dominika0011 03.06.06, 21:44 Czy ktos zakladal aparat w Medicus w Warszawie? Zastanawiam sie nad ta klinika, jednak chcialabym sie wczesniej o niej troche dowiedziec m.in. ile kosztują wizyty comiesieczne i cene aparatu kosmetycznego. Z gory dzieki. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nektarynka17 Re: medicus Wawa 04.06.06, 11:09 czesc. ja jestem po wizycie kontrolnej i wyciskach. za tydzien zakladam separatory. jak na pierwsza wizyte jestm zadowolona. Mila pani orto spokojna, wszystko mi wyjasnila. jak na razie na plus. Moze jest ktos kto dluzej leczy sie w medicusie? (ja na pradze poludnie)pozdrawiam Odpowiedz Link
nektarynka17 Re: medicus Wawa 04.06.06, 11:11 aaaa! ceny....wiec tak za wyciski i ta wizyte cala zaplacilam 60 zl. nastepna to plan leczenia= separatory od razu wiec 100zl i potem nastepna aparacik i tego to juz nie wiem jaka cena ogolnie wizyty comiesieczne od 70 zl do 90 zl.... Odpowiedz Link
dominika0011 Re: medicus Wawa 04.06.06, 15:12 Dzieki serdeczne za info Mialabym jeszcze pytanie odnosnie jaka jest cena aparatu? Ja zastanawiam sie nad kosmetycznym, tylko obawiam sie ceny Odpowiedz Link
nektarynka17 Re: medicus Wawa 04.06.06, 17:09 wiesz co nie wiem czy cena nie jest ok 1500zl za jeden luk... ogolnie skusily mnie tam dosc niskie ceny....przynajmniej za obsluge... Odpowiedz Link
dominika0011 Re: medicus Wawa 04.06.06, 22:21 to rzeczywiscie niedrogo. Tylko sie zastanawiam, bo oni maja 3 chyba placowki w Wawie i mnie najbardziej odpowiadalaby na Grzybowskiej, bo mialabym najblizej, ale ciekawa jestem czy w kazdej jest taka sama cena. No nic jesli sie okaze, ze cena zalezy od lokalizacji to bede musiala wybrac tansza dzieki za info Odpowiedz Link
owieczka.k Re: medicus Wawa 19.09.06, 17:30 Ja byłam na pierwszej wizycie, zrobiono mi wyciski i wygląda wszystko ok, ale nie jestem przekonana do kończa czy własnie tu zakładać? Może ktoś ma jakieś doświadczenia z Medicusem ? Odpowiedz Link
oliwiaona Re: medicus Wawa 19.09.06, 19:58 czesc, a wiec mam aparat od 7 lipca...i jestem zadowolna. Ja chodze dotego na Pradze Południe. Ząbki sie prostują Odpowiedz Link
owieczka.k Re: medicus Wawa 19.09.06, 22:03 oliwiaona a jaką masz wade? i czy musiałaś wyrywać ząbki? I czy pani orto zaproponowała ci jakieś różne metody leczenia czy w Twoim wypadku nie było wiele mozliwości? Ja ide 6 pażdziernika własnie na wizyte i mają mi zaproponować leczenie i troche sie boje Odpowiedz Link
oliwiaona Re: medicus Wawa 20.09.06, 07:43 jesli chodzi o zgryz to praktycznie ok. ale... po wyrwaniu kiedys 6 gornej troche z lewej strony zgryz mi sie popsuł. oprocz tego wyrosly mi wielkie zeby stałe a mleczaki mialam takie malutkie i dwojki nie zmiescily sie w luku. mialam nie miec rwania ale przed zalozeniem aparatu mialam robioną 5 bo byla dziurka i pan Stomatolog zrobil mi ja tak zle ze postanowila ze wyrwiemy poniewaz jest mala, a do tego jest tak wszystko wymierzone ,ze moze sie okazac ze zgryz sie nie zamknie. a wtedy bedzie musialabyc wyrawana tą 5 i z pol roku leczenia wiecej.... ogolnie wszystko ladnie mialam wytlumaczone jak bedziemy leczyc, ile koszty wyniosą, milo spokojnie. jestem zadowolna. Odpowiedz Link