IP: *.chello.pl 11.04.06, 23:07
Powiedzmy że :
-30.04 dostaje wypłatke 2300pln.
-debet mam przyznany 2000pln.
-12.05 zwalniam sie z pracy .
-29.05 wypłacam wszystkie dostępne środki a więc jestem na minusie 2000pln.
-następnej wypłaty brak bo już nie pracuje .
-ok .15.06 mam większą gotóweczkę w łapkach wpłacam na konto i już nie ma
minusa.???
------------
- Co robi bank gdy w dniu kiedy była wypłatka /koniec miesiąca 30.05/ nie
odnotuje wpływu na konto???
- Czy mając kaskę ok 15.06 mogę/a chyba wręcz muszę/ wpłacić na
konto/przypominam SEZAM ROR czy jakoś tak/ osobiście debet/ 2000pln./ +
powiedzmy 6000pln i korzystam sobie dalej z konta , przypominam że od 12.05
już NIE pracuje !!! a skąd mam kaske to inna sprawa.
Obserwuj wątek
    • natkakoperku Re: Sezam ROR 12.04.06, 22:40
      Rozumiem że jest to BPH?Jeśli są wpływy co miesiąc na konto i debet chociaż
      chwilowo jest pokryty to nic się nie dzieje.Ich nie interesuje czy jest to
      wypłata z zakładu czy Twoja własna wpłata,ważne że są pieniądze na oncie i mają
      z czego bobrać opłate za rachunek.
      • Gość: pawello99 Re: Sezam ROR IP: *.chello.pl 12.04.06, 23:10
        Właśnie chodzi o to że gdy ok 29.05 wypłace kaskę , no powiedzmy zostawie
        100pln , to dopiero ok 15.06 wpłace pare tysiaków .

Ale ogólnie chodzi mi o to czy mogę sam sobie wpłacać kaskę a bede miał dalej
        utrzymane debety, internetowe konta itp.
        • katamara1 Re: Sezam ROR 13.04.06, 00:37
          Jak w miarę regularnie będziesz dokonywał wpłat i wpływy będą w podobnych
          wysokościach to limit utrzymasz. Chociaż umowa na pewno przewiduje, iż o
          każdych zasadniczych zmianach klient zobowiązany jest powiadomić bank, ale...
          jak masz co wpłacać to wpłacaj -utrzymasz konto i limit.
          • Gość: pawello99 Re: Sezam ROR IP: *.chello.pl 13.04.06, 00:53
            Tylko się boję o ten okres od 29.05 do ok 15.06 kiedy to będzie na koncie ok
            100pln tak na wszelkie opłaty ,odsetki od debetu i kiedy to nie będzie
            wpływu/wypłaty 30.05 na konto jak to było w ostatnich 5 latach.??????
            • natkakoperku Re: Sezam ROR 13.04.06, 09:25
              Ja miałam taką sytuacje:
              Ok 3-4 każdego miesiąca wpływała renta i pokrywała debet i opłaty,potem
              przestała wpływać.Miałam telefon z banku gdzieś ok 8 z pytaniem czy będzie jakiś
              wpływ na konto(obojętnie czy przelew czy wpłata własna).Potwierdziłam że tak
              będzie ok 10 i tak będzie zawsze i przestali się dopytywać.Jak chcesz to możesz
              powiedzieć w oddziale że teraz sam będziesz ok 15 każdego miesiąca wpłacał kase
              na konto i masz sprawe załatwioną.O ile mi wiadomo teraz nie ma określonych kwot
              jakie muszą wpływać na konto każdego miesiąca.Ważne żeby były obroty na koncie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka