Gość: diesel IP: 213.76.152.* 12.04.02, 13:41 Nie lokować pieniędzy i nie brać kredytów w SKOK-ach ( Spółdzielcze Kasy Oszczędnościowo Kredytowe). Moje doświadczenia z tymi "tworami" nadają się do programu: "Na Żywo" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cromm Re: Unikaj SKOK-ów ! 12.04.02, 14:57 Będę robił teraz biznes ze SKOKiem...może się podzielisz informacjami.....np .na maila - jeśli nie chcesz na forum....? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diesel Re: Unikaj SKOK-ów ! IP: 213.76.152.* 12.04.02, 16:31 to zalezy jaki biznes bedziesz robil. ja ich zlapalem na tym jak przeliczyli mi odsetki pd kredytu, ktory wzialem pod zastaw lokaty. juz nie mialem czasu zeby z nimi dochodzic prawdy, ale omijam ich teraz z daleka. Poza tym mam dobra znajoma w SKOK Południe. To co tam sie dzieje to groteska... To jak traktuja pracownikow (zarobki albo wolontariat - bezplatny staz). Formy windykacji w tym SKOK-u to trzech napakowanych kryminalistow ktorzy strasza ludzi za zwloke w spalacie rat. Przewaznie SKOK-i to firmy "rodzinne". Prezes i cala jego rodzina... No ale to w koncu w Polsce to norma... Caly ten ruch skokowski trąci mi jakas podejrzana zorganizowana organizacją... (oczywiscie z tego co wiem to na zachodzie Spoldzielcze Kasy to powazne instytucje zaufania publicznego) No ale swoich kontrachentów n ie musza traktowac źle... co cie interesuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karbid skok IP: *.lech.kso.pl 23.07.02, 21:32 Tak apropo's twojej ksywy: Diesel, to czy masz cos wspolnego z silnikami. Ja zajmuje sie tenatem biodiesla - jak masz ochote to napisz: akarbowski@ecplaza.net, Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Unikaj SKOK-ów ! IP: *.acn.pl / 10.135.129.* 24.08.02, 13:03 Zamierzam wziac pozyczke w SKOku. Dlaczego to ryzykowne? Maja oprocentowanie 13 proc., wiec nizsze niz pozyczka odnawialna... Odpowiedz Link Zgłoś