Gość: Fifi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.09, 21:22 Mam pytanie- może nie bardzo na to forum , ale ciekawa jestem waszych zdań- co sądzicie o zapłodnieniu poza ustrojowym czyli o in vitro? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maczo Re: in vitro..... IP: *.bredband.comhem.se 17.01.09, 07:48 jestem za...super Odpowiedz Link Zgłoś
carmelaxxx Re: in vitro..... 17.01.09, 10:54 trzeba sie niezle nameczyc i naczekac na efekt a zcasem tego efektu po prostu nie ma i nadchodzi frustracja. Pomyslalabym nad adopcja dziecka niz in vitro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baza Re: in vitro..... IP: 217.97.193.* 17.01.09, 14:16 nie, to wbrew naturze, skoro nie można mieć dzieci to Bóg tak chciał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Re: in vitro..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.09, 18:11 Mam koleżanke, ma usunięte jajniki , dla niej in vitro to była jedyna szansa.Udało się. za pierwszym podejściem. Ale podejście jej rodziny do tego dziecka.....Boże, jaką niektórzy ludzie maja staroświecką mentalność.Dla nich ten wnuk sie nie liczy. Skoro Bóg dał nam rozum, wymyśliliśmy in vitro, to dlaczego tak sie do tego podchodzi?????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maczo in vitro mozna zaplodnic dziewice nawet IP: *.bredband.comhem.se 18.01.09, 07:21 wedlóg mnie jest to poczecie bez grzechu, czego chciec wiecej.. unika sie tego obrzydliwego stosunku...przepocony czlonek ruchami frikcyjnymi doprowadza do skurczów macicy ...wydziela sie sluz... malo esetyczne, nawet obrzydliwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fifi Re: in vitro mozna zaplodnic dziewice nawet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.09, 19:58 Skoro stosunek kojarzy się tobie tylko z tym....to jestes okaleczony przez naturę, żeby nie powiedzieć wprost-upośledzony... Odpowiedz Link Zgłoś