pyzulka79 28.12.09, 21:39 Czy ktoś ma doświadczenia z tamtejszą ortodontką? Chcę założyć aparat i szukam dobrego ortodonty. W tym gabinecie jest promocja na aparat metalowy i tym też się kieruję Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
virius007 Re: Aleksdent Warszawa 11.01.11, 17:21 Również szukam ortodonty w Wawie i tez kieruję się głównie cenami chociaz nie wiem czy to dobrze.. Mozecie cos wiecej powiedziec o ortodontach w tej klinice? pozdro Odpowiedz Link
piotr_kosciuszko Re: Aleksdent Warszawa 19.10.11, 22:55 Ja chodzę do doktor Dobek i szczerze polecam, jest świetnym lekarze. A co do ortodonty który przyjmuje w Aleksdent, to mogę tylko przytoczyć opinię mojego kolegi z pracy, który polecił mnie ten gabinet i założył córce tam aparat ortodontyczny i bardzo sobie chwali tą ortodontkę. A ja dodatkowo mogę powiedzieć, to co słyszałem od pacjentów, że ta pani doktoryzuje się w ortodoncji i że jest super. A osobiście zaobserwowałem to, że zawsze dużo jest do niej pacjentów gdy jestem tam, to musi być raczej dobrym fachowcem. Odpowiedz Link