ 1) wcześniej żadna osoba 'bardziej
        odpowiednia' tego nie uczyniła; 2) jest mimo Pańskich jak największych chęci,
        przedstawicielem mieszkańców i pośrednikiem pomiędzy nami a Gminą.

Dlatego nie tylko ma prawo, ale przede wszystkim POWINNA informować nas o tego
        typu imprezach, nawet jeżeli sama ich nie organizuje. W tym akurat przypadku nie
        organizuje może 'meczu naszych radnych', ale punkt informacyjny, bierze więc
        udział w przygotowaniach.

Kurczę, skąd w człowieku tyle nienawiści...

Podpisujmy się.

Marcin Dobrowolski
        • sfp1 Sprostowanie 21.04.07, 10:29
          Kolego... nie ma żadnego prawa zapraszać, ponieważ nie jest organizatorem i nic
          tam nie robi.

ps. proszę spytać Pani Sekretarz Gminy Lesznowola, w 100% jestem przekonana, że
          potwierdzi.

• kprzem Re: Sprostowanie 22.04.07, 13:38
            Rzeczywiście,nic nie robi.Uczestniczy tylko w organizacji loterii
            fantowej,stoiska z watą cukrową ,grila,stoiska informacyjnego sołectw.A tak na
            marginesie, so łectwo Mysiadło/jako że do szkoły chodzą również nasz dzieci/
            przeznaczyło na organizację festynu 2000 zł.Pozdrawiam.
          • owrank Re: Sprostowanie 23.04.07, 11:24
            tak groźnie to piszesz i przedstawiasz to tak ostro, że zastanawiam się czy
            sołtys w ogóle odważył się pójść na tę imprezę...
          • dancake Re: Sprostowanie 25.04.07, 16:47
            sfp1 napisała:

> Kolego... nie ma żadnego prawa zapraszać, ponieważ nie jest organizatorem i
            nic
            > tam nie robi.
            >
            > ps. proszę spytać Pani Sekretarz Gminy Lesznowola, w 100% jestem przekonana,
            że
            > potwierdzi.

mam szczerze dosyć czytania tych idiotycznych ataków jakiegoś frustrata /
            frustratki.

• korek222 Re: Sprostowanie 25.04.07, 18:15
              Na szczęście przebywałem na szkoleniowym wypadzie w Moldawii bo bylbym w
              głupiej sytuacji.Iść na festyn skoro zaprasza zdaniem niektórych nieuprawniona
              osoba czy nie iść.W moim wieku to już jest pytanie egzystencjalne.Moje
              dzieciaki nic sobie nie robiły z tego czy w zgodzie z dyplomatycznym protokołem
              nastąpiło powiadomienie (zaproszenie- niepotrzebne skreślić ) tylko powędrowały
              i z ich opowiadań wiem ,ze żadnego napięcia między Panią Wójt ,Panią
              Sekretarz ,wszelkimi nie tylko gminnymi notablami a takze Radami Sołeckimi
              Myiadła i Nowej Iwicznej nie było.Czyli dajmy sobie na luz i bawmy się
              dobrze.Organizujmy ,przypominajmy,zapraszajmy oby było na co.Sukcesem niech się
              dzielą wszscy oby porażek nie było bo jak wiadomo rodzą się one
              sierotkami.Dlatego apeluję nawet komentarze starajmy się redagować na spoko bo
              mówiąc ludzkim językiem czasami po prostu bywa zły dzień.Tolerancji i miłości
              do blizniego swego trzeba nam .Nie jestem organizatorem ale w piłkę w niedzielę
              chętnie pogram może ktoś zaprosi resztę druzyny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka