savana_wr 13.03.07, 21:51 Próbóję, jak wielu innych nowicjuszy wkraść się w Wasze łaski... przychodzi mi to nieco łatwiej ponieważ właśnie pochłonęłam butelkę australijskiego Shiraza... Mogę? Mam na imię Iwona i tuż,tuż do 30'tki... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ludzik_ten_sam Re: Jestem sama.... i tylko sama 13.03.07, 21:52 Cześć A zrobisz teraz jaskółkę? Baw się tu dobrze. Stukam się kubkiem z kawą. Odpowiedz Link
savana_wr Re: Jestem sama.... i tylko sama 13.03.07, 21:55 Oczywiście Jaskólka to moja specjalność... W ramach zwierzeń...Ubóstwiam wino to mój "konik" Odpowiedz Link
burykrow Re: Jestem sama.... i tylko sama 13.03.07, 22:03 Jaskółka to w ramach zwierzyńca , "Ludzik" robi za jeża co to jabłka wszędzie ze sobą nosi ja mogę piosenkę zamuczeć ;D witaj. Odpowiedz Link
savana_wr Re: Jestem sama.... i tylko sama 13.03.07, 22:09 Ludzik jak wiadać lubi taka jak ja " nieujarzmioną " zwierzynę...to się chwali... A na mruczenie to ja jestem jak na nic otwarta Zważywszy , że mi słoń,goniąc samicę, na uszko : wlazł Odpowiedz Link
burykrow Re: Jestem sama.... i tylko sama 13.03.07, 22:25 Czyją ów słoń samicę gonił i w jakim celu, mowa o muczeniu była ale mogę się postarać i mrrrrruczeć nauczyć ;D Odpowiedz Link
cheeringup Re: Jestem sama.... i tylko sama 13.03.07, 21:52 ja jem chińską zupkę, i jestem żałosna... lat 28 Odpowiedz Link
ludzik_ten_sam :-)) 13.03.07, 21:53 Boże, jak AA jesteśmy ) Podpowiem Ci, że Burykrów uwielbia chińskie zupki. Pochłania cysternami. Odpowiedz Link
cheeringup Re: :-)) 13.03.07, 21:55 nie nie, ja nie lubię... po prostu jakoś tak wyszło.. Odpowiedz Link
ludzik_ten_sam wchłonęłam całkiem dente lasagnie 13.03.07, 21:58 na pudełku nie było napisane, że płaty makaronu należałoby przedtem ugotować. świnie. Odpowiedz Link
cheeringup Re: wchłonęłam całkiem dente lasagnie 13.03.07, 22:00 współczuję... zamów sobie może pizze?? Odpowiedz Link
ludzik_ten_sam Re: wchłonęłam całkiem dente lasagnie 13.03.07, 22:04 nie, dziś już nic nie zjem Odpowiedz Link
panda_zielona Re: wchłonęłam całkiem dente lasagnie 14.03.07, 01:13 hihihi,jadłaś surowe platy makaronu,to to się zapieka,nie trzeba gotować Odpowiedz Link
ludzik_ten_sam ciii...wszyscy śpią 14.03.07, 01:16 zapiekło się, ale stawiam, że gdyby było przykryte to naczynko, to płaty byłyby miękkie. albo należy je podgotować. P.S. Lubisz zieloną herbatę? To zdrówko Odpowiedz Link
zeppelia Re: Jestem sama.... i tylko sama 13.03.07, 21:56 a ja mam wałki na głowie i nic do picia no dobra, żarty na bok, uśmiech na twarz [pomaga jak nic innego] i pisać proszę ps. też mam zupkę chińską, zjem jutro. Odpowiedz Link
savana_wr Re: Jestem sama.... i tylko sama 13.03.07, 22:04 Skubana odważna - Ciebie też lub lubię Wałki powiadasz?? Dla kogo?? Nasze facety wolą nas w rozczochranych fryzurach i makijażu....Zrzuć wałki a jutrto zrób delikatny majkijaż.. myślę, że jesteś blondynką i masz włosy najwyżej do ramion...Nałóż podkład i neżowy cień.. trochę rózu na policzki i perłową pomadkę... i dlugo , długo makuj rzęsy ... tak mi intuicja podpowiada.... Odpowiedz Link
ludzik_ten_sam Zepp jest bardzo ładna :-) 13.03.07, 22:06 kliknij szybciutko w jej profil Odpowiedz Link
zeppelia Re: Zepp jest bardzo ładna :-) 13.03.07, 22:07 tam w profilu, to jedno wielkie klamstwo [photoshopa się ogarnia ] i mam zielone oczy ;P Odpowiedz Link
ludzik_ten_sam tam? 13.03.07, 22:09 ale juz widziałam w profilu całe portfolio, więc wyciągnęłam średnią i jest super Odpowiedz Link
zeppelia Re: tam? 13.03.07, 22:11 no, do wyrywania ciasteczek styknie ;P no żart, taki z niższej półki. [cielesność mnie przytłacza, nawet mówienie o niej] Odpowiedz Link
savana_wr Re: Zepp jest bardzo ładna :-) 13.03.07, 22:23 hmmmm... więc czemu służą wałki...?? Odpowiedz Link
savana_wr Re: Zepp jest bardzo ładna :-) 13.03.07, 22:26 Intuicja zawiodła... kobieta zmienną jest... ja piję Caberneta .. Odpowiedz Link
zeppelia Re: Jestem sama.... i tylko sama 13.03.07, 22:06 ruda jestem obecnie, czerwonowłosa wręcz ))) Odpowiedz Link
savana_wr Re: Jestem sama.... i tylko sama 13.03.07, 21:58 Uwielbiam chińską zupę...od "ani Mru Mru" i Ciebie także już lubię Odpowiedz Link
ludzik_ten_sam Re: Jestem sama.... i tylko sama 13.03.07, 21:59 to jest ich najlepszy kawałek chyba Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: Jestem sama.... i tylko sama 13.03.07, 22:03 ludzik_ten_sam napisała: > to jest ich najlepszy kawałek chyba ja lubię też kawałek "brzyyydal..." Odpowiedz Link
ludzik_ten_sam Re: Jestem sama.... i tylko sama 13.03.07, 22:05 o tym zapomniałam. oba świetne. Odpowiedz Link
herezja Re: Jestem sama.... i tylko sama 14.03.07, 08:43 nie "brzydal" ale "toffik" www.maxior.pl/?p=index&id=11488&8 "nie wygłupiaj sie! normalnie idź!" D Odpowiedz Link
machiato Re: Jestem sama.... i tylko sama 13.03.07, 22:09 savana_wr napisała: > właśnie pochłonęłam butelkę australijskiego > Shiraza... a ja powoli kończę butelkę Saint-Chinian. nie wyobrażam sobie życia bez czerwonego wina Odpowiedz Link
savana_wr Re: Jestem sama.... i tylko sama 13.03.07, 22:30 Ja także... i mam nadzieję, że od dziś nie jestem osamotniona... Odpowiedz Link
machiato Re: Jestem sama.... i tylko sama 13.03.07, 22:32 ani w swoim "singielstwie", ani w miłości do wina Odpowiedz Link
savana_wr Re: Jestem sama.... i tylko sama 13.03.07, 22:55 oddalę się ...choć niechętnie... zdrowy rozsądek wygrał.. może jutro wypijemy lampkę chilijskiego Merlota? Odpowiedz Link
machiato Re: Jestem sama.... i tylko sama 13.03.07, 23:01 obawiam się, że jutro mogę mieć kaca choć muszę przyznać, że jak na wypicie prawie całej butelki jestem nad wyraz trzeźwa ) czy Ty też upijasz się na smutno?? bo ja od jakiegoś czasu tak... Odpowiedz Link
savana_wr Re: Jestem sama.... i tylko sama 13.03.07, 23:15 Kac...? hmmm NIe mam... nie miewam ( albo rzadko ) i się wystrzegam... NIe upijam się... bo chyba nie o to chodzi... a o smutku to ja w swoim wątku nie chę słyszeć!!! nie mogę od pierwszego dnia być Waszą "psycholoszką" Machiato chesz się śmiać??? Chciej...proszę... Odpowiedz Link
ludzik_ten_sam Re: Jestem sama.... i tylko sama 13.03.07, 23:21 www.garfield.com/fungames/scavengerhunt/scavengerhunt.html Odpowiedz Link
machiato Re: Jestem sama.... i tylko sama 13.03.07, 23:23 chcę chcę!!! w zasadzie już się śmieję )) Odpowiedz Link
tusku Re: Jestem sama.... i tylko sama 14.03.07, 08:14 A ja wczerwcu 50-lat i czuję się jak 30-tka albo i lepiej.Lubię drinki bo za kołnierz nie wylewam ale się musze pochwalić że nigdy na żadnej imprezie się nie ululałem. Odpowiedz Link
tusku Re: Jestem sama.... i tylko sama 14.03.07, 10:30 savana_wr napisała: > Próbóję, jak wielu innych nowicjuszy wkraść się w Wasze łaski... przychodzi > mi to nieco łatwiej ponieważ właśnie pochłonęłam butelkę australijskiego > Shiraza... Mogę? > Mam na imię Iwona i tuż,tuż do 30'tki...A jamam 50-tkę,fizycznie 30-tka, w głowie 20-tka Odpowiedz Link
savana_wr Re: Jestem sama.... i tylko sama 14.03.07, 11:59 savana_wr napisała: > Szczęściara Ale faux pas ... nie wiem ci mi te baby tak po głowie chodzą... miało być Szczęściarz Odpowiedz Link
savana_wr Re: Jestem sama.... i tylko sama 14.03.07, 11:59 Ale faux pas ... nie wiem ci mi te baby tak po głowie chodzą... miało być Szczęściarz Odpowiedz Link
avalanche39 Re: Jestem sama.... i tylko sama 14.03.07, 15:20 Pozazdroscilam Wam ... Moze na dzisiejszy wieczór i ja kupię jakiś rozweselacz? Odpowiedz Link
savana_wr Re: Jestem sama.... i tylko sama 14.03.07, 17:37 Będzie po częstochowsku... Ja już mam i czekam... Odpowiedz Link
avalanche39 Re: Jestem sama.... i tylko sama 14.03.07, 20:18 Zapomniałam kupić wino ... będzie tylko kawa. MOże to i lepiej bo jutro nie powinnam miec kacorka Odpowiedz Link
savana_wr Re: Jestem sama.... i tylko sama 14.03.07, 21:02 Ja także zrobiłam dziś swojej zmęczonej wątrobie dzień dziecka Piję sobie grzecznie herbatkę... Odpowiedz Link
avalanche39 Re: Jestem sama.... i tylko sama 14.03.07, 21:37 No to pozdrawiam Ciebie i Twoją wątrobę. Idę do wanny. Poczytam sobie Odpowiedz Link
aleola1 Shiraz... ale ze sam czy mieszanke? 14.03.07, 18:46 i gdzie i jak kto rozlewal produkowal sprzedal, bo ja uwielbiam ten szczep zwlascza australijski, pilam tunezyjski jest mniej szlachetny, i teraz patrze i szukam po sklepach ale to nie czesto sie spotyka Odpowiedz Link
savana_wr Re: Shiraz... ale ze sam czy mieszanke? 14.03.07, 21:06 Na butelce "stało" tak : Shiraz Reserve South Australia, Lindemans Żadnych mieszanek, za to wyraźnie daje się wyczuć wiśnie, maliny, jeżyny no i przyprawy naturalnie jak na dobrego shiraza przystało... Odpowiedz Link