Dodaj do ulubionych

Unikaj SKOK-ów !

IP: 213.76.152.* 12.04.02, 13:41
Nie lokować pieniędzy i nie brać kredytów w SKOK-ach ( Spółdzielcze Kasy
Oszczędnościowo Kredytowe). Moje doświadczenia z tymi "tworami" nadają się do
programu: "Na Żywo"
Obserwuj wątek
    • cromm Re: Unikaj SKOK-ów ! 12.04.02, 14:57
      Będę robił teraz biznes ze SKOKiem...może się podzielisz
      informacjami.....np .na maila - jeśli nie chcesz na forum....?
      • Gość: diesel Re: Unikaj SKOK-ów ! IP: 213.76.152.* 12.04.02, 16:31
        to zalezy jaki biznes bedziesz robil.
        ja ich zlapalem na tym jak przeliczyli mi odsetki pd kredytu, ktory wzialem pod
        zastaw lokaty. juz nie mialem czasu zeby z nimi dochodzic prawdy, ale omijam
        ich teraz z daleka. Poza tym mam dobra znajoma w SKOK Południe. To co tam sie
        dzieje to groteska... To jak traktuja pracownikow (zarobki albo wolontariat -
        bezplatny staz). Formy windykacji w tym SKOK-u to trzech napakowanych
        kryminalistow ktorzy strasza ludzi za zwloke w spalacie rat. Przewaznie SKOK-i
        to firmy "rodzinne". Prezes i cala jego rodzina... No ale to w koncu w Polsce
        to norma... Caly ten ruch skokowski trąci mi jakas podejrzana zorganizowana
        organizacją... (oczywiscie z tego co wiem to na zachodzie Spoldzielcze Kasy to
        powazne instytucje zaufania publicznego)
        No ale swoich kontrachentów n ie musza traktowac źle... co cie interesuje?
        • Gość: Karbid skok IP: *.lech.kso.pl 23.07.02, 21:32
          Tak apropo's twojej ksywy: Diesel, to czy masz cos wspolnego z silnikami.
          Ja zajmuje sie tenatem biodiesla - jak masz ochote to napisz:
          akarbowski@ecplaza.net, Pozdro
    • Gość: kasia Re: Unikaj SKOK-ów ! IP: *.acn.pl / 10.135.129.* 24.08.02, 13:03
      Zamierzam wziac pozyczke w SKOku. Dlaczego to ryzykowne? Maja oprocentowanie 13
      proc., wiec nizsze niz pozyczka odnawialna...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka