pomysl.po.wypiciu 11.11.07, 17:32 ma ktos pozyczyc? do wentyli amerykanskich zwanyh popularnie samochodowymi chce sprawdzic czy dwie detki ktore posiadam sa w miare cale :] pytanie dotyczy warszawy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pomysl.po.wypiciu Re: pompke do roweru 11.11.07, 17:37 jeju po co kupowac cos czego pozniej nie bedzie sie uzywalo?? kapujesz? Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: pompke do roweru 11.11.07, 18:11 o matko nastepna osoba z "genialnymi" radami Odpowiedz Link
ta_ann Re: pompke do roweru 11.11.07, 18:13 Kochany Strasznie ciężko mądrze Ci radzić, gdy wysypują Ci się z kapelusza prośby typu: Jadę do miasta X., może ktoś mnie podrzuci. Owocnych poszukiwań tej pompki Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: pompke do roweru 11.11.07, 18:18 kochana zacielas sie i powtarzasz sie jak zdarta plyta nie uwierzysz pewnie ale sa ludzie ktorzy jezdza czasami gdzies i biora pasazerow niepojete prawda?? Odpowiedz Link
kalina_k Re: pompke do roweru 11.11.07, 18:19 Na wszelki wypadek powiem, że nie mam i roweru i pompki (( Odpowiedz Link
ta_ann Re: pompke do roweru 11.11.07, 18:20 A ja mu nie pożyczę nawet jednego jajka. WYDMUSZKI TEŻ NIE Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: Dobra, 11.11.07, 18:30 co to znaczy za czesto?? tylko napisz jakos konkretnie a nie jakies pitupitu jak zwykle jak sie z kims jedzie samochodem to sie partycypuje w kosztach paliwa wiesz? Odpowiedz Link
ta_ann Re: Dobra, 11.11.07, 18:31 nie dogadamy się. niech tak zostanie odnajdź tę swoją pompkę. Odpowiedz Link
konrad.80 Re: pompke do roweru 11.11.07, 18:56 a co Ci nie pasuje w tej radzie?? powiedz konkretnie czego potrzebujesz, a nie sciemniasz ze poszukujesz pompki teraz przynajmniej widac, ze nie chodzi tutaj o pompke, tylko o tego kogos Odpowiedz Link
konrad.80 Re: Z POMPKĄ :-) 11.11.07, 19:04 to tylko zaczepka, zeby nie bylo ze szuka kogos na piwo )) Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: pompke do roweru 11.11.07, 19:09 konrado to ze ty na ogol sciemniasz to nie znaczy ze wszyscy sciemniaja jak sobie wyobrazasz ze pojde na stacje i co wezme do domu zeby napompowac detke i zaznaczyc ewentualne dziury? a tak w ogole co Ty tu robisz? juz sie przestales obrazac na wszystkich i na forum? Odpowiedz Link
konrad.80 Re: pompke do roweru 11.11.07, 19:15 a czemu uwazasz ze sciemniam?? normalnie, napompujesz i pojdizesz do domu sprawdzic a jak masz rower, to pompka tez sie przydaje, wiec mozna kupic, a nie liczyc na innych pisze, bo stesknilem sie za kilkoma osobami, ktore znam, ale jezeli wypedzasz mnie, lub po prostu przeszkadzam Ci, to poprostu powiedz, a sobie pojde Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: pompke do roweru 11.11.07, 19:40 mam rower z kolami 28 cali i uzywam detek z wentylem presta detki ktore chce sprawdzic sa 26 cali wiec i tak nie uzyje ich w swoim rowerze ktorym jezdze na codzien tylko do innego ktorego chce oddac wiec po jakiego wafla mi pompka?? rozumiem ze jezdzisz po miescie z napompowanymi detkami, bardzo inteligentnie musisz wygladac powodzenia zycze w takim razie Odpowiedz Link
konrad.80 Re: pompke do roweru 11.11.07, 22:37 to kupuje sie pompke, ktora ma koncowki do roznego typu wentyli, ale to trzeba sie troche znac, albo przynajmniej posluchac innych, a nie odrazu oburzasz, jak ktos Ci radzi... co do dalszej czesci tekstu, to masz jakis problem?? Odpowiedz Link
fleshless Konrado, ale przeca Pomyśl Cię nie wypędza 12.11.07, 10:26 On sobie tylko przypomina co sam powiedziałeś, a wiedząc, że jak się mówi a to trzeba też powiedzieć b, zastanawia się w jaki sposób i dlaczego zdezaktualizowało się Twoje ostatnie stanowisko. argument o "stęsknieniu się" nie jest do końca przekonujący, bo przecież kontakt można realizować również w inny sposób, niekoniecznie wchodząc na obrażone forum ;] nie chodzi o to żeby Cię tu ie było, tylko że dla uspójnienia całej sytuacji, przydałoby się jakieś oświadczenie o tym, że już się nie gniewasz, że przebaczyłeś swoim prześladwcom, albo wręcz przeciwnie, że znowu podejmujesz walkę, albo cóś... ;-] Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: Konrado, ale przeca Pomyśl Cię nie wypędza 12.11.07, 10:59 masz na mysli expose?? Odpowiedz Link
salatka-warzywna Re: pompke do roweru 11.11.07, 22:28 mam pożyczyć. a w zamian naprawisz mi kaloryfer? nie działa od kilku godzin i strasznie marznę :[ Odpowiedz Link
konrad.80 Re: pompke do roweru 11.11.07, 22:44 jezeli to od centralnego, to mozliwe ze zapowietrzyl sie i teraz trzeba go odpowietrzyc, sa na to dwa sposoby jeden, znalezc przy nim specjalny maly koreczek z cieniutka rureczka, albo dziurka i odkrecic go (ale pewnie i tak to nie pomoze) a drugi, do tego juz trzeba klucze i trzeba odkrecic nakredke na rurze odchodzacej z grzejnika, zeby powietrze wypuscic Odpowiedz Link
salatka-warzywna Re: pompke do roweru 11.11.07, 22:53 sprawdziłam. nie widzę jednak koreczka z rureczką. a klucze mam niestety tylko do mieszkania. ale dzięki za wskazówkę zostaje wino... :] jakoś przetrwać trzeba... Odpowiedz Link
konrad.80 Re: pompke do roweru 11.11.07, 23:17 musisz kogos wezwac, bo samo raczej sie nie naprawi Odpowiedz Link
9b9 Oj, prezesie 12.11.07, 13:47 Wystarczylo zadzwonić forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23941&w=69750922&a=69750922 Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: Oj, prezesie 12.11.07, 14:33 ha dziekuje uprzejmnie ale juz bede mial jutro Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: Oj, prezesie 12.11.07, 14:54 wiem, teraz bedzie mi to wypominane przez cala moja obecnosc na forum Odpowiedz Link
emzecik ja jebię :/ 12.11.07, 21:09 głupia pompka a tu tyle żółci się wylewa ja se tak myślę żeście koleżanki powariowały boście dawno chłopa nie miały(*) ;P a ty gamoniu zamiast do mnie zadzwonić to się po forumie wypytujesz (*) - to miało być coś w rodzaju cytatu ale nie wiem czy dobrze pamiętam ;P Odpowiedz Link
ta_ann emzet, żółć? 12.11.07, 21:16 chyba nie...zwyczajna obserwacja. nie znam pomyśla osobiście, ale prośby typu "kto ma", "kto mnie podwiezie" zdarzają się u niego często. owe KUP SE samo się narzucało. inna sprawa, że potraktował odpowiedź b. poważnie. dlaczego? podobnie poważnie (obraza majestatu) zareagowała D.(dziewczyna z pracy), najpierw głośno wygłaszając pogląd typu "nie kupuję książek, prasy, bo mi szkoda kasy", a później bezpośrednio: POŻYCZ. Wg mnie odpowiedź była jedna: KUP SE Świat domaga się równowagi - weź i daj. Miłego. Odpowiedz Link
9b9 Re: emzet, żółć? 12.11.07, 21:19 Wiesz, emzeciku. Szczała baba koło plota. Łatwo narysować. BTW jak to się stralo, że Cię wreszcie kobiet do kompa dopuścił??? Odpowiedz Link
ta_ann Re: emzet, żółć? 12.11.07, 21:21 To publicznie mogę napisać w końcu? Że chamem jesteś, to wiesz? Takim pierwszej wody. Odpowiedz Link
9b9 Re: emzet, żółć? 12.11.07, 21:45 I prostakiem. Który miał tę nieostrozność, że źle podpiął posta. Budda jest wielki, wybaczy. Odpowiedz Link
9b9 Re: emzet, żółć? 12.11.07, 21:58 Kocha mnie, jak pragnę, kocha )))))))))))))))))))))))))0 Odpowiedz Link
ta_ann Re: emzet, żółć? 12.11.07, 22:07 Nie. Nawet nie lubi i wiesz, z jakich kilku powodów. Dobranoc. Odpowiedz Link
9b9 Re: emzet, żółć? 12.11.07, 22:10 Dobranoc. BTW ciekawe czy cham by się na to zdobył... ))))))))))))))) Odpowiedz Link
emzecik Re: emzet, żółć? 12.11.07, 21:32 hehe, żon dziś ma wyłączność na odbiornik RTV a mi się należy po 5 dniach postu, w dalekim Lublinie neta nie majom ;P Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: emzet, żółć? 12.11.07, 21:45 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23941&w=71049946 zastanow sie nad soba Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: ja jebię :/ 12.11.07, 21:20 co * to pomogę "Wiem! Wiem! Sfiksowałyście boście chłopa dawno nie miały! Chłopa wam trzeba! Sam siądę!" Odpowiedz Link
emzecik Re: ja jebię :/ 12.11.07, 21:30 ooo, właśnie o to mnie chodzilo dziękuję, buzibuzi Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: ja jebię :/ 12.11.07, 21:49 emzecik napisał: > dziękuję, buzibuzi Och! Nie całuj, bestio... Altu się boję Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: ja jebię :/ 12.11.07, 21:51 sorrento_8 napisała: > Och! Nie całuj, bestio... Altu się boję > no patrz a mie sie zdawalo ze altu jest lagodna jak baranek Odpowiedz Link
salatka-warzywna no, no... 13.11.07, 00:04 tyle agresji z okazji wątku o pompce rowerowej... aż strach pomyśleć co się stanie, kiedy ktoś zarzuci jakiś bardziej kontrowersyjny temat... na przykład wędkarstwo czy coś... ;P Odpowiedz Link
ta_ann Re: no, no... 13.11.07, 00:10 A o cyklistach zrozumiesz czy ciągle...ląd nieznany? Odpowiedz Link
salatka-warzywna Re: no, no... 13.11.07, 01:10 ta_ann napisała: > A o cyklistach zrozumiesz czy ciągle...ląd nieznany? ale co o cyklistach? o cyklistach z wątku o dzidach? a wiesz, że nie? nie chce mi się w tym celu czytać tak długiego wątku. natomiast, chętnie posłucham, jeśli masz ochotę opowiedzieć. niewiele rzeczy jest zabawniejszych niż wyjaśnianie dowcipów Odpowiedz Link