fleshless a tera coś z kategorii bizzare & boundage 09.12.06, 00:06 www.youtube.com/watch?v=Lpoo_m_thpI Odpowiedz Link
fleshless Nie wiesz jak posprzątać swoje mieszkanie? 09.12.06, 00:37 Nie wiesz jak się do tego zabrać, od czego zacząć? albo zaczynasz dziesięć czynności i nie możesz żadnej skończyć? Potrzebujesz wsparcia? Już nie musisz więcej szukać! Mamy to, czego potrzebujesz! Oto krótka instrukcja: www.youtube.com/watch?v=njr3x3dtT2A Powodzenia bi pasitiv! Odpowiedz Link
fleshless A to na dobranoc (He's an artist!!) 09.12.06, 00:42 deko masochistyczne, ale któż nie lubi sobie od czasu do czasu wymierzyć parę bacików we własne plery? ;> www.youtube.com/watch?v=zj5VgSRbJzQ Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: A to na dobranoc (He's an artist!!) 09.12.06, 00:50 ech chyba moj ulubiony kawalek z tej plyty... Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu najbardziej 09.12.06, 01:00 "dynamiczny" klip ale utwor cudowny www.youtube.com/watch?v=H2lbiS1fris a tutaj remix: www.youtube.com/watch?v=A2BTzFDJAJQ niezle te dodatki Odpowiedz Link
fleshless Re: najbardziej 09.12.06, 01:25 też lubię tą mruczankę, a ten, co oni tam produkują? tłumniki jakieś? ;] Odpowiedz Link
fleshless czasami 09.12.06, 01:22 kiedy jeżdżę samochodem przypomina mi się ten teledysk www.youtube.com/watch?v=wBqRRh8CBw8 i różne dziwne myśli przychodzą mi do głowy... ;] Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu bo w koncu jestemy naj :) 11.12.06, 23:37 www.youtube.com/watch?v=9EXxqqjTgiU Odpowiedz Link
condziu Coma 12.12.06, 22:15 Ostatnie polskie rockowe odkrycie, prosto z Lodzi, zespol COMA www.coma.art.pl/ Spadam www.youtube.com/watch?v=unfw9P_ivHk 100 tysięcy jednakowych miast www.youtube.com/watch?v=2Lqt4YokGac Skaczemy www.youtube.com/watch?v=RB-NAIZ-Vuc System www.youtube.com/watch?v=BCIDiEfk6Tw Odpowiedz Link
fleshless żenial, nespa? 17.12.06, 20:07 www.youtube.com/watch?v=qeOhY6dOeGk a bajki jeszcze bardziej żenial ;DD Odpowiedz Link
fk77 Spróbuj bombonierki :) 17.12.06, 20:34 powerplant.wrzuta.pl/audio/3VosDuL4AK/ Nie można się do niej nie uśmiechnąć! Odpowiedz Link
pulsarkowy Re: Muzycznie! 17.12.06, 22:55 na początek sposób na gitarowe granie, który wzbudza we mnie każdy pojedynczy nerw i każdą komórkę. i choćbym leżał "martwym bykiem" zawsze dodaje mi energii: youtube.com/watch?v=Gj1HwTrbu-k tu koncertowo i spokojniej, ale jeden z moich ulubionych numerów: youtube.com/watch?v=gS7TovLYwyo i jako ciekawostka ten sam pan z legendą - Johnem McLaughlin'em: youtube.com/watch?v=Xn3WYb6Y2kk przy okazji - końcówka to kolejny pokaz co pięknego można zrobić z gitarą akustyczną! i dla odmiany Pewna Dama Czarnej Muzyki (która zresztą gościła bodajże dwukrotnie już w Warszawie). ten kawałek mogę słuchać na okrągło. najlepiej nocą... youtube.com/watch?v=_JKvi8WEMUg Odpowiedz Link
rak.nieborak Re: Muzycznie! 23.01.07, 17:02 www.youtube.com/watch?v=ZERV5wsN1gI Anathema Odpowiedz Link
juvenala1 mały misz masz :) 23.01.07, 23:31 NIN...jeden z piękniejszych.. www.youtube.com/watch?v=S37hxwveC2Q clip może średni, ale utwór.... www.youtube.com/watch?v=girFIccfmBU ich się albo kocha albo organicznie nie znosi www.youtube.com/watch?v=8Zam3qALUuk a na dobranoc www.youtube.com/watch?v=X9y45nJWkqY&mode=related&search= i to by było na tyle Odpowiedz Link
eclectric Re: mały misz masz :) 23.01.07, 23:47 > clip może średni, ale utwór.... > www.youtube.com/watch?v=girFIccfmBU o - super - Łabądki ! Odpowiedz Link
juvenala1 Re: mały misz masz :) 24.01.07, 00:56 no to raz jeszcze swans- cuuudnej urody ) www.youtube.com/watch?v=0TiAZmpkmxk ok, spaaaaać, bo jutro dzwigiem nie ściągną mnie do pracy Odpowiedz Link
eclectric Re: Muzycznie! 23.01.07, 23:51 No i tak w ogóle gdyby ktoś nie znał: last.fm Odpowiedz Link
garsc_piachu a teraz cos niewiele 26.01.07, 22:20 mlodszego ode mnie www.youtube.com/watch?v=r44OFO-MNPo Odpowiedz Link
juvenala1 Re: a teraz cos niewiele 26.01.07, 23:19 a to w takim razie mój ulubiony bowie z genialnego Outside ) www.youtube.com/watch?v=U9_FdF5aQq8 Odpowiedz Link
atrophy Re: Muzycznie! 30.01.07, 21:02 A ja mam ostatnio tzw. fazę na Laswella i resztę, przy czym reszta jest tak obszerna, że mogłabym wklejać do rana Ograniczę się więc do dwóch linków: Material & Nils Petter Molvaer - Tokyo Jazz 2005 www.youtube.com/watch?v=DEJ98IqpT4Y Buckethead & Laswell - Axiom Sound System 2006 www.youtube.com/watch?v=Ge8JquM4k4k Odpowiedz Link
eclectric Re: Muzycznie! 30.01.07, 21:55 Ooo, dzięki! Ja wprawdzie wolę Laswella u boku Fritha czy Zorna, ale nie wiedziałem Molvaer z nimi grał (w takiej kolejności - co widać w klipie ). Odpowiedz Link
atrophy Re: Muzycznie! 30.01.07, 23:31 Eclectric - Zorna i Fritha, między innymi, miałam na myśli, pisząc wcześniej o reszcie A że faktycznie szkoda byłoby ich pominąć - coś na dokładkę www.youtube.com/watch?v=Ek4f_P9DaUQ www.youtube.com/watch?v=r71K_g8C65o www.youtube.com/watch?v=pJkmTdoYQYE www.youtube.com/watch?v=brIIEBvwiz8 www.youtube.com/watch?v=aOkw31ZFCBQ - www.youtube.com/watch?v=JHkxBiiL-9Y Odpowiedz Link
eclectric Re: Muzycznie! 31.01.07, 22:38 > www.youtube.com/watch?v=aOkw31ZFCBQ - Adam Słodowy wymięka! BTW. byłaś może na koncertach ? Naked City, Painkillera, Japończyków, Fritha ? Szukałem czegoś Naked City żeby wkleić, ale jednak w takim małym okienku słabo to brzmi i w ogóle nie oddaje tego co na żywo Odpowiedz Link
atrophy Re: Muzycznie! 01.02.07, 12:37 Nie miałam okazji być na koncertach, z tego prostego względu, że stosunkowo niedawno ich odkryłam (żeby było zabawniej, trafiłam na nich, grzebiąc w necie w poszukiwaniu Molvaera). Mam nadzieję, że da się to jeszcze nadrobić, chciałabym ich zobaczyć na żywo (nawet niekoniecznie w komplecie na jednej scenie). Wiesz, marzy mi się wyjazd do Tokio, to chyba jeden z atrakcyjniejszych festiwali A co do Naked City - w miarę podoba mi się zapis z Bimhuis, ale prawda jest taka, że żaden z youtube'owych filmików nie może oddać istoty koncertu, niezależnie od tego, o kim mówimy (no, chyba, że jest to Britney i jej podobne oraz tzw. girlsbandy & boysbandy - wtedy nie ma znaczenia, czy oglądasz to na youtube czy na żywo, w mojej ocenie zawsze będzie to chłam niegodny jakiejkolwiek krytyki; przepraszam wszystkich fanów wyżej wymienionej oraz muzyki dla mas - nie mogę tego słuchać ani na to patrzeć, to gwałci moje poczucie estetyki) Naked City - Amsterdam: www.youtube.com/watch?v=osRYBITEZ-w www.youtube.com/watch?v=fUBEYtGrHIY www.youtube.com/watch?v=pq02HATz4CQ www.youtube.com/watch?v=Vzb6kw3yc-s No i batman, chociaż jakość fatalna www.youtube.com/watch?v=3DHQX7SwF1w Odpowiedz Link
eclectric Re: Muzycznie! 02.02.07, 03:30 Mi właśnie nic nie zabrzmiało jak koncert, chociaż Batman oddaje charakter Naked City Ale nie ma tutaj takich ich typowych 1-minutowych nap....anek. A do Tokio nawet nie trzeba jeździć, właściwie wszyscy byli w ostatnich kilku latach w Polsce! Odpowiedz Link
atrophy Re: Muzycznie! 02.02.07, 11:05 Do Tokio pojechałabym niezależnie od tego, kto, gdzie, kiedy był czy będzie. Nie wiem, czy można porównać festiwal z koncertem... Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu ADF 30.01.07, 22:54 ech chcialbym zeby wystapili na openerze w tym roku to by byla niezapomniana dawka energii www.youtube.com/watch?v=DvAuqYFVrqI Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Smolik feat Kasia Kurzawska - CYA 10.02.07, 20:13 utwor sliczny ale klip jak dla mnie koszmarny i te kolory jak w rubinowym telewizorze www.youtube.com/watch?v=W-wMFXjCzMw Odpowiedz Link
ludzik_ten_sam Re: Smolik feat Kasia Kurzawska - CYA 11.02.07, 02:08 rrany, dodaję do ulubionych głosów kobiecych. ciarki. głos z porysowaniem... pomarzyć o tym samym, ale tylko dźwiękowo to jedynie sobie mogę? Odpowiedz Link
juvenala1 Re: ;) 14.02.07, 00:06 poniewaz różowo-pluszowy dzien się rozpoczął, oto piosenka singlowa z adekwatnym textem ;DD www.youtube.com/watch?v=ssBI_rC9UP0 Odpowiedz Link
ludzik_ten_sam it`s not true ;-) 14.02.07, 00:10 gdzieś głęboko w sobie wiem, że nieprawda... Odpowiedz Link
juvenala1 Re: it`s not true ;-) 14.02.07, 00:12 ludziku, to tak w ramach zartu z tego pluszowego święta Odpowiedz Link
ludzik_ten_sam Portishead traktuję zawsze 14.02.07, 00:17 śmiertelnie poważnie ta pani w ogóle się nie uśmiecha Odpowiedz Link
juvenala1 Re: Portishead traktuję zawsze 14.02.07, 00:18 nieeeee...no raz się uśmiecha w tym clipie jak jej pan przynosi kwiaty do szpitala Odpowiedz Link
mojave777 Re: Muzycznie! 23.02.07, 16:17 Jeden z najpiękniejszych teledysków zdecydowanie najlepszego zespołu na ziemskim padole www.youtube.com/watch?v=V0u0AG_floQ eM. _____ Prawdziwy twardziel nie zadaje pytań, prawda? Odpowiedz Link
juvenala1 Re: Muzycznie! 23.02.07, 23:17 fakt, clip fajny ale dla mnie najlepszy zespół na ziemskim padole to...... www.youtube.com/watch?v=UnY3xPJRcoI&mode=related&search= ))) sama końcówka, co by nie zamęczyć ;P Odpowiedz Link
atrophy Re: Muzycznie! 25.02.07, 12:56 Juvenala1 - to karygodne Całość i tylko całość! Bez obaw, nie zamęczysz, wielbiciele docenią Kilka moich ulubionych, koncertowo & w kolejności (reflection w 2 częściach, ale to nienajgorszy zapis) www.youtube.com/watch?v=_yd1e302Y1c www.youtube.com/watch?v=k92yJyYU8FA www.youtube.com/watch?v=yUcS8uQXsPM www.youtube.com/watch?v=7B5eV2gZBDk Odpowiedz Link
juvenala1 Re: Muzycznie! 26.02.07, 22:00 atrophy napisała: > Juvenala1 - to karygodne Całość i tylko całość! > > Bez obaw, nie zamęczysz, wielbiciele docenią Witaj Dobra Bratnia Duszo ) Echhh, wszyscy moi znajomi jęczą, że słucham jakiś dziwactw ) I to ZA głośnych ;DDD > > Kilka moich ulubionych, koncertowo & w kolejności (reflection w 2 częściach, ale to nienajgorszy zapis) > > www.youtube.com/watch?v=_yd1e302Y1c > www.youtube.com/watch?v=k92yJyYU8FA > www.youtube.com/watch?v=yUcS8uQXsPM > www.youtube.com/watch?v=7B5eV2gZBDk propozycje fantastyczne, szczególnie 46&2 Omal nie umarłam jak usłyszałam to na żywo w Spodku )) Odpowiedz Link
atrophy Re: Muzycznie! 26.02.07, 22:18 Za głośnych??? Część moich znajomych też nie podziela mojego gustu muzycznego... i vice versa, więc równowaga w przyrodzie zachowana Niestety, nie byłam w Katowicach w zeszłym roku, ale miałam okazję podziwiać Toola na żywo w 2001. Trochę czasu minęło, ale wspomnienia żywe do dzisiaj To był piękny koncert, mam nadzieję, że nie ostatni, który dane mi było zobaczyć & usłyszeć Odpowiedz Link
atrophy Re: Muzycznie! 25.02.07, 21:58 Cóż... Będzie znów o mojej fascynacji awangardą W roli głównej gitary. Mój ulubiony gitarzysta vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=2009837790 vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=1800382207 Sesja nagraniowa - dużo dobrych gitar + John Carpenter vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=1771476554 I troszkę w innym stylu (feat. Les Claypool) vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=1933299840 A skoro Les Claypool, to na koniec jeszcze stary dobry Primus (i od razu człowiek nabiera ochoty na obejrzenie South Park ): www.youtube.com/watch?v=sxWWit4hLDQ www.youtube.com/watch?v=j2zQKqgNAeE Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Politycznie i muzycznie! 28.02.07, 18:48 cudowne www.youtube.com/watch?v=MQafFueedM4 www.youtube.com/watch?v=FNRZOCCxbdM Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu modlitwa 12.03.07, 00:12 a dzis jego pogrzeb [*] www.youtube.com/watch?v=AGcB_wlvJB4 Odpowiedz Link
juvenala1 Re: modlitwa 14.03.07, 16:49 a 01.06. na Torwarze.... www.youtube.com/watch?v=jQQmAP9Poo4 Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: modlitwa 21.04.07, 10:00 na plackach bylem naopenerze tak wiec na torwar sie nie wybieram www.youtube.com/watch?v=86iLRLYebS0 www.youtube.com/watch?v=1OJ7pyV4CIQ Odpowiedz Link
ludzik_ten_sam Re: Muzycznie! 20.03.07, 10:44 najpiękniejsza kobieta świata www.youtube.com/watch?v=yi83Pt8vWwo Odpowiedz Link
mojave777 Re: Muzycznie! 20.03.07, 13:23 Opanował mnie ostatnio ten kawałek.. www.youtube.com/watch?vU0_fDRLjKs eM. _____ www.youtube.com/watch?v=o6WuoY6Kb1g Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu swiateczne lenistwo? :) 09.04.07, 11:07 www.youtube.com/watch?v=KBJaKuy9Yuk Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Hahaha Pamietacie? 21.04.07, 10:23 www.youtube.com/watch?v=vYT2aWavXlc Odpowiedz Link
koss.ania Re: Hahaha Pamietacie? 21.04.07, 20:15 Pewnie ze tak!! Stary dobry przeboj!! Odpowiedz Link
strahnawruble Re: Muzycznie! 01.05.07, 11:16 Oglądać w nocy, w ponurym nastroju. youtube.com/watch?v=hglVqACd1C8 Odpowiedz Link