najila1 09.01.07, 13:07 panicznie się tego boje moze znacie jakiegos stomatologa co uzywa jakiegos EXTRA znieczulenia? dzięki. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
landrynka107 Re: białystok-gdzie usunąć ząb 09.01.07, 17:06 ja usuwałam aż w tym 2 na jednej wizycie w gabinecie na Sienkiewicza gdzie leczy Wenderlich to jest w przychodzi lekarskiej tam na górze obok Rossmana... akurat mi wyrywał taki młody lekarz i wogóle nie bolało...mimo, że mam strasznie długie korzenie..znieczulenie jest bardzo silne, także polecam ale myslę że na pewno jest w Białymstoku jeszcze kilku którzy umieją to zrobić delikatnie, być może ktoś poleci jeszcze iną osobę Odpowiedz Link
landrynka107 Re: białystok-gdzie usunąć ząb 09.01.07, 17:07 miało być aż 3 w tym 2 na jednej wizycie... a poźniej w Przychodni a nie Przychodzi Odpowiedz Link
hexe25 Re: białystok-gdzie usunąć ząb 09.01.07, 21:53 ja miałam usuwanych osiem zębów w szpitalu na warszawskiej/ogrodowej (w zależności od której strony wchodzimy ) polecam dra Sierko. rach ciach i nie ma zęba i znieczulenie jest gites Odpowiedz Link
najila1 Re: białystok-gdzie usunąć ząb 09.01.07, 23:44 ufff, to moze na Warszawską się zgłoszę, jakieś końskie znieczulenie porpszę DZIĘKI, podbudowałaś mnie Odpowiedz Link
hexe25 Re: białystok-gdzie usunąć ząb 10.01.07, 08:43 nie ma problemu sama przez to przechodziłam, więc wiem co czujesz chociaż ja aż tak bardzo nie bałam się tylko staraj się umówić do tego dra, jeśli nie do niego to do drugiego pana. broń Boże nie do kobiet, jedna wyrywała mi dwa zęby na raz (tak chciałam) przez 30min. a dr Sierko w minutkę dwa wyrwał powodzenia życzę i trzymam kciuki Odpowiedz Link
najila1 Re: białystok-gdzie usunąć ząb 30.01.07, 17:20 hej, a możesz mi podać telefon do tego dr Sierko? Szukałam na necie ale znalazlam rozbieżne dane Byłabym wdzięczna bo muszę jak najszybciej wyrwać zęba. Dzięki. Odpowiedz Link
hexe25 do najila1 30.01.07, 17:57 Poradnia chirurgii stomatologicznej ul. Warszawska 15 tel. 085 748 88 55 to jest telefon do gabinetu. bezpośrednio do dr Pawła Sierko nie mam, ale możesz poprosić, albo błagać żeby do niego zapisali. szerokim łukiem natomiast omijaj panią, która ma na nazwisko Ruda nie bardzo wiem czy Wanda Ruda (bo tak ma pani na imię) to córka czy matka, bo pracują, a przynajmniej pracowały tam, we dwie. w każdym razie młodsza pani Ruda nie potrafi rwać zębów stanowczo lepsi są w tym panowie powodzenia życzę Odpowiedz Link
hexe25 Re: białystok-gdzie usunąć ząb 09.01.07, 21:54 aha, jeszcze jedna sprawa, ze skierowaniem nic nie płacisz. Odpowiedz Link
gogi25 do najila1 10.01.07, 11:50 Napisałam do Ciebie parę dni temu wiadomość na pocztę gazetową. Odezwij się jak możesz. Zależy mi na tym. Gocha Odpowiedz Link
gogi25 do najila1 10.01.07, 11:59 Wiem z innego postu, że chodzisz do pani dr Urban. Ja też tam zaczynam chodzić i zdecydowałam się, podobnie jak Ty na aparat kosmetyczny. Mam pytanie. Czy doktórka mówiła Tobie, że jak odklei się taki zamek w aparacie kosmetycznym to trzeba będzie zapłącić 100 za przyklejenie? W metalowym nic się nie płaci. Odpowiedz Link