kamillla 08.02.10, 19:57 Proszę polećcie dobrego ortodontę w Warszawie dla 8 letniej dziewczynki. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agus-ka Re: szukam dobrego ortodonty dla dziecka - warsza 08.02.10, 21:35 Sama chodze do dr Barbary Obłoj, gabinet Odent (www.odent.pl). Wiem, ze pracuje ona bardzo dużo z dziećmi. Ma podejście i jest naprawde profesjonalna, przynajmniej ja jestem bardzo zadowolona. Spróbuj, może Wasze zaufanie też zdobedzie. Odpowiedz Link
anula100_net Re: szukam dobrego ortodonty dla dziecka - warsza 21.02.10, 12:59 Polecam panią Dr Łukasiewicz w Stomatologii Jarzębiny na Ursynowie (www.stomatologiajarzebiny.pl), bardzo mila i konrektna osoba. Leczy moje dzieci juz od roku, jestem bardzo zadowolona z postępów, ja też tam trafiłam z polecenia ) Odpowiedz Link
annastach Re: szukam dobrego ortodonty dla dziecka - warsza 04.03.10, 13:40 Witam Polecam gabinet Orthovision,bardzo fajne Panie z dużym doświadczeniem.Ul.skwer Krd.Ks.Wyszyńskiego 5 ich strona to www.orthovision.pl Odpowiedz Link
kedrap Re: szukam dobrego ortodonty dla dziecka - warsza 20.10.10, 19:41 Myślę, że w pewnym sensie muszę spłacić swój dług do tego forum. 3 lata temu szukałem dobrego ortodonty dla mojego syna. Po wizytach w kilku "renomowanych" placówkach, o których teraz z litości nie wspomnę, trafiłem na to forum Gazety i polecono mi panią dr Barbarę Obłoj. I muszę przyznać, że był to fantastyczny wybór, który z perspektywy czasu mogę obiektywnie ocenić. Pani dr Obłoj jest naprawdę świetną specjalistką od ortodoncji, jest perfekcjonistką w każdym calu, strasznie sympatyczną dla pacjentów, przykład prawdziwej rzetelności zawodowej. Po 3 latach zęby mojego syna są idealnie proste, wyglądają jak perełki, nie było żadnej dziurki po zdjęciu aparatu i żadnych usunięć (chociaż inne "renomowane" placówki od tego chciały zaczynać). Wielkie słowa uzania i podziękowania dla pani dr Barbary Obłoj (mają też ciekawą stronę internetową www.odent.pl). Szczerze, z pełną odpowiedzialnością, polecam i jeśli ktoś chciałby więcej informacji podaję mojego emaila. kedrap@gazeta.pl Odpowiedz Link
bez-zebna Re: szukam dobrego ortodonty dla dziecka - warsza 20.10.11, 15:05 Ja osobiście polecam ortodontę, który przyjmuje w klinice Artodonto. Pan dr Kasprzak to konkretny lekarz szybko diagnozuje problem i posiada duże doświadczenie. W klinie wykonywane sa wszystkie najnowszej generacji aparaty. Gorąco polecam www.artodonto.pl Odpowiedz Link
mala1979 Re: szukam dobrego ortodonty dla dziecka - warsza 02.11.11, 15:10 chodzę do dr Barbary Obłoj - polecam Odpowiedz Link
selen.a Re: q-dent polecam 27.06.12, 11:13 Ja mogę polecić dr Joanne Madej z gabinetu Q-dent na ul. Skierniewickiej 21,a to ich strona www.qdent.com.pl/. Kobieta ma naprawdę podejście do dzieci. Bardzo konkretnie i rzeczowo przedstawia plan leczenia, dzięki czemu leczenie przebiega szybko i bezboleśnie. Odpowiedz Link
msrysia Re: szukam dobrego ortodonty dla dziecka - warsza 23.07.12, 22:36 polecam dr Joannę Szydłowską, chodzę do niej ja i moje cztery koleżanki, jesteśmy bardzo zadowolone, a poprawa jest mega widoczna! Pani doktor przyjmuje blisko Arkadii na ul. Piaskowej 6. Odpowiedz Link
alasa3 Re: szukam dobrego ortodonty dla dziecka - warsza 21.02.13, 00:13 Ja chodzę z moją córką do Pani Sylwii Orzechowskiej. W gabinetach mają najnowsze sprzęty, także tutaj pełen profesjonalizm. Ortodoncja odbywa się według najnowocześniejszych metod światowych. No i co również ważne bardzo miła obsługa i świetny kontakt z dziećmi ma ta Pani, także serdecznie polecam ją każdemu Odpowiedz Link
domiska75 Re: szukam dobrego ortodonty dla dziecka - warsza 25.02.13, 11:02 Nie napisałaś, z jakiej części Warszawy jesteście, ale ja jeżdżę z moim synem do Pruszkowa do ORTODENTU, a konkretnie do p.Moniki Karolonek. Bardzo polecam - ma świetne podejście do dzieci, chodzimy już 3 lata, bo syn miał dość poważną wadę. Kończymy już leczenie (aparat ruchomy), a teraz u tej samej pani aparat założyłam ja Pozdrawiam. Odpowiedz Link
uyhb6525 Re: szukam dobrego ortodonty dla dziecka - warsza 26.10.15, 11:47 www.ccsludna.pl/uslugi/aparaty-ortodontyczne - ortodonta Warszawa Wielu mieszkańców Warszawy, tak jak i innych rejonów kraju, ma problem z wadą zgryzu. Niemal nikt nie ma zgryzu idealnego, a wiele osób potrzebuje porady ortodonty, choć nie zdaje sobie z tego sprawy. Odpowiedz Link
re-n-u Re: szukam dobrego ortodonty dla dziecka - warsza 18.11.15, 00:05 a moze Pruszkow, sa lepsze ceny , polecam lekarza malwine molinska drozdz w risorius stomatologia Odpowiedz Link