jlory 08.07.12, 22:27 witajcie mieszkam za granica mam dwoje malych dzieci chce zlozyc wniosek o separacje od czego zaczac doradzcie cos dziekuje. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
looknij Re: separacja 09.07.12, 09:14 Zrob jak moja byla Spakuj siebie i dzieci powiedz ze lecisz na wakacje do Polski Zloz pozew do sadu powiedz przez telefon ze odchodzisz Tylko w Polsce sad przyklepie wszystko co bedziesz chciala i to za najnizsza cene i w expresowym tempie Odpowiedz Link
mayenna Re: separacja 09.07.12, 11:28 Trudno coś doradzić jak nie wiemy nic o sytuacji. Takie sprawy zaczyna się od rozmowy z drugą stroną i napisania pozwu o separację. Odpowiedz Link
evi85 Re: separacja 10.07.12, 09:30 hej, ja mam separacje z winy meza juz od ponad roku, rowniez mamy 2ke malych dzieci jak chcesz czegos wiecej sie dowiedziec odezwij sie na maila gazetowego Odpowiedz Link
looknij Re: separacja 10.07.12, 10:42 Zaskoczylas mnie Nie wiedzialem ze separacja moze byc z orzekaniem o winie Odpowiedz Link
roma113 Re: separacja 10.07.12, 13:46 Jasne, że może być z orzekaniem o winie. Ja tez wciąż nie rozumiem, po co komu separacja? Co to daje? Czemu nie rozwód? Chodzi o zachowanie jakichś pozorów? Odpowiedz Link