Dodaj do ulubionych

Lukas Bank sprawdza w BIK

IP: *.home.conforama.pl / *.crowley.pl 30.06.06, 11:57
Chciałbym zdementować wszelkie informacje zamieszczane na tym forum odnośnie
niesprawdzania osób ubiegających się o kredyty przez Lukas Bank.
Mianowicie wczoraj złożyłem wniosek o kredyt mieszkaniowy i już dzisiaj mam
odpowiedź odmowną z powodu kłopotów ze spłacaniem kredytu na kwotę 600 zł.
zaciągniętego w 1998 r. Kredyt jest spłacony ale był postawiony w stan
egzekucji, przez co teraz mam ogromne problemy z zaciągnięciem kredytu na
mieszkanie.
Gdyby ktoś miał pomysł i wiedział jak zaradzić takiej sytuacji to proszę o pomoc.
Z góry dziękuję.
Paweł
Obserwuj wątek
    • Gość: ziut19 Re: Lukas Bank sprawdza w BIK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 13:18
      A kiedy splaciles zaleglosci?
      • Gość: Paweł Re: Lukas Bank sprawdza w BIK IP: *.home.conforama.pl / *.crowley.pl 30.06.06, 13:58
        Dopiero na początku 2005 r. I z tego wynika cały kwas.
        • ziut19 Re: Lukas Bank sprawdza w BIK 30.06.06, 15:33
          Napisz do mnie na maila gazetowego jaki redyt Cie interesuje, jakie sa dochody
          z jakich zrodel. Standardowe info, a moze uda mi sie cos poradzic.
          • Gość: klent Re: Lukas Bank sprawdza w BIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 16:06
            LUKAS BANK NAPEWNO NIE SPRAWDZA W BIKU _ BIURZE INFORMACJI KREDYTOWEJ, MOZE
            JESTES NA DRUGA LISTE WPISANY " BANKOWY REJESTR" ZWIAZKU BANKOW POLSKICH LUB
            ZABLOKOWANY JESTES W LUKASIE ONI MAJA SWOJ REJESTR
            • Gość: ziut19 Re: Lukas Bank sprawdza w BIK IP: *.adsl.inetia.pl 30.06.06, 17:59
              Bzdury piszesz. Oczywiscie, ze sprawdza. Jesli chcesz kredyt mieszkaniowy, to
              nie mozesz miec statusu gorszego niz 03. Czyli nie mozesz miec windykacji ani
              egzekucji. I jest to informacja z samego serca banku.
            • Gość: Kornik Re: Lukas Bank sprawdza w BIK IP: *.aster.pl 30.06.06, 20:19
              przestań pierdoły opowiadać
          • Gość: dabi77 Re: Lukas Bank sprawdza w BIK IP: 193.24.201.* 30.06.06, 16:09
            Czy Lukas Bank udziela kredytów konsolidacyjnych z BIK -em (windykacja i spłata
            w 2003r)Pozdrawiam
            • Gość: ziut19 Re: Lukas Bank sprawdza w BIK IP: *.adsl.inetia.pl 30.06.06, 18:00
              Nie, ale napisz kilka slow o kredycie, o zrodlach dochodu itd na maila
              gazetowego, to moze cos sie poradzi.
              • dorota9982 Re: Lukas Bank sprawdza w BIK 25.08.06, 17:09
                Potrzebuję kredyt bez bik mam dochody 1460 netto 2 dzieci pracuję w Poczcie
                Polskij. Czy mam jakieś szanse na kredyt. Mieszkam we Wrocławiu
          • Gość: pytacz_Kraków Re: Lukas Bank sprawdza w BIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 20:08
            A mogę też prosić o adres, teściowie chcą wziąc kredyt. Wyszedł im BIK z 99
            rokju egzekucja. Ale oni podpisali z bankiem ugodę i spłacili całośc w czerwcu.
            Są na to dokumenty i ugosa z bankiem PKO.
            Potrzebuję na wymianę dachu. Mają jak na emerytów dobre 2300 netto
            • ziut19 Re: Lukas Bank sprawdza w BIK 08.07.06, 23:40
              W czerwcu tego roku? To bedzie problem, ale pisz: ziut19@gazeta.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka