szczurwa 14.10.08, 02:56 Czy ktoś z Was używał może polskich wersji AMEX-a ? Jakie macie wrażenia i jakie są wasze opinie na temat tej karty ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan-w Re: American Express w Polsce 14.10.08, 07:57 O ile dobrze pamiętam, był jakiś czas temu w Polsce, ale się wycofał. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofsf Re: American Express w Polsce 14.10.08, 08:32 jan-w napisał: > O ile dobrze pamiętam, był jakiś czas temu w Polsce, ale się wycofał. A w Millenium juz nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: American Express w Polsce 14.10.08, 08:38 Wyglada na to że jeszcze jest. Coś mi się obiło o uszy że się wycofują i chyba rzeczywiście niewiele zostało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczurwa Re: American Express w Polsce IP: *.aster.pl 15.10.08, 01:19 W Millenium jest, ale jaaś "łysa" oferta, nie ma dostępu do połowy usług, jakie oferuje prawdziwy Amex, zamiast Membership Rewards jest jakiś lichy program "Inspiracje" itp. A le dzięki za odzew..! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: American Express w Polsce IP: *.ip.netia.com.pl 14.10.08, 19:18 W Millennium jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hk2004 Re: American Express w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.08, 13:26 Używam od lat 5 ,honorują ją wszystkie poważne punkty handlowe i sklepy internetowe, nigdy nie miałam z nią problemów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajat Re: American Express w Polsce IP: *.pools.arcor-ip.net 19.10.08, 13:27 A ja kilkakrotnie i nie na wiosce, tylko np w Paryzu w super restauracji. Krotka pilka, karty nie ma. Sa inne, mniej kosztowne, przyjaznie przyjmowane. Odpowiedz Link Zgłoś