Dodaj do ulubionych

białystok-gdzie usunąć ząb

09.01.07, 13:07
panicznie się tego bojeuncertain
moze znacie jakiegos stomatologa co uzywa jakiegos EXTRA znieczulenia?
dzięki.
Obserwuj wątek
    • landrynka107 Re: białystok-gdzie usunąć ząb 09.01.07, 17:06
      ja usuwałam aż w tym 2 na jednej wizycie w gabinecie na Sienkiewicza gdzie
      leczy Wenderlich to jest w przychodzi lekarskiej tam na górze obok Rossmana...
      akurat mi wyrywał taki młody lekarz i wogóle nie bolało...mimo, że mam
      strasznie długie korzenie..znieczulenie jest bardzo silne, także polecamwink ale
      myslę że na pewno jest w Białymstoku jeszcze kilku którzy umieją to zrobić
      delikatnie, być może ktoś poleci jeszcze iną osobę smile
      • landrynka107 Re: białystok-gdzie usunąć ząb 09.01.07, 17:07
        miało być aż 3 w tym 2 na jednej wizycie...
        a poźniej w Przychodni a nie Przychodzi tongue_out
    • hexe25 Re: białystok-gdzie usunąć ząb 09.01.07, 21:53
      ja miałam usuwanych osiem zębów w szpitalu na warszawskiej/ogrodowej (w zależności od której strony wchodzimy wink) polecam dra Sierko. rach ciach i nie ma zęba i znieczulenie jest gites wink
      • najila1 Re: białystok-gdzie usunąć ząb 09.01.07, 23:44
        ufff, to moze na Warszawską się zgłoszę, jakieś końskie znieczulenie porpszę wink
        DZIĘKI, podbudowałaś mniesmile
        • hexe25 Re: białystok-gdzie usunąć ząb 10.01.07, 08:43
          nie ma problemu smile sama przez to przechodziłam, więc wiem co czujesz smile chociaż ja aż tak bardzo nie bałam się wink tylko staraj się umówić do tego dra, jeśli nie do niego to do drugiego pana. broń Boże nie do kobiet, jedna wyrywała mi dwa zęby na raz (tak chciałam) przez 30min. a dr Sierko w minutkę dwa wyrwał big_grin powodzenia życzę i trzymam kciuki smile
      • najila1 Re: białystok-gdzie usunąć ząb 30.01.07, 17:20
        hej, a możesz mi podać telefon do tego dr Sierko? Szukałam na necie ale
        znalazlam rozbieżne daneuncertain Byłabym wdzięczna bo muszę jak najszybciej wyrwać zęba.
        Dzięki.
        • hexe25 do najila1 30.01.07, 17:57
          Poradnia chirurgii stomatologicznej
          ul. Warszawska 15
          tel. 085 748 88 55
          to jest telefon do gabinetu. bezpośrednio do dr Pawła Sierko nie mam, ale możesz poprosić, albo błagać wink żeby do niego zapisali. szerokim łukiem natomiast omijaj panią, która ma na nazwisko Ruda smile nie bardzo wiem czy Wanda Ruda (bo tak ma pani na imię) to córka czy matka, bo pracują, a przynajmniej pracowały tam, we dwie. w każdym razie młodsza pani Ruda nie potrafi rwać zębów wink stanowczo lepsi są w tym panowie smile
          powodzenia życzę smile
    • hexe25 Re: białystok-gdzie usunąć ząb 09.01.07, 21:54
      aha, jeszcze jedna sprawa, ze skierowaniem nic nie płacisz.
    • gogi25 do najila1 10.01.07, 11:50
      Napisałam do Ciebie parę dni temu wiadomość na pocztę gazetową. Odezwij się jak
      możesz. Zależy mi na tym. Gocha
    • gogi25 do najila1 10.01.07, 11:59
      Wiem z innego postu, że chodzisz do pani dr Urban. Ja też tam zaczynam chodzić
      i zdecydowałam się, podobnie jak Ty na aparat kosmetyczny. Mam pytanie. Czy
      doktórka mówiła Tobie, że jak odklei się taki zamek w aparacie kosmetycznym to
      trzeba będzie zapłącić 100 za przyklejenie? W metalowym nic się nie płaci.
      • najila1 hej gogi25 spr pocztę 10.01.07, 17:47

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka