Dodaj do ulubionych

kredyt na 20 lat

10.04.07, 14:03
Łącznie z mężem mamy 11000 zł brutto miesięcznie (3 dzieci). Chcemy zaciagnąć
kredyt w wysokości 400000 zł. Czy posiadamy zdolność kredytową i czy możemy
wziać kredyt na 20 lat , jeżeli jedno z małzonków osiąga wiek emerytalny za
15 lat ?
Obserwuj wątek
    • bernadeta27 Re: kredyt na 20 lat 10.04.07, 14:21
      Witam.
      Zdolnośc kredytową państwo oczywiście posiadacie.
      W celu uzyskania dodatkowych informacji i symulacji kredytowych -proszę o kontakt.
      Bernadeta Luberda
      b.luberda@mcl.com.pl
      697 500 517
    • poscigg Re: kredyt na 20 lat 10.04.07, 17:07
      Witam,
      "jedno z małzonków osiąga wiek emerytalny za 15 lat"-czyli wnioskuję, ze ma 50
      lat...zatem maja Panstwo mozliwosc uzyskania kredytu nawet na 30 lat (ale to w
      wybranych bankach). Co do zdolnosci kredytowej to bardzo prosze o napisanie na
      poscigg@gazeta.pl czy sa Panstwo zatrudniani na umowę (jaką, od jak dawna-czy
      jest ciaglosc zatrudnienia od min 2 lat), czy moze prowadzą Panstwo dzialalnosc
      gospodarczą (od jak dawna, jaki jest sposob rozliczania dzialalności).
      Pozdrawiam
    • poscigg Re: kredyt na 20 lat 10.04.07, 17:10
      Witam
      Oczywiście zdolność kredytową Panstwo posiadają. Obecnie wiek najstarszej osoby
      przystępującej do umowy kredytowej w momencie całkowitej spłaty kredytu nie
      może przekroczyć najczęściej 75 lat. Zatem osiągnięcie wieku emerytalnego za 15
      lat nie stanowi problemu. Można nawet wydłużyć okres kredytowania. Po szczegóły
      zapraszam na poscigg@gazeta.pl
      Pozdrawiam
      • bunio87 Re: kredyt na 20 lat 19.04.07, 21:15
        Witam Panstwa, co do tego, ze taki kredyt mogą państwo wziąć to raczej nie ma
        wątpliwosci, kwestia tego jaki kredyt sie będzie Państwu najbardziej opłacał.
        Jestem doradzcą finansowym w firmie niealeznego doradzwtwa finansowego OVB.
        Jeśli mają Pastwo ochote mozemy sie spotkac i przeprowadzic analizę Państwa
        sytuacji finansowej i po ocenie jej przez ze mnie i kilku ekspertów zaprosimy
        Panstwa na doradztwo, którego celem bedzie wybrania dla Państwa najlepszej
        oferty z istniejąch na rynku i zaproponowania najkorzystniejszego programu
        kredytowego (przy tych dochodach mysle ze w połączeniu z funduszem) Chcialbym
        takze dodac ze zarowno analiza jak i doradztwo sa bezplatne i niezobowiazujące.
        Prosze o kontakt bunio_87@o2.pl
    • lidkaciupek Re: kredyt na 20 lat 19.04.07, 22:27
      Witam,
      Nie widzę problemu dotyczącego zdolności kredytowej. Możecie Państwo wziąć
      kredyt nawet na 30 lat. Przy Państwa dochodach możemy skonstruowac nowoczesny
      kredyt z zabezpieczeniem w funduszach inwestycyjnych. Jestem doradcą finansowym
      i mogę dobrać produkty finansowe opierając się na ofercie wielu instytucji
      bankowych.
      lidiaciupek@op.pl, tel. 694 435 398
      Pozdrawiam
      Lidia Ciupek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka