suza 15.04.05, 13:37 ptaszki cwierkaja ? Wiosna, Panie Dzieju, wiosna jak nic I programowo trzebaby sie zakochac. Tylko obiektu chwilowo brak. I ani sie obejrzymy, a juz beda prawdziwe truskawki... Bo te co widzialam w sklepie sa jakies takie plastikowe. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
losiek75 Re: a slyszycie jak 15.04.05, 14:04 obiekt sam przyjdzie na kolanach na mysl o truskawkach to slinka cieknie... Odpowiedz Link
suza Re: a slyszycie jak 15.04.05, 14:09 losiek75 napisał: > obiekt sam przyjdzie na kolanach > na mysl o truskawkach to slinka cieknie... sugerujesz, ze obiekt przyczolga sie, ale tylko po truskawki ?? Odpowiedz Link
losiek75 Re: a slyszycie jak 15.04.05, 14:12 truskawki dobra rzecz na przynete, a jak dobrze zanecisz to sie nie opedzisz Odpowiedz Link
herezja Re: a slyszycie jak 15.04.05, 14:16 Zdradzę Wam sekret - Hoki'ego mozna złapać na rodzynka ) Ale ciii... to tajemnica... Odpowiedz Link
suza Re: a slyszycie jak 15.04.05, 14:18 losiek75 napisał: > truskawki dobra rzecz na przynete, > a jak dobrze zanecisz to sie nie opedzisz hmmm...ale ja nie jestem pewna, czy w ogole chce kogokolwiek nęcić w koncu teraz mam czas rozkoszowania sie stanem wolnym Odpowiedz Link
losiek75 Re: a slyszycie jak 15.04.05, 14:21 i tak trzymac!!! ja tez bym truskawek nie oddal wolnosc kocham i rozumiem wolnosci oddac nie umiem Odpowiedz Link
suza Re: a slyszycie jak 15.04.05, 14:23 losiek75 napisał: > i tak trzymac!!! > ja tez bym truskawek nie oddal Nie no, ja bym sie podzielila, ale bez zabarwienia erotycznego Tak po chrzescijansku Odpowiedz Link
thomix Re: a slyszycie jak 15.04.05, 15:36 pytanie, czy obdarowany chciałby je dostac bez zabarwienia Odpowiedz Link