celina1984 23.01.15, 18:25 Hubert Urbański placi na dwojke swoich dzieci po 1,5 tys alimentow. Moj maz zarabiający 1/20 jego pensji placi 3,5 tys. Czy to nie jest chory kraj? Paranoja. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mayenna Re: Alimenty GWIAZD 23.01.15, 18:45 Celinka, Hubert zajmuje się swoimi dziećmi, a twój obecny nie, i to jest ta róznica Odpowiedz Link
celina1984 Re: Alimenty GWIAZD 23.01.15, 19:03 Taaaaaa..... Co drugi weekend dokładnie jak i moj. Odpowiedz Link
altz Re: Alimenty GWIAZD 23.01.15, 19:17 To ja poproszę o informację, ile alimentów płaci Proxima Centauri? W razie odmowy, proszę o nietytułowanie zwyczajnych aktorów (jak zwyczajnych hutników, ogrodników, kierowców, rolników,...) gwiazdami, bo od tego im się w głowach przewraca i zaczynają w to wierzyć! Odpowiedz Link
celina1984 Re: Alimenty GWIAZD 23.01.15, 19:30 Chodzilo mi o porównanie zwykły szaraczek kontra "gwiazda" gwiazdorska pensja kontra pensja szaraczka. Urbańskiego bynajmniej za gwiazdę nie uwazam jednak mimo to w porównaniu z moim ex z pewnoscia ma wiekszy majatek i mozliwosci a tu kwoty niższe niz u mojego M.... Chore chore chore.... Odpowiedz Link
milivanilia Re: Alimenty GWIAZD 23.01.15, 20:15 A "gwiazda" to coś co ma świecić przykładem, albo ma być wzorcem ? Przecież wśród tych gwiazd to są największe szumowiny. A poza tym jak masz adwokata wyszczekanego to ci wszystko załatwi. To jest wydatek jednorazowy. A alimenty co miesiąc przez kilkanaście lat, więc się opłaci. Odpowiedz Link
celina1984 Re: Alimenty GWIAZD 23.01.15, 20:21 Ani przykładem ani wzorcem. Jednak osoba taka z pewnoscia ma duzo wieksze mozliwosci finansowe. Moj M ma zasadzone alimenty 3,5 tys zarabiając średnio około 5 tys. A taki Hubert ma 3 tysie zarabiając pewnie z 50-60 tys miesiecznie. Odpowiedz Link
blue_ania37 Re: Alimenty GWIAZD 25.01.15, 09:49 Strach otworzyć forum. Bo tu zawsze Celina i jego alimenty. Odpowiedz Link
mayenna Re: Alimenty GWIAZD 26.01.15, 07:37 W której? bo chyba Hubert właśnie kiepsko z pracą stoi... Odpowiedz Link
heniek.8 Re: Alimenty GWIAZD 23.01.15, 21:45 mam dwie uwagi: - po pierwsze to ja bym na waszym miejscu wziął pity za 2014, już są albo niedługo będą gotowe i odgrzebał sprawę wysokości ali w sądzie - po drugie - jest nauczka dla Pań żeby się brać za celebrytów a nie noname'ów Odpowiedz Link
yoma Re: Alimenty GWIAZD 24.01.15, 14:35 Nie no, była obecnego Celinki właśnie się inteligentnie wzięła za noname'a Dlaczego mam nieprzeparte odczucie, że gram w telenoweli? Odpowiedz Link
yoma Re: Alimenty GWIAZD 24.01.15, 14:33 Celinka, gdybyś ty całą tę energię, którą wkładasz w zaglądanie ludziom w kieszeń, włożyła w uczciwą pracę, tobyś mogła chyba świat zmienić. Odpowiedz Link
celina1984 Re: Alimenty GWIAZD 24.01.15, 20:29 Zastanawiam sie yoma kto jest nudniejszy Ty czy ja? Odpowiedz Link
celina1984 Re: Alimenty GWIAZD 25.01.15, 13:33 To po cholerę zabierasz nic nie wnoszący głos w przynudnawych watkach? Odpowiedz Link
yoma Re: Alimenty GWIAZD 25.01.15, 21:41 Żeby zobaczyć, jak się fajnie ciskasz, na przykład. Odpowiedz Link
celina1984 Re: Alimenty GWIAZD 26.01.15, 06:17 To taki charakter? Wredny, nieżyczliwy i pusty? Aha Odpowiedz Link
kasper254 Re: Alimenty GWIAZD 26.01.15, 08:38 Celina, nie reaguj na słowa tych, którzy niewiele wiedzą, ale mają niezwykłe zdolności do nadinterpretacji. ...a mówisz o ważnej rzeczy: czy prawo jest zbiorem pustych reguł, czy też składa się z wartości? W innych państwach (wcale nie chodzi o demokrację) tzw. gwiazda "Urbański" zapłaciłby wiele więcej, aniżeli Twój były. I jest tego prosty powód: ludzie majętni, z kulturą społeczną, niezależni, wycisnęli piętno na prawie, które ma dążyć do sprawiedliwości, a nie ku zgodności z przepisem ustawy. U nas, jak widzisz, forumowicze bełkocą o zawiści, o mariażu itepe. Cała średnia Polska Odpowiedz Link
celina1984 Re: Alimenty GWIAZD 26.01.15, 11:05 Panie Boze poproszę o same takie kłopoty jak bełkocąca na forum yoma! Odpowiedz Link
yoma Re: Alimenty GWIAZD 26.01.15, 11:30 Uważaj, Celinuś, żeby ci akurat zła godzina w pobliżu nie przelatywała. Odpowiedz Link
celina1984 Re: Alimenty GWIAZD 26.01.15, 16:30 O w dodatku czarownica jakas a moze zle uroki rzucasz? Odpowiedz Link
alinawk Re: Alimenty GWIAZD 26.01.15, 11:06 Lis podobno płaci dwadzieścia tysięcy na dwoje dzieci.To tak na pocieszenie . Twój mąż jeszcze nie ma najgorzej (Jak już się musisz porównywać z celebrytami). Odpowiedz Link
wawrzanka Re: Alimenty GWIAZD 26.01.15, 19:03 alinawk napisała: > Lis podobno płaci dwadzieścia tysięcy na dwoje dzieci.To tak na pocieszenie . A teraz sobie pluje w brodę, że nie wziął od Urbańskiego namiarów na prawnika. No... chyba, że to był facet Kingi Rusin. Odpowiedz Link
luciva Re: Alimenty GWIAZD 27.01.15, 09:20 A jakie jest wiarygodne źródło informacji, ile zarabia Urbański i ile płaci alimentów? Chętnie dowiedziałabym się o innych Odpowiedz Link