kara114 06.04.07, 12:43 Życzę Wam wszystkim zdrowych, spokojnych i wesołych świąt, bogatego zająca i mokrego dyngusa. Proszę również o kciuki. We wtorek po świętach mam pierwszą rozprawę. Pozdrawiam Kara. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
phimamdosc żonkil :* i żeby nie otwierać nowych wątków... 06.04.07, 12:58 żonkile i zieloności układam. zapach gorącej kawy. piżma. i ognia, kiedy zimny wieczór. zapach kobiety. uśmiech. rytm. Ona mówi, żeby świat głaskał po policzku miękko, że niepoważny jest. On, żeby jasność się ścieliła, żeby chłonąć, patrzeć, głaskać. niepoukładane życzenia mam. szaleństwa i ufności. ciepła mnóstwo i Ludzi. i samotności dobrej spokojnej trochę też w tym ferworze i galimatiasie i.. żeby nam się układało przytulam wiosennie i zmykam psa wybiegać i do świata się uśmiechać i intymnością mocnych pocałunków się uraczyć ciepła wiele Wasza Phi p.s. Kara... trzymaj się Odpowiedz Link
marek_gazeta Re: Życzenia 06.04.07, 14:56 Dziękuję za życzenia i składam od siebie, Wesołego Jajka i Mokrego Podkoszulka (głównie dla foremek). Męskie słowo dla wszystkich tatusiów, uczynionych przez eks-małżonki weekendowymi - trzymamy się, Panowie. Dzieciaki muszą wiedzieć, co to znaczy mieć ojca, również w święta. Odpowiedz Link
libra22 Re: Życzenia 06.04.07, 16:38 Wzajemnie ps kara- a w dzioba chcesz za nieodzywanie się? hę? Odpowiedz Link
panda_zielona Re: Życzenia 06.04.07, 17:16 Dziękuję i dołączam się i ja życząc zwyczjowo smacznego jajeczka w gronie miłych i przyjaznych osób,wszak nie zawsze można z rodziną.Radości o poranku i optymizmu mimo wszystko. Odpowiedz Link
pomimo1 Re: Życzenia 07.04.07, 22:06 jak dobrze,że Cię znów tu widzę właśnie napisałam Ci smsa trzymam kciuki we wtorek. Moze niebawem będzie opijanie rozwodu ? jestem niezła w organizowaniu imprez panienskich, wiec chętnie zadebiutuję jako organizator imprezy rozwodzieńskiej Odpowiedz Link