Dodaj do ulubionych

medicus Wawa

03.06.06, 21:44
Czy ktos zakladal aparat w Medicus w Warszawie? Zastanawiam sie nad ta
klinika, jednak chcialabym sie wczesniej o niej troche dowiedziec m.in. ile
kosztują wizyty comiesieczne i cene aparatu kosmetycznego. Z gory dzieki.
Obserwuj wątek
    • nektarynka17 Re: medicus Wawa 04.06.06, 11:09
      czesc. ja jestem po wizycie kontrolnej i wyciskach. za tydzien zakladam
      separatory. jak na pierwsza wizyte jestm zadowolona. Mila pani orto spokojna,
      wszystko mi wyjasnila. jak na razie na plus. Moze jest ktos kto dluzej leczy
      sie w medicusie? (ja na pradze poludnie)pozdrawiam
      • nektarynka17 Re: medicus Wawa 04.06.06, 11:11
        aaaa! ceny....wiec tak za wyciski i ta wizyte cala zaplacilam 60 zl. nastepna
        to plan leczenia= separatory od razu wiec 100zl i potem nastepna aparacik i
        tego to juz nie wiem jaka cena tongue_out ogolnie wizyty comiesieczne od 70 zl do 90
        zl....
        • dominika0011 Re: medicus Wawa 04.06.06, 15:12
          Dzieki serdeczne za info smile Mialabym jeszcze pytanie odnosnie jaka jest cena
          aparatu? Ja zastanawiam sie nad kosmetycznym, tylko obawiam sie ceny smile
          • nektarynka17 Re: medicus Wawa 04.06.06, 17:09
            wiesz co nie wiem czy cena nie jest ok 1500zl za jeden luk... ogolnie skusily
            mnie tam dosc niskie ceny....przynajmniej za obsluge...
            • dominika0011 Re: medicus Wawa 04.06.06, 22:21
              to rzeczywiscie niedrogo. Tylko sie zastanawiam, bo oni maja 3 chyba placowki w
              Wawie i mnie najbardziej odpowiadalaby na Grzybowskiej, bo mialabym najblizej,
              ale ciekawa jestem czy w kazdej jest taka sama cena. No nic jesli sie okaze, ze
              cena zalezy od lokalizacji to bede musiala wybrac tansza smile dzieki za info
    • owieczka.k Re: medicus Wawa 19.09.06, 17:30
      Ja byłam na pierwszej wizycie, zrobiono mi wyciski i wygląda wszystko ok, ale
      nie jestem przekonana do kończa czy własnie tu zakładać? Może ktoś ma jakieś
      doświadczenia z Medicusem ?
      • oliwiaona Re: medicus Wawa 19.09.06, 19:58
        czesc, a wiec mam aparat od 7 lipca...i jestem zadowolna. Ja chodze dotego na
        Pradze Południe. Ząbki sie prostują smile
        • owieczka.k Re: medicus Wawa 19.09.06, 22:03
          oliwiaona a jaką masz wade? i czy musiałaś wyrywać ząbki? I czy pani orto
          zaproponowała ci jakieś różne metody leczenia czy w Twoim wypadku nie było
          wiele mozliwości?
          Ja ide 6 pażdziernika własnie na wizyte i mają mi zaproponować leczenie i
          troche sie boje wink
          • oliwiaona Re: medicus Wawa 20.09.06, 07:43
            jesli chodzi o zgryz to praktycznie ok. ale... po wyrwaniu kiedys 6 gornej
            troche z lewej strony zgryz mi sie popsuł. oprocz tego wyrosly mi wielkie zeby
            stałe a mleczaki mialam takie malutkie smile i dwojki nie zmiescily sie w luku.
            mialam nie miec rwania ale przed zalozeniem aparatu mialam robioną 5 bo byla
            dziurka i pan Stomatolog zrobil mi ja tak zle ze postanowila ze wyrwiemy
            poniewaz jest mala, a do tego jest tak wszystko wymierzone ,ze moze sie okazac
            ze zgryz sie nie zamknie. a wtedy bedzie musialabyc wyrawana tą 5 i z pol roku
            leczenia wiecej....
            ogolnie wszystko ladnie mialam wytlumaczone jak bedziemy leczyc, ile koszty
            wyniosą, milo spokojnie. jestem zadowolna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka