heraldek 08.11.09, 18:40 Za noc z ta Patrycja zaloze ROR w Allianz Banku..... Cala noc bedzie tylko rorowanie.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Naga Patrycja kusi ROR-em w Allianz Banku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.09, 18:45 czy to artykuł sponsorowany??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawełek Re: Naga Patrycja kusi ROR-em w Allianz Banku IP: *.aster.pl 08.11.09, 19:22 Patrycja spoko :-) Konta nie potrzebuję, ale ubezpieczenie...hmmm,zastanowię się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pożeracz RORów Teraz już są inne standardy. IP: *.aster.pl 08.11.09, 22:05 RORy, karty, przelewy, wypłaty (we wszystkich bankomatach) są gratis. Patrycje są w czekoladzie, a nie w pianie. Odpowiedz Link Zgłoś
znajomy_jennifer_lopez Dlaczego Allianz nie wykorzystał bandytów 09.11.09, 10:52 z którymi współpracuje w Zabrzu (zwanych pieszczotliwie kibolami)? Ładnie by zagrali w reklamie, tak byłoby uczciwiej herr Pipke. Dopóki ta firma będzie tak postepować (tolerować i zachęcać do chuligaństwa) niech nie liczy na jakiekolwiek biznesy ze mną. Odradzam zdecydowanie. Panom Niemcom sie wydaje pewnie że jeśli 1000 bandytów chce bandytctwa na stadionach to że wszyscy chcą i trzeba się z nimi "układać". A ja czekam aż bandyctwo ze stadionów zniknie - wtedy pójde na mecz. Kto wie, może (m.in. dzieki takim przypałom jak herr wiceprezes Allianza) dopiero na emeryturze. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks652 Re: Teraz już są inne standardy. 20.08.10, 14:35 Patrycje w czekoladzie to tylko w Allianz Wrocław Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BeeJay Re: Naga Patrycja kusi ROR-em w Allianz Banku IP: 94.75.121.* 08.11.09, 19:25 Product placement? :D A swoją drogą może stracić prawo jazdy, kosztowny rozwód - za cholerę ten ROR się nie opłaca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzul Re: Naga Patrycja kusi ROR-em w Allianz Banku IP: *.clienti.tiscali.it 08.11.09, 20:09 Eeee, niemozliwe. Artykul sponsorowany w gazecie? Nigdy w zyciu! Ale to konto to super jest. Najlepsze normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irek Naga Patrycja kusi ROR-em w Allianz Banku IP: 94.75.91.* 08.11.09, 19:49 Zostaniesz NAGO w skarpetkach jak się nabierzesz na Patrycję... Odpowiedz Link Zgłoś
korcia2000 Naga Patrycja kusi ROR-em w Allianz Banku 08.11.09, 19:55 Patrycja jest, ale gdzie nagość? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Endrio Ostrzegam przed firmą Allianz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.09, 20:07 Ostrzegam wszystkich przed firmą Allianz. Miałem u nich AC, po kradzieży samochodu stwierdzili że jakiś 3 kluczyk do auta dorobiłem i im nie oddałem i dla tego nie chcą wypłacić odszkodowania. Auto kupiłem nowe, z salonu, serwisowane w aso. W momenie kradzieży miało 5 lat. Ja spotkam się z nimi w sądzie a was wszystkich ostrzegam: omijajcie tę firmą z daleka. Odpowiedz Link Zgłoś
wlody1 Re: Ostrzegam przed firmą Allianz 08.11.09, 20:50 Dzisiejsze auta mają zakodowane w kluczykach kiedy i ile kluczy było kodowanych do auta. Dotyczy to aut z immobiliserem. Co więcej w przypadku grupy VW jest informacja jaki serwis i kiedy kodował klucze. Zamiast do sądu proponuję do prokuratury-mogli Panu dorobić i dokodować klucz w czasie pobytu auta w warsztacie! A to można wykryć na podstawie wpisów w kluczykach które Pan zdał. Allianz nie chce tego wyjaśniać bo musiałby wypłacić odszkodowanie. Tak czy inaczej trzeba dochodzić prawdy w prokuraturze... Odpowiedz Link Zgłoś
wzorowa_mama Re: Ostrzegam przed firmą Allianz 09.11.09, 08:32 Gość portalu: Endrio napisał(a): > Ostrzegam wszystkich przed firmą Allianz. Miałem u nich AC, po kradzieży > samochodu stwierdzili że jakiś 3 kluczyk do auta dorobiłem i im nie oddałem i > dla tego nie chcą wypłacić odszkodowania. Auto kupiłem nowe, z salonu, > serwisowane w aso. W momenie kradzieży miało 5 lat. > Ja spotkam się z nimi w sądzie a was wszystkich ostrzegam: omijajcie tę firmą > z daleka. Endrio, to, że miałeś podrobiony trzeci kluczyk to powinieneś zgłosić na policję. Postawiłabym duże pieniądze na to, że podrobili kluczyk jacyś majstrzy w warsztacie...a później kod wybija, że powinny byc trzy klucze... Ty jesteś zdziwiony a ubezpieczyciel widzi jak wół, że powinien być trzeci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? W którym miejscu ona jest naga? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.09, 21:13 j/w Odpowiedz Link Zgłoś
konikdrewniany07 Re: W którym miejscu ona jest naga? 08.11.09, 21:22 a to przypadkiem nie jest Cugier - Kotka, czy jak tam się ona nazywała, ta gwiazda PiS ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaś Re: W którym miejscu ona jest naga? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.09, 22:17 Nie, to nie jest żaden cukier w kostkach, tylko Renata Kurek Odpowiedz Link Zgłoś
business3 W pipie... 09.11.09, 22:40 W pipie... Gość portalu: ? napisał(a): Re: W którym miejscu ona jest naga? > j/w Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolsz Re: Naga Patrycja kusi ROR-em w Allianz Banku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.09, 23:25 Bez szału mają ferte z tymi kontami. Mbank i Alior lepiej wypadają. Jedynie kredyty mogą przyciągnać do RORów u nich. Inaczej się nie opłaca. Z strony ludzie nie zawsze biorą co sie oplaca a wybieraja co ma dobrą reklame itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anytallianz Z tego co się oreintuję, to prawo wymaga aby... IP: *.pia.abpl.pl 08.11.09, 23:52 tekst będący reklamą był oznaczony wyraźnie jako reklama....:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kaaarooll Re: Naga Patrycja kusi ROR-em w Allianz Banku 09.11.09, 10:57 Ja sie na nich zdecyduje dlatego, ze i tak musze chalupe ubezpieczyc, 300zl to sporo jak na znizke za samo konto, ktore za rok bede mogl zmienic na inne jak mi przyjdzie taka ochota... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Naga Patrycja kusi ROR-em w Allianz Banku IP: 89.72.18.* 09.11.09, 08:34 Zapomnieli w "artykule" dodać, że w przypadku ubezpieczenia komunikacyjnego jest zniżka 25% składki, nie więcej niż 500 zł; w przypadku ubezpieczeń mieszkaniowych – 50%, nie więcej niż 300 zł, Dodatkowo konto musi być aktywne - miesięczne wpływy 2 000 zł oraz 5 transakcji bezgotówkowych na koncie miesięcznie: transakcje bezgotówkowe kartą debetową VISA, przelewy wychodzące zewnętrzne, przelewy wychodzące wewnętrzne do osoby trzeciej, zewnętrzne zlecenia stałe lub zewnętrzne polecenia zapłaty Więc nie jest tak pięknie jakby sie w pierwszej chwili wydawało Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Naga Patrycja kusi ROR-em w Allianz Banku 09.11.09, 09:08 chyba straszy... Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch w reklamie nie do końca naga, tu bardziej: 09.11.09, 09:26 renatakurek.blogspot.com/ wiedzieli kogo wybrać;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: w reklamie nie do końca naga, tu bardziej: IP: *.wroclaw.mm.pl 09.11.09, 09:38 FAjna szucza:)Jak każda Polka robi karirę za granica ciałem:) Odpowiedz Link Zgłoś
moler1 Re: w reklamie nie do końca naga, tu bardziej: 09.11.09, 09:42 mameluch napisał: > renatakurek.blogspot.com/ > wiedzieli kogo wybrać;) Niezła ta... Patrycja :-) Widać, że w Allianz potrafią robić casting :-) Co do reklamy, to te rabaty kuszą, ale konto...ja już mam konto... Odpowiedz Link Zgłoś
znajomy_jennifer_lopez Re: w reklamie nie do końca naga, tu bardziej: 09.11.09, 10:59 Chuda szkapa bez bioder, bue.. Odpowiedz Link Zgłoś
wzorowa_mama Re: w reklamie nie do końca naga, tu bardziej: 09.11.09, 11:18 znajomy_jennifer_lopez napisał: > Chuda szkapa bez bioder, bue.. wypowiedział się zakompleksiony onanista z mięśniem piwnym, który zasłania mu widok na własnego ptaszka...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
sea-rch Re: Naga Patrycja kusi ROR-em w Allianz Banku 09.11.09, 09:53 no to Allianz ruszył w pogodni za konkurencją. Mam na osiedlu oddział. Od rana widziałem, że cały reklamą oblepiony. A Patrycja całkiem całkiem ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raga Re: Naga Patrycja kusi ROR-em w Allianz Banku IP: *.ip.netia.com.pl 07.01.10, 00:11 w pogoni za konkurencją - to ciekawe. jestem multiagentem (dla mniej wtajemniczonych: oferuję produkty wszystkich ważniejszych towarzystw) i z tego, co obserwuję, to Allianz na ogol jest pionierem, a goni go reszta. Choć nie zawsze - wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty allianz Naga Patrycja kusi ROR-em w Allianz Banku IP: 83.142.202.* 09.11.09, 11:05 Partycja wyciągnie kasiorkę i spiep... dziadu. najważniesze aby zapłacić składkę np za ubezpieczenie ale do wypłaty do juz się trzeba nieźle napracować. Zawsze coś znajdą złodzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek nie byla naga tylko w wannie.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.09, 11:08 artykuly sponsorowane to jest to! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: potencjalny klient Patrycja pokaż cycki bo nie założę ROR! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.09, 11:36 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyallianz Oczywscie, że nie darmowa IP: *.pia.abpl.pl 09.11.09, 20:55 To normalna,opłacona reklama.Tyle tylko że nieudolnie stara się być"obiektywnym" artykułem. Odpowiedz Link Zgłoś
szabepio ale jakie stawki ma allianz a jakie inni? 09.11.09, 14:57 no i co z tego że dadza mi 50% znizki na mieszkanie skoro och oferta jest droższa od PZU znacznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubezpieczający Re: ale jakie stawki ma allianz a jakie inni? IP: *.acn.waw.pl 09.11.09, 20:05 Jakoś nie zauważyłem żeby PZU było tańsze. No i proponuję porównać ogólne warunki oraz wykluczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: firestarter Re: ale jakie stawki ma allianz a jakie inni? IP: *.ip.netia.com.pl 07.01.10, 00:08 a skąd to stwierdzenie? drodzy czytelnicy, radzę obliczyć skladki za jakiekolwiek ubezpieczenie, aby się przekonać, że PZU zdziera z klienta ile może, a w dodatku ich ogolne warunki są raczej nie fair. bez problemu można to zauważyć - powodzenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
baba_jaga08 Re: ale jakie stawki ma allianz a jakie inni? 07.01.10, 15:21 Prosty przykład że nie masz racji - ubezpieczenie auta. Dla nowych najtańsze oferuje PZU, pisała o tym Rzeczpospolita Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Myślałem że to Pati Koti ukochana Zbysia Z. a tu 09.11.09, 15:02 takie rozczarowanie:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baburiba Widokiem gołej baby to mogę się kierować IP: 94.75.123.* 09.11.09, 19:04 przy wyborze agencji towarzyskiej i to pod warunkiem że zdjęcia prezentują pracownice ale nie przy wyborze konta bankowego czy innego jogurtu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nim Naga Patrycja kusi ROR-em w Allianz Banku IP: 89.72.140.* 09.11.09, 20:03 żałosne. taki artykuł powinien kłuć oczy, że jest reklamą. no cóż, szacunek dla pana dziennikarza. tez nam nieźle nawija makaron na uszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Chuda szkapa.... IP: *.hsd1.il.comcast.net 09.11.09, 22:03 ..jakaś taka. Odpowiedz Link Zgłoś
gelbigel Alles Bank 10.11.09, 11:57 Słaba ta reklama, panienka cienka, taka stefka, gość jakiś niewydarzony, że taki w ogóle znalazł żonę (ale laski z reguły znajdują sobie jakichś fagasów). I jeszcze wyskoczyła z tekstem jestem agentem ubezpieczeniowym na dzień dobry. Opanowana niczym prawdziwy psychol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fire Re: Allianz Bank IP: *.adsl.inetia.pl 20.11.09, 00:59 do roboty agenciaki. to wasz wybór, że pracujecie dla innych firm ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Naga Patrycja kusi ROR-em w Allianz Banku IP: *.2-87-r.retail.telecomitalia.it 10.11.09, 21:52 Ale mam ubaw z tych Waszych komentarzy :)) Ja tam uwazam ze "patrycja" czyli Renata Kurek jest jedna z lepszych polskich modelek,widzialem ja osobiscie i gwarantuje Wam ze nie jest zadna "szkapa" to bardzo piekna i seksowna kobieta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacosss Naga Patrycja kusi ROR-em w Allianz Banku IP: 217.153.67.* 21.07.10, 21:16 W Allianz Banku mają teraz fajną promocję: - otwierasz konto www lub inne na zaproszenie (wyślę je Tobie jak się odezwiesz na: jacosss@interia.pl) i masz 50 zł na start - konto jest bezpłatne, musi jedynie być jakiś minimalny wpływ w miesiącu np. 5 zł - jeśli zaprosisz do otwarcia konta inne osoby, to za każdą osobę dostaniesz 50 zł. Możesz zaprosić do 10 osób.Czyli można zarobić 500 zł. Tu link do promocji: www.allianz.pl/bank/konta_osobiste/program_rekomendacyjny,14581.html Odpowiedz Link Zgłoś